Řasy až do nebe s Miss Manga Punky ♥

Ahoj krásky, po delší době se hlásím z recenzí - tentokrát na řasenku Miss Manga Punky od Loreal Paris, kterou jsem mohla otestovat díky e-shopu krasa.cz. Upřímně jsem za možnost testování opravdu vděčná, protože po řasence bych sama rozhodně nesáhla a tím bych se připravila o perfektní řasy, protože tahle řasenka je vážně zázrak! Je mi jasné, že tyhle řeči musí znít jako totáální přehánění, ale pokud se vám řasenka dostane do ruky a samy si ji tak vyzkoušíte, myslím, že vám nezbude, než mi dát za pravdu! :))


A proč bych vlastně při návštěvě drogerie tuhle řasenku ignorovala? Už v několika recenzích jsem zmiňovala, že dávám přednost řasenkám s klasickým kartáčkem a i když tak v minulosti nějaká řasenka působila sebelákavěji, umělý kartáček mě pokaždé odradil. Zastávala jsem názor, že umělý kartáček nikdy nemůže proniknout k řasám tak, jako klasický a nikdy je tak například nemůže krásně oddělit. Jenomže konkrétně u této řasenky je opak pravdou! - nejenže jsou řasy krásně oddělené, ale jsou také výrazně prodloužené.


S několika řasenkami jsem měla problém, že se mi obtiskávaly na víčka.. a občas jsem tak měla po líčení ještě dřív, než jsem vůbec někam vyrazila! Naštěstí tomu tak není v případě Miss Manga Punky, která vydrží od brzkého rána, až do odlíčení pozdě večer :)). Kromě toho, že se řasenka neobtiskává na horní víčko, tak neskončí ani pod okem, což se mi někdy stávalo u řasenek, které řasy horního víčka zvládají bez problémů (a to byl taky jeden z důvodů, proč si nikdy spodní řasy nelíčím!).


Obal je také hezký, působící luxusním dojmem.. a podtrženo sečteno tak řasence nemám co vytknout! Takže úplně nejlepší bude, když ji samy vyzkoušíte, protože si ji určitě zamilujete stejně, jako já! :D :))


A nebo už s řasenkou zkušenosti máte? Jak se vám líbí? :))

13 komentářů:

  1. Jsem ráda, že jsem si přečetla tvou recenzi, na řasenku jsem několikrát viděla reklamu a neměla jsem v plánu jí koupit natož vyzkoušet, ale po tvém kladném hodnocení do ní možná i půjdu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych na reklamu také nedala.. vlastně mě reklamy na řasenky vždycky spíš naštvou, jak nereálné mi přijdou! :D ale tahle za zkoušku určitě stojí, sama jsem příjemně překvapená :))

      Vymazat
  2. Vypada zajimave, takovy kartacek jsem jeste nezkousela.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi výsledný efekt i ten kartáček se mi zamlouvá :)

    OdpovědětVymazat
  4. a osobne milujem pôvodnú Miss Manga, ale pravdepodobne vyskúšam aj túto, vyzerá fajn :)

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem původní MM bohužel něměla možnost vyzkoušet, což mě to trochu mrzí, ráda bych je porovnala :))

      Vymazat
  5. i have the pink one! i realli like it!
    im following you now i cant wait to see you on my blog!!

    xoxo,
    Alice's Pink Diary

    OdpovědětVymazat
  6. Já tuhle řasenka vyhrála, ale sama bych si ji nekoupila, protože má za ukol řasy slepit, takže po tom já netoužím.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a opravdu Ti po nanesení řasy přijdou slepené? já ji používám už nějakou dobu a pocit slepení určitě nemám

      Vymazat
  7. :D Tak nevím, jestli to má být pochvalná recenze. Tahle řasenka měla řasy slepit a vytvořit ten "punky" efekt. Takže vychvalování, jak odděluje řasy, je asi spíš negativní. Já si ji teda koupila proto, aby dělala ty slepence - ale popravdě to moc nejde a dělá spíš nánosy a dost ubírá objem, to je vidět i na tvojí fotce.

    OdpovědětVymazat
  8. Miss Punky je fajn, ráda jí používám a jsem ráda, že nefunguje tak jak inzerovali - slepit řasy do těch podivných bodců. Ale moc nevidím rozdíl mezí ní a Miss Manga.

    OdpovědětVymazat
  9. Miss Punky používám ráda a jsem vděčná, že nefunguje tak, jak bylo inzerováno - slepit řasy do podivných a "děsněpankových" bodců. Rozdíl mezi ní a Miss Manga ale moc nenacházím.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ♥