Přeskočit na hlavní obsah

Burgundy & leather ♥


Pěkný den zlatíčka ♥.. do Nového roku bych vám všem chtěla popřát hlavně zdraví, lásku, štěstí, úspěchy ve všem na co sáhnete a také splnění všech snů, protože ty dávají životu ten pravý smysl :*..


Jak jste strávili poslední večer/ noc v roce? Já jsem byla s nejlepší kamarádkou, hromadou jídla (i alkoholu :D) a samozřejmě také s naší chlupatou společnicí Charlottkou :)). Byl to perfektní večer a doufám, že po úžasném zakončení roku je čas na ještě lepší rok nadcházející! Dali jste si do nového roku nějaké předsevzetí? Já ne, jsem totiž člověk bez špetky vůle a je mi jasné, že všechny odhodlání by odešly spolu s prvním lednovým dnem :D..
Outfit, který můžete vidět v dnešním postu, jsem na sobě měla minulou neděli, když jsme s taťkou a bráškou vyrazili na hokej. Samozřejmě jsem na sobě měla i bundu, ale tu jsem na focení sundala, protože jinak byste ji, teď v zimě, viděli v každém outfit postu :D :)).
Svetřík OASAP mám již delší dobu a protože je úžasně teplý a v jedné z mých oblíbených "zimních barev", nosím jej teď skoro pořád. Zaujal mě především díky detailům v podobě zipů a kdyby se nejednalo o oversize velikost, bude naprosto perfektní.
Poprvé na mě můžete vidět také kožené kalhoty, které jsem dostala od Ježíška. Jejich nákup mi dal pořádně zabrat, protože mám pocit, že mám absolutně nevhodnou postavu na kožené kalhoty.. přes nohy jsou mi všechny široké a když sáhnu po menší velikosti, nenatáhnu je přes zadek.. život prostě není fér! :D A i když jsem šťastná odcházela z Reserved s tím, že mi nějaké "kožeňáky" konečně sedí, teď když se dívám na fotky, vidím, že zase nesedí.. sakra! :D
A co vy a kožené kalhoty? Líbí se vám? Nosíte je? Kde jste sehnaly ty pravé? :)










svetr a boty (tadyOASAP, košile Zara, kalhoty Reserved, kabelka F&F

Komentáře

  1. Pekny outfit a prijdou mi že Ti ty kalhoty sedí :) to mi spiš k tomu moc nesedi ty boty akorat. Krasny Novy rok!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, to ji mě potěšila :D děkuju :)) s botkama jsem měla vlastně celkově problém.. kozačky se mi ke koženým kalhotám nelíbí, ale jiné zimní botky nemám.. takže tohle mi přišlo jako jediná přijatelná verze :)

      Vymazat
  2. Mám pocit že jsi čím dál krásnější Anetko!
    I Tobě přeji všechno nejlepší v Novém roce :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezký outfit Anetko :) ty botičky jsou úžasné! :) Jinak je vidět, že jste si s kamarádkou Silvestr krásně užily, takže přeji vše nejlepší do nového roku, ať se ti ve všem daří a máš stále úsměv na rtech a jsi spokojená .)

    Yankee Candle a jiné vůně domova :)

    OdpovědětVymazat
  4. krásný svetýrek ♥ Přeji ti štěstí a moc lásky do nového roku!:)

    OdpovědětVymazat
  5. veľmi pekny outfit pristane ti to :)

    <a href="http://fashion-paradis.blogspot.sk“>Vera</a>

    OdpovědětVymazat
  6. Moc pěkný svetr :). Přeji mnoho štěstí v Novém roce :)

    OdpovědětVymazat
  7. botky se mi k tomu moc nelíbí ,ale jinak je to dokonalý outfit :)

    OdpovědětVymazat
  8. děkuji vám za milé komentáře :*

    OdpovědětVymazat
  9. Ten svetr! Ty vlasy! Nádhera :*

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Nosim, mám z H&M hnědé a černé + jedny z internetu. Potvrdilo se mi investovat do kvalitnějších min. 500Kč, ty levnejší typu NY apod se strašně rychle rozpadly.
    Před Vánoci jsem v H&M kupovala ty černé. V předu na stojanu měli za 799Kc, o kousek dál 599Kc a když jsem došla k poslednímu stojanu byly za 499Kc :D nevím, co tam měli za error:D

    OdpovědětVymazat
  11. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

    OdpovědětVymazat
  12. Máš moc krásnou kamarádku :)

    OdpovědětVymazat
  13. Strasne sexy kombinacia cerveneho svetriku a kozeneych nohavic. si v tom nadherna a sexy.

    OdpovědětVymazat
  14. Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your weblog posts. After all I’ll be subscribing on your feed and I am hoping you write again very soon!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).