Přeskočit na hlavní obsah

Znáte Denimo? ♥

Svoje štěstí bychom neměli stavět na materiálních věcech, ale pravdou je, že (téměř) každý z nás má pár vysněných "materiálních radostí", ať už se jedná například o nějaké auto za miliony, nebo třeba jen "obyčejnou" kabelku. Mým snem, když jsem byla malá, bylo proletět se letadlem, ve dvanácti jsem si pak přála počítač (když tohle řeknu před mým o 12 let mladším bráškou, dívá se na mě skoro s otevřenou pusou, protože ve svých deseti, u notebooku, s dotykovým mobilem a tabletem vedle sebe už holt zná trochu jiný svět :D:))..


Za poslední roky pak na mém seznamu přání přibyl například iPhone, zrcadlovka.. a také jsem hodně přehodnotila svůj názor na nakupování oblečení, kdy si radši pořídím jeden kvalitní kousek, než milion věcí ve slevách (což je taky důvodem,proč se na blogu už delší dobu neobjevil žádný "New in" článek :)). Svůj poslední velký "materiální sen" jsem si splnila minulý týden, kdy jsem po dlouhém obdivování věcí na denimo.cz zavítala do zlínského Zlatého jablka, kde se nachází kamenná prodejna Denimo! Byla jsem moc ráda, že jsem si víceméně předem vyhlédla, pro co jdu, protože nebýt toho, s tatínkem, který mi dělal doprovod, by to asi seklo, protože bych v obchodě vydržela klidně celý den :D.. Všechno, na co jsem jen sáhla bylo prostě perfektní, jak materiálově, tak střihově a vlastně si umím dost dobře představit, že někomu věnuju (skoro :D) celý svůj šatník a nově si ho vybavím právě v Denimo! :D :))


Ti, kdo mě sledují na instagramu už asi ví, co jsem si z obchodu nakonec odnesla, ale protože vám chci svůj nový poklad pořádně předvést až v rámci nějakého outfitu, chvíli si na něj počkáte a místo toto vám dneska ukážu, jak to v obchodě Denimo! vypadá a jaké věci mě v něm zaujaly nejvíce! :)) Nevím jak vy, ale já jsem typ člověka, který dojde do obchoďáku a říká si "Z obchodů, do kterých chodím nejčastěji je tady ten, ten, ten a ten.. projdu si je a můžu jít..", což jsem za poslední dobu celkem přehodnotila, protože jsem zjistila, že většinou právě ty obchody, které nejsou tak komerční, mají originálnější kousky a především v nich nepotkáte každého! :)) Když jsem byla například v pátek na focení a vizážistka mi chválila bundu, musela jsem ji navést, kde v Jablku Denimo! najde.. takže.. kdo z vás tam, stejně jako ona, ještě nebyl, šup do prvního patra, vedle Apple Store, určitě návštěvy nebudete litovat! :))


Původně jsem měla v plánu, že vám v dnešním článku jen představím obchod a nějaké outfity z něho, takže bude článek zaměřený spíše na fotky.. ale jak jsou moje poslední dny plné jen povalování v posteli a čekání, až budu mít nohu zase plně "v provozu", potřebuju se holt někomu vypovídat :D.. takže díky za vás, moji drazí čtenáři, a doufám, že se vám kousky od značky Nickelson budou líbit stejně, jako mně! :))


V prodejně Denimo! najdete značky Nickelson, Aeronautica Militare, Haikure a Rich&Royal, kdy jsem se zaměřila právě na Nickleson, jejichž zimní bundy jsem obdivovala pokaždé, když jsem v nich někoho potkala a říkala si, že jedna z nich bude jednou moje.. alespoň jedna! :D Jak jsem ale zjistila později, zimní bundy nejsou to jediné "must have".. takhle značka má totiž stejně dokonalé také jarní bundy, trička, džíny.. ♥



Přesto, že v oblékání dávám přednost barvám tlumenějším, občas narazím na kousky, které jsou perfektní právě díky barvám, které je zdobí.. což platí právě o tomhle tričku, které mi na první pohled připomnělo, že se blíží léto a já se v něm (v kombinaci s otrhanýma kraťáskama, žabkama a velkou kabelkou) vidím někde na cestě k moři! :D :))
Džíny jsou taktéž od značky Nickelson a jsou pro mě příjemným zjištěním, že vím, kam na kalhoty, až je budu potřebovat. Až na pár výjimek je pro mě totiž nákup kalhot horor, protože málokdy sedí přesně tak, jak bych si představovala..  Těmhle jsem naopak neměla co vytknout! :))



A další skvělá barevná kombinace.. v létě je navíc v oversize tričku určitě líp, než když se vám na tělo nepříjemně lepí upnutý nátělník!


