Přeskočit na hlavní obsah

Shooting


Předminulý týden jsem byla fotit ve Zlíně se skvělým Pavlem Olivíkem. Měla jsem s sebou hromadu outfitů, já i Pavel jsme měli plné hlavy nápadů, ale byla taková šílená zima, že do šatů by mě nikdo nedostal ani za zlaté prase! Takže Pavel přišel s náhradním plánem - zůstala jsem v outfitu ve kterém jsem přijela, fotky vzal tak, aby nebylo vidět, že jsem v teniskách a aby to mělo nějakou jiskru, šel dolů nátělník! :D 


Doufám, že fotky nikoho z vás nepohorší a pokud náhodou ano, věřte, že dvoje antibiotika mi byly pořádným zadostiučiněním! :D Už když jsem po focení seděla v kavárně s kamarádkou a byla mi taková zima, že jsem nemohla udržet ani hrnek, věděla jsem, že bude zle.. za dva dny jsem už pak měla "rande" s panem doktorem a na otázku "Taak.. jaktože nás zase něco skolilo?" jsem radši neodpovídala a jen se nevinně usmála :D.



Původní záměr focení jsme tedy kvůli zimě museli odložit na jindy, ale líčení i vlnité vlasy zůstaly podle plánu. O vlny se postarala moje úžasná kamarádka Lenička - původně byly vlny výraznější, ale protože téma focení padlo, pročesáním jsme je zvolnili.


Líčení je pak výtvorem mé další kamarádky -  Dášenky, která umí vytvořit nejen nejbožejší obočí na světě, ale nalíčí Vás tak, že se Vám večer při odličování bude chtít brečet, protože přesně takhle, byste nejraději vypadaly až do konce života! :D 


Co se líčení týká, jsem opravdu velký kritik a vždycky když mě nějaká slečna nalíčila byť jen trochu odlišně od mých představ, říkala jsem si: "Panebože.. když si představím, že tohle je třeba líčení na moji stavbu.. NE NE NE! Jednou se budu na svatbu líčit radši sama! :D", jenomže když jsem uviděla výtvor Dáši, opravdu mi došly slova (kdo mě zná, ví, že se to nestává často)! Takže i když vím, že to není zrovna nejreálnější přání.. "Milý Ježíšku.. na oblečení, boty a kabelky si našetřím sama, chci osobního fotografa, kadeřnici a vizážistku! :D"


A jak se fotky líbí vám? :))



Vlasy:
Lenka Malovaná - klik
Make-up: Dagmar Koplíková - klik
Foto: Pavel Olivík - klik

Komentáře

  1. Moc Ti to sluší, ale je mi z Tebe zima :D:)

    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jako fotky jsou to pěkné, ale zima je mi z tebe pořádná. Hlavně mě pobavila věta, že do šatů by tě nikdo nedostal, přitom si myslím, že tohle bylo ještě horší, než fotit v šatech :D Ale sluší ti to, o tom žádná :-)

    OdpovědětVymazat
  3. naozaj krásne fotky :))♥♥

    http://novybloggg.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se nejvíc líbíš na těch posledních dvou :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super sexy Any, fotky mají fakt kouzlo škoda, že původní plány nevyšly, ale aspoň se mame na co těšit příště ;)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné fotky :)

    http://assecondmoments.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Moc ti to slusi :) Verim,ze ti musela byt teda zima,ja bych to taky urcite odlezela :D

    OdpovědětVymazat
  8. Velmi povedne fotky.

    Www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Jó, tak to by byl ze mě rampouch :D

    OdpovědětVymazat
  10. Týjo nebyla ti zimaa?:D Jinak pěkný fotky.

    OdpovědětVymazat
  11. Parádní fotky, moc se povedly :)

    OdpovědětVymazat
  12. Anetko, fotky jsou opravdu božské, líčení fantastické, taky nemám slov, přesně tak bych si také přála vypadat až do konce života :D Prostě pecka, moc chválím všechny zúčastněné, výsledek stojí za to :)

    Victoria´s Secret Giveaway

    OdpovědětVymazat
  13. A si predstav, že by si takéto fotky fotila v dnešných mrazoch :D Brrr..
    Inak, veľmi pekné fotky! Pristane ti to :) Vlásky sa ti takéto vlnité ozaj hodia, chválim kaderníčku :D

    ~Tammy
    • vintage freak •

    OdpovědětVymazat
  14. Moc povedené fotky, a máš skvělou postavu! :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Nádherné fotky!

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Asi bych nezvolila legíny, ale džíny :) jinak vypadají moc pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  17. Super fotky!

    http://www.bloglovin.com/blog/13227063

    OdpovědětVymazat
  18. fotky jsou krásné , ikdyž bez trička :D . Ale musela ti být opravdu strašná zima :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).