Přeskočit na hlavní obsah

Trollbeads ♥


Když jsem nedávno listovala Elle a na jedné ze stránek na mě vykoukla usměvavá Lucka Vondráčková s náramkem od Trollbeads, nedalo mi to a hned jsem si značku zadala do Googlu. Náramky, jejichž myšlenkou je sbírání korálků - například v souvislosti s nejrůznějšími událostmi, jsou hitem už nějaký pátek a i když jsem ve "shromažďování korálků" původně neviděla žádný hlubší smysl, nakonec jsem svůj názor přehodnotila.. Když jsem se totiž v rámci nostalgie rozhodla prohrabovat svými "vzpomínkovými krabicemi", objevila jsem hromadu náramků, řetízků a vlastně všeho možného, co mi má připomínat daný okamžik (člověka, událost,..) a uvědomila jsem si, že všechny tyhle věci sice plní svůj účel, ale pak jsou tady události, které si nechci připomínat jen ve chvíli, kdy se rozhodnu pro "generální prohrabování" ve svých vzpomínkách, ale ráda bych si je připomínala klidně denně. A právě z tohoto důvodu mi náramek Trollbeads přijde jako naprostá pecka a už se tak nemůžu dočkat, až k prvnímu korálku - za úspěšnou obhajobu bakalářky, přibude nějaký další! Vlastně teď ani nevím, jestli se víc těším na korálek nebo na onu událost (?), která za jeho pořízení bude stát :D :))..


Už když jsem na stránky Trollbeads zavítala poprvé, moje romantická část se musela zasnít při čtení "příběhu", který se pojí se založením značky - "Představte si zasněženou Kodaň v roce 1976. V malém sklepním bytě na předměstí dánské metropole žil nesmírně talentovaný a pracovitý zlatník Nielsen s rodinou. Rok co rok se snažil vymyslet jedinečný šperk, který by mohl dát pod stromeček své milované ženě.." Ach jo.. manžel šperkař na mě ani nikde nečeká :D, ale ta představa je vážně kouzelná a na mé náklonnosti k Trollbeads jen přidává, protože pro věci "s příběhem" mám neuvěřitelnou slabost.


Můj první korálek tedy nebyl dárkem od manžele zlatníka :D, ale jak jsem již zmiňovala, pořídila jsem si jej za "školní dřinu".. A přestože je nabídka korálků opravdu široká, od první chvíle jsem věděla, jaký chci -  skleněný a především jednoduchý, aby se hodil úplně ke všemu. Hrozně mě lákal tyrkysový korálek, který svojí ostrou barvou působí vyloženě magicky, ale když jsem si zvážila, jak by vypadal například k růžovému outfitu, hned bylo jasné, že musím zvolit tlumenější barvu :).


Náramky Trollbeads se prodávají v různých délkách, takže nemusíte mít obavy, že by vám náramek sjížděl nebo naopak nešel dopnout. Já mám velikost nejmenší - 17 cm.. a je to snad první náramek v životě, který mi sedí přesně tak, jak bych si představovala a nemám tudíž strach, že jej ztratím.
Kromě náramků nabízí Trollbeads také náhrdelníky, náušnice, prstýnky.. a pokud by vám nestačila prohlídka e-shopu, můžete se vypravit přímo do pražského Palladia a zamilovat se osobně! :)) Překvapením pak pro mě bylo zjištění, že Trollbeads seženu přímo u nás ve městě, v Uherském Brodě (seznam všech kamenných prodejen najdete tady), takže hurá.. možná je to znamení, že se blýská na lepší časy a my moraváci za něčím konečně nemusíme přes půl republiky! :D :))


A jak se náramek líbí vám? Znáte Trollbeads? :))

Komentáře

  1. Neznám, ale díky tobě jsem ho poznala :) je krásný.

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
  2. Trollbeads neznám, ale vypadá to nádherně! A vůbec jsem netušila, že něco takové je v UB hned na to budu muset vletět! :D

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. anoo, určitě kukni! :D zlatnictví paní Buráňové, vedle gymplu :3

      Vymazat
  3. Vůbec neznám, ale ty náramky se mi dost líbí :) asi začnu taky sbírat :3

    Blond LADY

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se náramek nelíbí, za to hodinky ano :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyhle náramky zatím neznám, ale přijde mi to jako obdoba Pandory, každopádně stránky jdu hned omrknout :)

    Sladká bruneta ♥ ... ta od Syoss!

    OdpovědětVymazat
  6. Ešte som o nich nepočula ale sú krásne. :)

    http://nikolaknazikova.blogspot.sk/
    http://nicoleworldcharm.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj. Dostala jsem náramek Trollbeads k narozeninám od kolegyň z práce a nejsem jeho příznivcem /preferuji Pandoru/. Ráda bych tedy nenošený náramek prodala za příznivou cenu. Karabina Flower lock, korálek Baby girl s kubickým zirkonem, stříbrný náramek asi vel. 15cm. V originální krabičce. Pokud má někdo zájem, piště na summer11111@seznam.cz a zašlu vám fotky.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).