Přeskočit na hlavní obsah

Think about Your safety..

Zapomeňme pro jednou na outfity, wishlisty, kosmetiku.. a podívejme se na něco, co je opravdu důležité! :)) Když se na mě obrátila firma HQH System s prosbou, jestli bych v "blogerském světě" nechtěla rozšířit povědomí o "naší bezpečnosti", hned mi bylo jasné, že takovou nabídku nemůžu odmítnout. Jen si uvědomte, jak často někam chodíme samy - a je úplně jedno, jestli se jedná o procházku se psem, večerní běhání v parku, nebo jen cestu z flámu v brzkých ranních hodinách! :D :))


Za takových okolností určitě není na škodu, mít s sebou pepřový sprej.. a i když si teď hodně z vás určitě říká, že se sprejem v ruce budou spíš samy působit "divně", uznejte, že za bezpečné doražení zpátky domů to stojí!
Já jsem svůj první pepřový sprej dostala už před několika lety - byl vojenský, vždycky mě zajímalo, jestli opravdu funguje, ale v závěru jsem samozřejmě ráda, že jsem jej nikdy nepotřebovala! :D :)) A protože jsem si pepřák od HQH system mohla vybrat sama a jejich nabídka rozhodně není nejmenší, objevila jsem i jeden přesně pro mě! = růžový :D :)).
Barvy ale nejsou to jediné, podle čeho si můžete vybírat.. kromě klasických pepřových sprejů totiž v e-shopu můžete objevit také jeden ve tvaru rtěnky, nebo pepřový sprej vytvořený přímo pro běžce. Za zmínku pak určitě stojí také sprej, kterým "útočníka" označíte nesmazatelnou barvou a jeho hledání tak můžete značně ulehčit.


Co je pro mě ale oproti pepřovému spreji novinkou, je osobní alarm. Můžete si jej dát do kapsy, na kabelku,. v případě potřeby jen vytáhnete pojistku a spustí se pořádný rambajs (110dB), který v lepším případě přivolá pomoc, v horším alespoň překvapí pachatele.
Osobní alarm, stejně jako pepřové spreje, seženete v několika barvách.. já jsem sáhla opět po růžové, kterým současně podporujete boj proti rakovině prsu! :))


A co vy? Máte pepřový sprej? Cítíte se s ním bezpečněji? :))

Komentáře

  1. Tak to je super ..Taky bych si měla koupit nový do kabelky .. mám takový starý hnusný ani nevím kde :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mne priateľ nedávno kúpil kaser..taký maličký :) Ale dúfam, že ho nikdy nebudem musieť použiť :) No cítim sa lepšie, najmä teraz, ked je tak skoro tma :)
    MORE THAN FASHION

    OdpovědětVymazat
  3. No tohle je super pomocník :) Pepřový sprej si chci koupit, protože bezpečně se na ulici necítím vůbec, když jdu sama, tak aspoň abych něco měla
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, tak po všech těch módních článcích, co nás všechny hodně obklopují byl tento opravdu osvěžením! :-) Hodně mě tedy alarmek zaujal, ale o něco více možná ten pepřák s nesmazatelnou barvou ! :-) O alarmu zauvažuji, ale je pravda, že od té doby, co mám přítele už moc sama (hlavně večer) nikam nechodím :)))

    Skills of Art

    OdpovědětVymazat
  5. Pepřový sprej mám a naštěstí jsem ho také zatím nikdy nemusela použít. Na ulici se hlavně za tmy a nejvíc když se třeba vracím domů po půlnoci, dost bojím. Pepřák je aspoň taková kapka naděje "co by kdyby".

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Wow! Nic takového nemám a myslím že by rozhodně nebylo na škodu něco takového vlastnit. Super tip Anetko :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ja peprovy sprej nemam a nikdy jsem ho nemela. Uz me mnohokrat napadlo si ho poridti, ale pak me od toho odradi historka, jak te pak muze pachatel zazalovat o ublizeni na zdravi, nedejboze kdyby to byl nejaky astmatik, a tak se vyhybam nebezpecnym mistum a kdyz tam musim, nejdu sama... bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
  8. Pepřák jsem nikdy neměla, ale je pravda, že se často sama bojím chodit venku..ten ve tvaru rtěnky by mohl být dobrý, díky za tip :)

    http://fashion-lists.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).