Přeskočit na hlavní obsah

Nickelson ♥


"Jak dlouho by měl být člověk sám, než se pustí do dalšího vztahu?" Tak přesně tuhle otázku mi včera položila kamarádka a mě došlo, že jsem nad tím vlastně nikdy nepřemýšlela.. Měsíc? Čtvrt roku? Půl? Rok? Když se nad tím zamyslím, řekla bych, že nějaká "obecně platná doba" prostě neexistuje.. Vždycky záleží především na okolnostech.. ukončili jsme vztah proto, že jste potřebovali být sami, nebo nás to naopak táhlo k někomu jinému? V prvním případě je potřeba nejdříve poznat sebe sami, ve druhém pak hledání nějaké "přijatelné doby" nemá smysl, protože nový vztah může začít ve chvíli, kdy ten předchozí skončil.. a kdy je ideální chvíle na nový začátek nám nakonec stejně nejlíp prozradí srdce, protože až ta chvíle přijde, určitě to poznáme.. :)


Outfit, který můžete vidět v dnešním článku jsem si vzala na kávu a dezertík s Jituškou. Když jsem si bundu o víkendu pořídila, nemohla jsem se dočkat, až si ji vezmu na sebe.. ale jako schválně bylo všechny nadcházející dny krásně a tak jsem snad poprvé vyloženě doufala, že se počasí trochu pokazí! :D Moje "přání" se nakonec vyplnilo a tak jsme s Jituškou měli na focení takový vítr, že nebýt culíku, na fotkách by mě snad ani nebylo vidět! :D Ale alespoň jsem mohla hned napoprvé bundičku pořádně otestovat a vím, že neprofoukne ani v pořádném vichru :)). Dlouho jsem přemýšlela, jakou barevnou kombinaci si pořídit a protože se mi vždycky líbily bílé bundy/ kabátky, rozhodla jsem se to risknout.. tak snad si ji hned něčím "neozdobím"! :D Detaily v tmavě modré mi přijdou jako příjemné oživení a celkově se tohoto odstínu modré poslední dobou nemůžu nabažit. Mám v téhle barvě taky Vansky a pomalu, ale jistě se mi začíná zamlouvat víc, než baby blue, do které jsem byla zblázněná posledního půl roku.
Po delší době jsem oblekla také džíny ze Zary, které měly být původně boyfriendy, ale tím, že je mám o hodně menší, než by bylo třeba, jsou nakonec skiny :D.. Botky jsem od loňského roku vytáhla poprvé a protože mi je hned pochválilo několik lidí, asi je budu muset obouvat častěji! :D Co se pak týká kabelky - původně jsem si vůbec nebyla jistá, jestli si ji koupit, nebo ne, protože mi přišla obrovská.. ale když ji teď skoro bez přestávky nosím už druhý týden a mám v ní snad všechno, co k životu potřebuju, myslím, že lepší kabelku jsem si pořídit nemohla! :D
A jak se outfit líbí vám?













bunda Nickelson - Denimo, tričko Aéropostale, džíny Zara, kabelka Longchamp, hodinky Esprit, boty Botník

Komentáře

  1. presne súhlasím s tebou podla mna sa pustíš do dalšieho vzťahu vtedy keď to tak cítiš :) a osobne som už rok sama a momentálne mi to tak vyhovuje :) inak outfit ti fakt vyšiel bunda je vážne pekná a topánky dokonalé :))

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také jsem měla období, když jsem vyloženě vyhledávala samotu.. srdce si holt samo poručí, co právě potřebuje :)).. a děkuji za kompliment ♥

      Vymazat
  2. Krásna bundička a tie topánky sú úplne wow. :-)
    Pekný deň Ti prajem
    Katharine-fashionisbeautiful

    OdpovědětVymazat
  3. Ten tvůj úvod mi úplně mluví z duše. Já jsem se po sedmi letech rozešla, byla dva měsíce sama a pak začla nový vztah. Dost mě zaskočilo, kolik lidí mi to doslova vyčítalo. To jako nemám nárok na to být zas šťastná? Truchlila jsem moc krátkou dobu? No fakt jsem koukala jak péro z gauče.
    Pokud začínáš nějaký nový vztah, tak ti přeju hodně štěstí a víc přátel kolem sebe, kteří tě podpoří :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za skvělý komentář! vlastně s Tebou naprosto souhlasím.. můj vztah skončil po 3 letech a hodně lidí mi neustále vyčítá "proč?".. prostě proto, že jsme oba nebyli šťastní.. teď jsme přátelé a myslím, že to je milionkrát lepší verze! mrzí mě, že se lidé často pletou do věcí, do kterých jim nic není a třeba tak jen zhoršují situaci, která se bez jejich "zásahů" mohla obejít bez komplikací.. děkuji za podporu a přeju hodně štěstí do Tvého nového vztahu ♥

      Vymazat
    2. to by mě zajímalo proč si nebyla šťastná ? Peťu znám dost dobře a neznám člověka, který by pro svoji holku dělal víc, když o tobě mluvil, byl vždy nadšený, ale bohužel, asi sis vytyčila jiné cíle :) No uvidíme jakého obětavce si najdeš teď a hlavně, jak dlouho to pak vydrží.

      Vymazat
  4. strašně ti to sluší! :)
    ten první odstaveček mě donutil se hodně zamyslet, páni, fakt suprově napsaný... já si myslím, že nový vztah člověk začne v tu chvíli, kdy mu to srdce přikáže. Občas mi vadí lidé, kteří "nevydrží" být sami a ženou se z jednoho vztahu do druhýho.. myslím si, že dokud srdce nemá jasno, člověk nemůže být se svou volbou spokojen.

    >>> Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji mnohokrát Niky :* naprosto s Tebou souhlasím! v životě jsem potkala několik lidí, kteří ve vztahu setrvávali jen proto, aby nebyli sami, popřípadě se báli, že zůstanou na ocet.. pak jsme poznala taky takové, kteří se pouštěli do vztahu "s kýmkoliv", jen aby nemuseli být ani chvilku sami.. obojí je přece totálně špatně! když člověk "ztrácí" čas s někým, s kým vlastně být nechce, jen se tak ochuzuje o možnost potkat člověka, který třeba tím pravým konečně bude!

      Vymazat
  5. Ta bunda je vážně super, tenhle sportovní styl Ti sluší! :-) Jen bych vyměnila boty, ty bílé Airy by k tomu byly perfektní :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji mnohokrát ♥ byla to láska na první pohled, nejradši bych ji nesundávala! :D a botky.. nad "érama" jsem přemýšlela, ale protože mě trochu tlačí a mám ještě pořád nemocnou tlapu, nechtěla jsem ji zbytečně týrat! :D

      Vymazat
  6. Ta bunda je perfektna!

    OdpovědětVymazat
  7. moc ti to sekne :) krásný boty <3

    OdpovědětVymazat
  8. Outfit se mi líbí, akorát ty boty ne, ale to je jen můj názor :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).