Když jsem byla mladší, chodila jsem růžová od hlavy až k patě.. tím se mi růžová asi "trošku" přejedla a několik let jsem ji na sebe nevzala. :D Že je načase udělat výjimku jsem usoudila hned, když jsem tohle tričko uviděla a protože od mé návštěvy v Denimo už uběhla nějaká chvíle a já tričko pořád nemůžu dostat z hlavy, obávám se, že se pro něj budu muset vrátit! :D Co myslíte? :))


O dokonalých bundách, které značka Nickelson nabízí, jsem se už zmiňovala, takže na závěr bych vám ráda ukázala právě jednu z nich! Přesto, že je bundička sportovní, díky barevnému provedení a zlatým detailům jí můžete skvěle doplnit také elegantní kousky a vždycky tak budete za dámu! :))


A protože Nickelson nevyrábí jen dámskou módu, ale má především rozsáhlou nabídku té pánské, na nákupy tak můžete vyrazit i se svými drahými polovičkami! :)) Mě nejvíce zaujala například jarní bunda Cavalese, protože bílá bunda na mužích není zrovna běžná věc a přitom vypadá tak skvěle! Za zmínku pak určitě stojí také trička, kdy můžete sáhnout po klasickém střihu, ale v nabídce jsou také elegantnější kousky - třeba s límečkem.


A jak se Nickelson líbí vám? Vybrali byste si? Znáte obchod Denimo!? :)) Pokud neznáte, myslím, že dnešní den je na jeho návštěvu ideální! - v rámci Shopping Fever vás totiž v Denimo! dneska čeká sleva 20% na novou kolekci! :))

Komentáře

  1. páči sa mi hlavne tá dámska bundička :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ta je úžasná! i mě okouzlila na první pohled! :))

      Vymazat
  2. Obchod vypadá skvěle, až budu mít cestu do Zlína, budu se tam muset jít podívat, třeba tam potkám toho fešáka na fotkách :D! Děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě do obchodu kukni, nebudeš litovat! :)) a za fešákem asi spíš na stadion! :D

      Vymazat
  3. You look lovely in both pink t-shirts and those jeans!

    www.julialundin.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjooo, tak třeba ta bunda je na tobě uplně dokonalá! Těším se ale spíš na ty celý outfity, protože takhle v obchodě to tolik nevynikne, když je všude kolem další oblečení. Ale uplně to vidím někde uprostřed města nebo v parku, ideálně ty i ten model na posledních fotkách, to byste byli mega cool dvojka :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ooo, děkuji mnohokrát bejby ♥ souhlasím, že venku by outfity určitě vynikly víc! a "pana modela" zkusím oslovit, třeba by to šlo! :D :))

      Vymazat
  5. Za prve moc ti to slusi Anettko! Clanek je skvely a libi se mi nabidka obchodu, zrejme si budu muset do Zlina uz konecne zajet a mrknout tam, protoze ty bundy rozhodne stoji za hrich. Hlavne ta "pudrova", pro tu bych udelala cokoliv , haha :D. Fakt uzasna :). Mrkala jsem i na stranky a verim tedy, ze materialy musi byt skvele :). A ta bundicka co sis poridila, tak ta je take bozii, tesim se az s ni pridas outfit co jsme fotily! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za milý komentář Jituško ♥ do obchodu určitě zajdi kuknout.. a vlastně.. klidně Tě moc ráda doprovodím (to růžové tričko prostě musím mít :( :D) a co se týká pudrové bundičky, tu na Tobě vyloženě vidím! :))
      p.s: děkuji za fotky ♥ :*

      Vymazat
  6. Tak tenhle obchod neznám a ve Zlatém jablku jsem si ho teda vůbec nikdy nevšimla, asi jako ty chodím stále jenom do stejných osvědčených obchodů :D Myslím, že po přečtení tvého článku bude muset hodně lidí svou strategii nakupování přehodnotit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jojo.. celý život jedny a ty stejné obchody.. tak jsem to taky měla! :D ale ono udělat výjimku, se občas vážně vyplatí :P

      Vymazat
  7. To sytě růžové tričko je perfektní, moc ti sluší! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji ♥ (ale takové komentáře mě jen podporují v myšlence, že bez něj nemůžu žít, což v rámci šetření určitě není to, co bych potřebovala! :D)

      Vymazat
  8. Pokud nějaký kousek oblečení nemůžeš dostat z hlavy, je to "ten pravý" a šupem by ses pro něj měla vrátit! Aspoň to je má teorie :D díky ní brzo poutíkám do NY koupit klobouk, na který myslím už pár dní :D
    Vždy, když jdu kolem Denima, tak čučím do výlohy, protože tam mají stále super kousky, ale ještě jsem nikdy nebyla vevnitř :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proč, proč, proč mi to jen děláš!?! :D že já do toho Zlína vyrazím hned zítra?!? :X :DD
      tak pro příště nevykoukávat jen výlohu a šup dovnitř! :D ♥

      Vymazat
  9. Wow:) tak ta pánská kolekce se mi líbí:) Ono ani ta dámská není špatná, tobě to fakt sedí, ale ty pánské kousky mě uchvacují trošinku víc:)

    ...///Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. krásko.. buďme konkrétní.. pánské kousky, nebo spíš, kdo je předvádí!?! :D

      Vymazat
  10. Musím říct, že tam mají super kousky! A hlavně ty džíny jsou úplná pecka! Padnou ti jako ulité :)

    Možná jsem se tak narodila... a možná taky ne.... aneb Maybelline ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oo, děkuji mnohokrát ♥ vážně padly jako ulité, tak mě i celkem mrzí, že mám teď džínů až nad hlavu! :D

      Vymazat
  11. To oversize tričko je perfektní a džíny ti skvěle padnou :)

    Fashionbydenisa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. tie džínsy vyzerajú skvelo a ta bundička tiež :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).