Přeskočit na hlavní obsah

Chytré nakupování s PlnáPeněženka.cz


Když mi dneska začal zvonit budík a uviděla jsem, jaké počasí mě za oknem čeká, z postele se mi nechtělo dvojnásob! K tomu se ještě začal tulit hafan.. takže jsem si řekla, že pro tentokrát vynechám líčení a raději si ještě půl hodiny pospím (stejně v takovém počasí sotva vidíte na cestu, ne tak zkoumat lidi)! :D Neumíte si pak představit moje nadšení, když mě po "druhém" probuzení čekala zpráva, ve které jsem se dozvěděla, že škola dneska odpadá!
Cestování do Olomouce mi vždycky zabere skoro celý den a tím, že jsem dneska nemusela do školy, mi naopak zůstal celý den k dobru. Původně jsem si říkala, že vyrazím do města a zařídím vše, co potřebuju, ale protože je venku tak šílené počasí, jako už dlouho ne, zůstala jsem nakonec raději v posteli a pustila se do shánění jednoduché černé kabelky, jejíž koupi si plánuju už dlouhou dobu. A když už jsem se dostala k internetovým nákupům, napadlo mě, že bych vás mohla seznámit s cashbackovým portálem Plná Peněženka, díky kterému můžete mít ze svých on-line nákupů alespoň o trochu menší výčitky! :D :))


Musím se přiznat, že jsem o Plné Peněžence slyšela několikrát už předtím, než jsem ji začala sama využívat, ale protože se mi moc nechtělo zkoumat, jak to vlastně funguje, k založení účtu jsem se nikdy neodhodlala.. Že se jedná o fakt super vychytávku jsem pak pochopila až díky kamarádce, která na internetu nakupuje stejně často jako já a nechápala, že zrovna já tam účet ještě nemám?!



Jak tedy plná peněženka funguje? 

1. Velmi jednoduše si zaregistrujete svůj e-mail na plnapenezenka.cz a pak už jen nakupujete! 
2. Do vyhledávače stačí zadat obchod, ve kterém máte zboží vyhlédnuto a hned se vám ukáže, kolik procent z vašeho nákupu vám bude vráceno zpět.
3. Pak už jen kliknete na zelené tlačítko "Přejít do obchodu".
4. Nakoupíte jako obvykle.. a už jen čekáte, až bude nákup autorizován a penízky se vám připíšou zpět na váš "pěněženkovský účet".


Už za samotnou registraci vám bude připsáno 50 Kč a pokud Plnou Peněženku doporučíte známým, obdržíte za každého 200,- na váš účet :). Tímto způsobem můžete pozvat až 10 lidí.. a 2000,- je už slušná částka na nákupy, ne? :D :))
Když jsem se na Plnou Peněženku registrovala já, říkala jsem si, že bude určitě zaměřená na pár neznámějších českých e-shopů, ale to jsem ji teda pěkně podcenila! Samozřejmě zde najdete neznámější české e-shopy jako například Zoot, Answear,.. ale je zde také hromada obchodů zahraničních, ze kterých mě nejvíc potěšil Asos.. a překvapením pro mě pak byl samotný Aliexpress!


Plnou Peněženku jsem se poprvé rozhodla otestovat na Zootu, kde jsem si vybrala dokonalé šedočerné sako a tričko s nápisem. Ihned po nákupu mi dorazil e-mail, že moje odměna byla registrována, což znamená, že jakmile obchodník potvrdí, že jste zboží přebrali a například nevrátili, odměna vám bude schválena a tím připsána.. Penízky si pak můžete vybrat ve chvíli, kdy "ušetříte" alespoň 100 Kč.


Když jsem po prozkoumání všech více i méně známých stránek s kabelkama, tu pravou našla opět na Zootu, měla jsem radost, že se moje investice opět trochu vrátí! :D Tak teď jen doufám, že bude kabelka přesně podle mých představ (a také počasí se umoudří), abych vám ji v nejbližších dnech mohla ukázat v nějakém outfitu! :))
A co vy? Znáte Plnou Peněženku? Používáte ji?



Komentáře

  1. Odpadnutá škola je vždycky důvod k radosti! :)
    O plnapenezenka.cz jsem už slyšela, ale na eshopech zase tolik nenakupuju, takže pro mě se to ani moc nevyplatí :)
    A kabelku sis vybrala super! Těším se na ní v outfitu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna včera jsem se zaregistrovala, nakoupila a jsem z tohoto portálu nadšená. Na pondělí chystám článek :)

    I jeden šperk dodá mnoho krásy ♥

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem o tom slyšela ale nikdy mě to netáhlo, říkala jsem si že to zase až tak žhavé s těmi penězi nebude a že stejně na netu nakupuji minimálně, jenže teď jak jsem propadla aliexpressu si myslím že se mi to bude hodit víc než dost a díky tvému článku vím o co jde, co a jak a co to obnáší ☺ takže nejspíše moje registrace na tomto portále bude nevyhnutelná, moc ti děkuji že jsi mě nakopla k tomu aspoň něco z toho utrácení mít než jen peněženku zející prázdnotou ♥☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, těší mě, že Ti článek pomohl! ♥ a závislost na Ali naprosto chápu! jsou tam skvělé věci.. myslím, že bych se to měla také naučit používat! :D :))

      Vymazat
  4. Tak o tom jsem nikdy neslyšela, zní to parádně! O_o
    Ale asi nic moc pro mě, protože já zas moc přes net nenakupuji..

    OdpovědětVymazat
  5. Už se tam teda budu muset taky zaregistrovat :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).