Přeskočit na hlavní obsah

Komix ♥


To bylo kdysi řečí, že bych na sebe nikdy nevzala boyfriend džíny.. Uběhla nějaká doba.. a už mám ve skříni hned dvoje! :D Tyhle byly láskou na první pohled a když jsem na ně stránkách Front Row Shopu narazila, okamžitě jsem je měla před očima v kombinaci s fuchsiovýma lodičkama.. a to jsem ještě nevěděla, jakou úžasnou kabelku k nim objevím! ♥

Tyhle komixové motivy se mi vždycky líbily, ale například na tričku se mi na mě nehodí, na šatech mi přijdou "až moc" a na psaníčku? To je v kombinaci s komixem perfektní - na jednu stranu extravagantní, přitom nadčasové :)). Umím si jej představit na mladé slečně, stejně jako dospělé dámě :).
Náhrdelník mám doma už delší dobu, pořídila jsem jej v Tally Weijl, kdy byla akce 1+1 doplněk zdarma.. ale protože žlutá nepatří zrovna mezi moje nejoblíbenější barvy, dlouho jsem jej neměla k čemu vzít.. díky blond slečně na kabelce se tak mohl konečně trochu provětrat! :D A protože mi přijde sám o sobě hodně výrazný, se zbytkem doplňků jsem se snažila držet při zemi.. doplnila jsem jej pouze náramkem na nohu (původně se má nosit na ruce, ale protože mám opravdu "minipac", skončil na noze :D :)) a hodinkama, které sice nejdou vidět, ale už jsem si na jejich přítomnost na ruce tak zvykla, že bych bez nich nevyrazila z domu :).
A jak se outfit líbí vám? :))
















košile RoseWholesale, bunda Bershka, džíny Front Row Shop, náhrdelník Tally Weijl, crossbody YesStyle, náramek i-moda, lodičky Botovo



A na závěr ještě soutěž, za kterou bych chtěla moc poděkovat mé kamarádce Janči! :)) 17.-18.10.2014 se v pražské Inchebě koná veletrh kosmetiky Interbeauty Prague, který je nejvýznamnějším veletrhem kosmetiky v naší republice. Janička má dva lístky na tento veletrh, ale protože se nakonec nemůže zúčastnit, oslovila mě s tím, jestli bych lístky nechtěla dát některé z mých čtenářek.. a já jí za tento nápad i lístky jako takové tímto ještě jednou mnohokrát děkuji! :))
Chcete lístky vyhrát? Stačí, když mi do komentáře pod článek napíšete, proč by měly být právě vaše a připojíte svůj e-mail. Odpověď, která nás s Jančou zaujme nejvíc, lístky získává! :))
Hodně štěstí 


SOUTĚŽ KONČÍ JIŽ DNES - VE 24:00!

Komentáře

  1. Skvělý outfit! Moc se mi líbí ty boty :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Kombinace lodiček, kabelky a boyfriendek? Rozhodně perfektní! Tímto outfitem si mě okouzlila:) Něco takového člověk jen tak na ulici nevidí! :) Takže za mě rozhodně velké plus a velká chvála :)

    °°Instantní krása°°

    OdpovědětVymazat
  3. Kabelka a lodičky jsou skvělý! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Woooow! Zas jeden z nejlepsich outfitu, co jsem u tebe videla <33 to psanicko je uzasny, naprosto souhlasim s tim o komixovych motivech, na kabelkach jsou bezchybne, ostatni je dost osemetne :) s tema lodickama je bomba a nad boyfriendama jsem se podivila hned, ze jsem je na tobe nikdy predtim nevidela :) ale slusej ti nesmirne moc, uz se tesim, az bude outfit i s tema druhyma!
    www.dombydom.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Sluší ti to :)
    Chtěla bych vyhrát lístky, protože jsem na Interbeauty nikdy nebyla a to je ostuda - jsem kosmetička a měla bych sledovat všechno kosmetické dění ve světě abych mohla dávat rady do života těm, kteří je potřebují! ( A taky miluju kosmetiku, hoodně kosmetiky! :D )
    asmallmiracleCZ@seznam.cz
    .. a small miracle CZ

    OdpovědětVymazat
  6. Skvěle sis poradila s kombinací, úžasné ♥ moc ti to sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Opět hodně povedený mix stylů, který ve finále vypadá božsky- už mi nějak docházejí superlativa vzhledem k tomu, že každým outfitem posuneš laťku zase o něco výš :D ;)
    Interbeauty?? !! Božínku- tolik jsem o tom přečetla, slyšela, viděla fotky a každý rok si říkám, že vyrazím. Kosmetika, novinky a všechny další věcičky mě samozřejmě hrozně lákají, ale hlavně bych chtěla zažít tu atmosféru- stovky kosmetických bláznů se jen tak nesejdou pod jednou střechou :D

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadáš úžasně!! Můžu se zeptat, co máš na rtech? :) děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji mnohokrát! :)) ♥ na rtech mám Maybelline Color Whisper, odstín 150 - Faint for fuchsia

      Vymazat
  9. Krasnej outfit, vyborny je ladeni bot s ruzovym pruhem na kabelce :)

    http://travelnote-s.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasný outfit Anetko :-), džíny ti padnou jako ulité!
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Zkus si volit nějaké neutrální pozadí. Ne kde jsou kupříkladu auta, ono to pak trochu táhne oči od outfitu, což je škoda, protože je vážně super. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji Terezko :)) s pozadím se snažíme, jak jen to jde.. ale najít v Ol něco neutrálního a přitom místa neopakovat, mi přijde čím dál složitější :( :D

      Vymazat
  12. Ta kabelka je boží!:)
    Zvu tě na: http://www.lespetiteshipsters.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. Hodně dobrý outfit! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Já jsem ten typ, co boyfriendy stále nepochopil :D Ale moc se mi líbí halenka a ty lodičky zbožňuju!

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anetko, vzhledem ke Tvému "ladystylu" předpokládám, že ani nikdy nepochopíš! :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).