Přeskočit na hlavní obsah

Dress inspiration ♥

zdroj: we ♥ it

Když mi kamarádka o víkendu oznámila, že jdeme po novém roce na ples, okamžitě mě vyvedla z mé "učící shrečí nálady" a já hned začala přemýšlet, co na sebe! :D Když mi pak ještě oznámila, že to bude ples v maskách.. vybavil se mi jeden z dílů mé milované Gossip Girl.. a tak šly "Právní záruky" stranou.. a místo nich jsem se dala do výběru nových šatů (čehož teď trochu lituju, protože mi dnešní zkouška dala vážně zabrat! :D). Vím, že jsem zrovna nedávno říkala, že pořízení nových šatů nemám v plánu.. ale jak se už pomalu začínají objevovat v obchodech a já na ně narážím čím dál častěji, usoudila jsem, že jedny (poslední! :D) se ještě do skříně vejdou :D.

Minule jsem vám psala o šatech, které mě zaujaly na jedné ze zahraničních stránek.. ale protože ne každý má důvěru v nakupování ze zahraničí (a dlouhá doba doručení taky není zrovna plus), tentokrát jsem se rozhodla čerpat z českého e-shopu. Konkrétně ze StyleModa, kde najdete nejen šaty, ale i bundy, sukně, kalhoty,.. a také doplňky :)).


Já už ze StyleModa jedny šaty mám a protože jsem s nimi nadmíru spokojená, myslím, že si zaslouží trochu vychválit! :D Šaty mi dorazily teprve před měsícem a i když jsem si plánovala, že vám je poprvé představím až v některém z plesových outfitů, neodolala jsem.. To je tak, když se chystáte na párty, máte líčení přesně podle svých představ, krásně natočené vlasy, už jste skoro na odchodu.. a v tom si všimnete, že ty dokonalé šaty visí tak osaměle na skříni.. a tak si je jen v rychlosti zkusíte.. a selfíčko je na světě! :D Vím, že s podpatky a doplňky by šaty byly ještě kouzelnější, ale za 10 minut od vytvoření fotky mi jel autobus, takže jsem moc času na aranžování neměla! :D (Finální verze tak bude překvapením alespoň co se doplňků týká)).

zdroj: we ♥ it

Když jsem šaty vybírala, rozhodovala jsem se mezi červenou, černou a bílou. Bílé by byly dokonalé na opálené pokožce, černé jsem měla na plese loni, takže byly až poslední verzí.. a když jsem si pak vzpomněla na film Pretty Woman, kde jsem vždycky obdivovala Julii v červených šatech, bylo vybráno :)). Šaty jsou z pružného materiálu, takže nemusíte mít obavy, že byste se do nich nenacpaly, číslování odpovídá klasickým velikostem (3x sláva, po všech těch UNI velikostech, ve kterých mám několik šatů :D) - já mám velikost S.. A když se teď na obrázek šatů opět dívám, nejradši bych se přenesla v čase a už si to štrádovala na ples, protože upřímně.. hezčí šaty jsem snad ještě neměla!
A jak se líbí vám? :))


A tady už jsou další z šatů, které mě zaujaly.. Vybraly byste si? :))




Komentáře

  1. Ou! tak v těch šatech jsi naprosto "číčovní" :D :D Ty jsou fakt dokonalé! A mají přesně barvu dle mého gusta. Když sháním šaty, taky se povětšinou zaseknu u barev černá, bílá, červená :) Zrovna teď nějaké sháním - do divadla :)

    ...//Big Christmas Giveaway - Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  2. Šaty vypadají krásné a moc ti sluší♥

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty na tobě vypadají naprosto úžasně Anetko, postavu máš nádhernou a ta barva ti hrozně moc sluší :)

    http://bayachick.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. A přítele, jak sladíš?:)

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny ty krátké jsou strašné, ale ty tvoje jsou super!

    OdpovědětVymazat
  6. Ty šaty jsou moc krásné, budeš za princeznu :)

    OdpovědětVymazat
  7. great inspiration! love the clutch too, its gorgeous :)
    great blog, very inspiring
    check out my blog too maybe we can inspire eachother? or follow, let me know and I will follow back :)

    - www.angelaah91.blogspot.nl

    OdpovědětVymazat
  8. já bych si asi nevybrala, není to můj styl :) , ale tobě červená sluší :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nerozumím, proč tu nezveřejňuješ všechny komentáře...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesto, že se se svými čtenáři dělím o velkou část soukromí, jsou věci, o kterých se bavit nechci a považuji je za přespříliš velký zásah do soukromí. takže bych ocenila, kdyby si autoři oněch nezveřejněných komentářů podobné otázky pro příště odpustili a chápali toto téma jako tabu. děkuji :))

      Vymazat
    2. :-D nepřijdeš mi jako holka, která studuje práva

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu