Přeskočit na hlavní obsah

White & beige ♥


Včera jsme s kamarádkou vyrazily na výlet.. zašly jsme na kávu a zákusek, pak projít pár obchodů, oběd, káva číslo dvě a šlo se bruslit! Když se teď dívám na svůj instagram, nedokážu pochopit, kde se ve mně ta závislost na lattéčkách a cappucinu vzala.. ještě před dvěma lety bych ani jedno nevzala do pusy.. a teď? Obchody jsem vyměnila za kavárny a tak jste si už možná všimli, že místo "new in" článků je holt každou chvíli nějaká dobrota na instagramu! :D No.. beru to jako určité životní fáze - shoppaholismus, pak "kávoholička".. a třeba se jednou dočkám taky něčeho, co mě nebude finančně ruinovat! :D Ale když už jsem k té kávě zabrousila.. jaké jsou vaše oblíbené kavárny v Olomouci, Uherském Brodě, Hradišti, Zlíně? Budu ráda za jakékoliv tipy! Protože i když mám svoje oblíbence, pokaždé mám hroznou radost z nějaké "nově objevené" kavárny :))..

Ale teď už k outfitu.. protože jsme jely autem a všude to pak měly pár kroků, mohla jsem si dovolit vzít jen sako. Pořídila jsem si ho už loni, za poukaz, který jsem vyhrála v soutěži u "Bloges Robes".. ale poprvé jsem v něm vyrazila až teď. Bílou miluju a i když jsem bílé sako chtěla opravdu dlouho, nějak jsem na něj nemohla sebrat odvahu.. přišlo mi až moc výrazné.. Ale když je teď venku sníh, tak jsem si řekla, že se mi bude splývat líp a sako tak mělo konečně svoji premiéru! :D Doplnila jsem jej výraznějšími džínami a doplňky v kombinaci zlaté a béžové. Kabelky se ještě pořád nemůžu nabažit a pomalu k ní už začínám shánět nějaké jiné botky, než kozačky, abych ji měla k čemu nosit, až nebude taková zima :)).
Premiéru má v dnešním článku také náhrdelník.. je to už dávno, co jsem se do něj v H&M zamilovala, ale ceny náhrdelníků mi tam většinou přijdou přemrštěné, takže jsem si nechala zajít chuť.. Když jsem jej pak minulý týden objevila na Vinted za 140 Kč, včetně poštovného.. musel být můj! A co vy? Sehnali jste v poslední době na Vinted nějaký poklad? :))
















top Amisu, sako Reserved, džíny Zara, náhrdelník H&M, haircuf e-bay, kabelka JEJ.sk, kozačky Dream Shoes

Komentáře

  1. Náhrdelník je krásnej super kup :) Celkově se mi outfit moc líbí a kabelka je nádherná
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji mnohokrát ♥ občas se na votoči dají najít opravdové poklady! :))

      Vymazat
  2. K tomu sa dá povedať len jedno, a to WOW 😍 Naozaj úžasný outfit :) Nikdy by som nepovedala, že biela spolu s béžovou môžu vyzerať tak dobre :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji! ♥ mně se bílá v kombinaci s béžovou vždycky líbila, ale neuměla jsem si ji představit na sobě.. přijdu si na ni celkem "tmavá" :D.. ale nakonec jsem se v outfitu necítila vůbec špatně :).

      Vymazat
  3. Krásný outfit, krásně sladěné a ta kabelka? Dokonalá... líbí se mi asi nejvíc a úžasně sedne k těm botám.... jako druhé mě zaujalo to bílé sako, rozhodně ti sedne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji mnohokrát :* kabelka je opravdu perfektní.. jak barevně, tak velikostně.. a hlavně - vždy v ní vše hned najdu! :D ♥

      Vymazat
  4. Ta fotka jak hážíš culíkem?! Nejvíc nejlepší <3 a tyhle barvy ti strašně slušej, jsi krásná, bejby!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. och :3.. děkuji bejby! ♥ za takový milý komentář někdy hodím culíkem jen a jen pro Tebe! :* :D ♥

      Vymazat
  5. To sako je nádherné, přesně podle mého gusta <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji Anetko :*.. vlastně ho na Tobě úplně vidím! :D :))* ♥

      Vymazat
  6. Úžasný outfit - jedoduchý, ale zároveň zajímavý, elegantní, krásný :)

    Oblíbená kavárka v Olmiku je Mia a Saint Angelo .. A co se týče Zlína, tak teď nová cukrárna na rohu náměstí Míru u kostela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji mnohokrát :* jak za pochvalu, tak za tipy! ♥ Miu i Sanit Angelo znám a i když jsem před Angelem dávala vždy přednost raději Café 87, minutý týden jsem v SA dostala tak úžasné cappucino a wafle, že tam asi začnu chodit častěji! :D a o cukrárně ve Zlíně, kterou zmiňuješ, slyším prvně, určitě ji musím vyzkoušet! děkuji ♥

      Vymazat
  7. To sacko je velmi pekne I cely outfit.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to je zatím tvůj asi nejkrásnější outfit, perfektní! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherný outfit, Anetko. Tvůj styl je mi čím dál bližší :)

    Rise and shine sleepy heads!!!

    OdpovědětVymazat
  10. Taky mám kávové období. V neděli ráno je to potěšení a v pondělí je káva nutnost :D Bílá ti hrozně moc sluší, určitě se jí drž :)

    BayaChick

    OdpovědětVymazat
  11. super outfit, v tý bílé totálně záříš :) a super náhrdelník ;)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. sluší ti to, v Brodě jsem měla ráda Kaunic, ale momentálně spíše Kafe Paříž a Leonardo, v Hradišti u mě vévodí Jináč a Skandál. A ve Zlíně vévodí Adria Grande a jejich zákusky v Jabku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :* Kaunic mám v UB asi nejraději, Paříž občas a Leonardo? Tam jsem ještě na kávu nebyla! děkuji za tip! :)) co se pak týká Jináče a Adrie, to jsou mi také novinky! :))

      Vymazat
  13. This is the precise weblog for anybody who needs to seek out out about this topic. You notice so much its almost arduous to argue with you. You positively put a brand new spin on a subject that's been written about for years. Nice stuff, simply nice!

    OdpovědětVymazat
  14. Nádhera, bílá ti krásně sedne :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).