Přeskočit na hlavní obsah

Lormar Palladium ♥


V dnešní době se hromada podprsenek ohání push-up efektem, ale kolik jich push-up opravdu je? Push-up podprsenka má prsa pozvednout, takže působí plnějším dojmem a umožní tak i nám méně vybaveným, nosit například plesové šaty, které bychom si jinak dovolit nemohly. Jenomže i když některé push-upky působí dojmem, že v nich už jedny prsa ukryté jsou, při nesprávném padnutí mohou stejně vypadat, jako byste si je oblekly košíčkama na záda - "kde nic, tu nic"! :D

Už několikrát jsem četla, že push-up podprsenky nejsou vhodné na denní nošení, protože udržují prsa v nepřirozené pozici. Já osobně je nosím jen na výjimečné příležitosti jako jsou plesy, oslavy,.. a právě díky tomu jsem se rozhodla, že bych chtěla mít push-up podprsenky kvalitní, které mi nějaký ten pátek vydrží a hlavně budou plnit svoji funkci = prsa opravdu pozvednou.


Svoji push-up sbírku jsem se rozhodla zahájit koupí černé podprsenky a tak jsem vyrazila na lov. Chtěla jsem černou, krajkovou, nijak moc zdobenou, ale přesto slavnostní.. a výsledek? Skoro všechny podprsenky, které jsem objevila byly buď nudné, přezdobené a pokud už byla některá opravdu krásná, její cena mi říkala, že se mi vlastně nelíbí ani trošku! :D Takže jsem svůj nákupní maraton zakončila u počítače a rozhodla se pro "onlajn šoping". Vím, že i v dnešní době se najde spousta lidí, kteří jsou k nákupům přes internet skeptičtí (natož k nákupu podprsenky :D), ale protože jsem již nesčetněkrát měla na nákup spodního prádla na internetu štěstí, neměla jsem důvod, proč do toho nejít znovu! :) Navíc mě nejvíc okouzlila právě podprsenka, od jejíž značky mám již několik kousků spodního prádla, takže tím mi odpadly i starosti s tipováním vybíráním velikosti! :D :))


Vybrala jsem si podprsenku od Lormar, model Palladium, která je vyztužena gelem v kombinaci se vzduchem, díky čemuž je maximálně lehká a navíc slibuje zvětšení až o dvě čísla. Podprsenka má po celém obvodu silikonové pásky, které mají zabránit sklouzávání a díky odnímatelným ramínkům je tak přesně tím, co jsem hledala - ideální pod nejrůznější šaty, luxusní, přesto nepřeplácaná a cena? 599 Kč, což mi oproti cenám podobných podprsenek v obchodech přijde skoro jako zázrak :).
Podprsenku jsem si objednala z e-shopu luxusnipradlo.cz a k výběru právě tady mě z velké části přimělo i to, že většina produktů je doplněna videem, kde si můžete například podprsenku detailně prohlédnout ze všech úhlů a nemusíte tak mít obavy, že vás po rozbalení balíčku zklame něčím, co na fotkách vlastně ani nebylo vidět! :)


K podprsence jsem si zrovna vzala i kalhotky, abych měla komplet.. a i když krajkové kalhoty na denní nošení zrovna dvakrát nemusím, musím uznat, že tyhle jsou z příjemného materiálu a nejedná se o žádnou kousavou krajkou, na jaké jsem v minulosti narazila už několikrát.. Stejně jako podprsenka jsou i kalhotky doplněny "instruktážním videem" a tohle já prostě umím ocenit!:D Takže za mě má e-shop milion kladných bodů :)).
Ale víte, co si vždycky říkám, když čtu nějakou recenzi? "Super, ale.. teď hlavně ukaž fotky.." :D Většina z nás má na instagramu, facebooku, vlastně i na blogu fotky v plavkách a spodní prádlo toho přece kryje úplně stejně.. tak snad se nikdo necítí pohoršený.. a pokud ano, tak to berte jako fotku "before", protože od pondělí začínáme s kamarádkou sportovat! Kardio, tabata.. sama jsem zvědavá, u čeho všeho skončíme! :D :))


A jak se komplet od Lormar líbí vám? Objednaly byste si spodní prádlo z internetu, nebo v nákup bez vyzkoušení nemáte důvěru? :))

Komentáře

  1. Máš pravdu Anetko, některé rádoby push-up podprsenky push-up vůbec nejsou. Jinak tuto značku ani neznám, určitě ji ale omrknu :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/09/rasenkova-giveaway-insta-post-3.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám moc ráda např. podprsenky z NY, ale některé ty "molitaňáky" by se klidně daly nosit místo helmy! :D a na Lormar určitě kukni, mají kráásné prádlo ♥

      Vymazat
  2. Those are lovely! I've always been a fan of black lace anything :)

    xo Azu

    www.raven-locks.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá celkem dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Very beautiful!

    www.julialundin.com

    OdpovědětVymazat
  5. Prádlo je krásný, sexy. Já bych si asi spodní prádlo netroufla objednat z internetu :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem měla obavy poprvé, ale když jsem objednávala stejnou značku a hodně podobný střih, doufala jsem, že sedne stejně dobře.. a vyšlo to! :))

      Vymazat
  6. Já se teda nakupování prádla (stejně jako třeba bot) přes internet stále bojím. Ale ta podprsenka vypadá fakt suprově, konečně skutečný push-up efekt! :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak Anetko! vždyť sama dobře víš, že push-up já potřebuju! :D
      ale musím souhlasit, že ne vždy objednávky z internetu dopadají dobře.. zrovna před pár dny mi došly botky ve velikosti, která by sedla tak tátovi :DD..

      Vymazat
  7. Taktéž jsem spodní prádlo ještě neobjednávala :) akorát přítel mi jednou objednal saténovou soupravu :)
    Moc se mi pradélko líbí a máš dokonalou postavu ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné a sedí jako ulíté na úžasné postavě :) Jinak tento komplet již recenzovala i Petra Lovelyhair.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :)).. opravdu? Péťu nesleduju takže o tom nevím, ale určitě si to dohledám. jsem zvědavá, co na něj říkají "ostatní"! :))

      Vymazat
    2. Tady všeci vidíme, že jste to dostaly zadarmo. Stejně tak i FranceBaby!

      Vymazat
  9. Wow! Krásně Ti to sedí.. Muž má štěstí, že tě má ;)

    OdpovědětVymazat
  10. Spodní prádlo vypadá moc krásně! I na posteli i na Vás :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).