Přeskočit na hlavní obsah

Little black dress & statement necklace ♥


Jak si užíváte prodlouženého víkendu? Můj nezačal zrovna ideálně, protože mě hned v pátek ráno čekaly přijímačky na VŠ.. Obvykle si podobné "akce" vlastně užívám, ale tím, že jsem tentokrát měla přijímačky z ekonomie, kterou jsme na právech brali opravdu jen okrajově (a moje znalosti z ní by se tak vyrovnaly těm z oblasti kvantové fyziky :D.. ), ještě pár dnů předem jsem si říkala, že spíš než na přijímačky asi pojedu na výlet.. :D Ale protože mám skvělé kamarády, kteří mě zavalili materiály, které jsem sotva dotáhla domů, užila jsem si pár nocí bez spánku a v pátek ráno jsem tak odcházela s pocitem, že by toho snad v hlavě mohlo být víc, než na ní! :D :))

Šatičky, ve kterých jsem na přijímačky vyrazila, jsem si pořídila před několika dny v outletu a nemohla jsem se dočkat, až v nich někam vyrazím.. páteční krásné počasí mi přišlo jako ideální příležitost, tak jen doufám, že mi šaty přinesly štěstí, i přes svoji černou barvu! :D :)) Doplnila jsem je dokonalým statement náhrdelníkem z YesStyle.cz a se zbytkem doplňků jsem se pak už snažila držet při zemi. Psaníčko Guess opět dokazuje, že je perfektní úplně ke všemu a lodičky, stejně jako sáčko, mám v šatníku už několik let, ale obojí jsem začala nosit až poslední dobou :)).
Doufám, že se vám outfit líbí a že omluvíte moji super tetovačku.. fandit se musí! :D
Mějte hezký zbytek víkendu ♥.













šaty New Look, sáčko Promod, brýle New Yorker, náhrdelník YesStyle.cz, psaníčko Destore.cz, lodičky Mixer
Za fotky a skvělou společnost děkuji Jitušce! :D ♥

Komentáře

  1. Co to je za kočku?:) Krásné Anetko. Ty nepokračuješ v právech dál? Kam pak se hlásíš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :)) v právech pokračuju i nepokračuju - hlásím se na veřejnou správu se zaměřením na finanční kontrolu :)

      Vymazat
  2. Jsi moc krásná:) Ty šaty ti sluší:)

    OdpovědětVymazat
  3. ♥ Nádherná !!
    Přeji hodně štestí při dalším studiu.

    OdpovědětVymazat
  4. Šaty jsou krásný a ty samozřejmě taky :) Hodně se mi líbí i lodičky

    OdpovědětVymazat
  5. Tady tenhle minimalistický styl se mi na tobě hrozně líbí a je dobře, že se v něm někdy ukážeš :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji moc Rosie! ♥ já na ten minimalismus příliš nejsem, ale občas je to vlastně příjemná změna! :))

      Vymazat
  6. Moc ti to sluší :)
    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY, budu ráda, když se zapojíš!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Outfit je moc hezkej, jen bych v nem vyrazila spis nekam do baru :D

    http://www.curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím! :D jenomže já v baru teď dlouho nebyla, tak jsem si to potřebovala vykompenzovat! :D

      Vymazat
  8. Opět skvělý outfit :))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherný outfit Anetko, moc ti to sluší, ty tvoje vlasy úplně miluju a hodně mě zaujalo to psaníčko, je úžasné :)

    Spotřebováno: Duben 2015 + GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, děkuji Lucinko ♥ občas se zadaří, že není "bad hair day" :D

      Vymazat
  10. skvelý outfit ! :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Anettko, taky práva a ekonomie? :-)
    Já na právech už končím, v lednu státnice, do toho studuju ekonomku, oboje na Masaryčce a musím říct, že je to super to studovat dohromady, hodí se to, i do budoucna :-) Nevím, jak přesně to máš ty, ale držím palce, v blogování ale i při studiu.
    A opět ti to moc sluší, jsem moc ráda, že náhrdelník nosíš, je úžasný, teď jsem ho dávala mé kamarádce jako jeden ze svatebních darů už předběžně na její rozlučce se svobodou, moc si ho přála. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano Terezko, taky tahle kombinace! myslím, že to je super dvojka, tak snad se mi na ekonomce bude dařit stejně, jako na právech.. moc děkuji - já Tobě přeju taky hodně štěstí a doufám, že se ještě při nějaké příležitosti setkáme! :))
      co se týká náhrdelníčku - je jednoznačně můj nejoblíbenější, takže se tady objeví ještě určitě hodně krát ♥

      Vymazat
  12. všem moc děkuji za komentáře :*

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).