Přeskočit na hlavní obsah

Good bye summer.. Hello Autumn.. with Esprit ♥


Když jsem se v jednom obchodě v Praze ptala, jestli ještě budou mít kraťásky "s kapsama ven", bylo mi řečeno, že ne, protože léto už je za námi a je čas na podzimní/ zimní kolekci. A protože se tady už delší dobu neobjevil žádný "inspirační článek", rozhodla jsem se to napravit.. tentokrát jsem se zaměřila český e-shop, protože ne každý rád nakupuje z těch zahraničních a ne každý má paypall :))..

Značku Esprit mám moc ráda, jejich produkty patří jednoznačně mezi ty kvalitní a protože mám od Espritu zatím jen pár triček, hodinky a boty, řekla jsem si, že rozšířím "espritové obzory" vám i sobě! :D
Původně jsem chtěla být na jedné vlně s módním světem a předvést vám kousky z podzimní/ zimní kolekce, ale protože neumím odolávat, musím zabrousit i do té letní (máme polovinu srpna, takže vyloženě s křížkem po funuse to není! :D)..
Tento článek tak berte třeba jako rozloučení s letním šatníkem a přivítání (chtěla jsem napsat "jeho teplejšího kamaráda", ale to se asi nehodí :D) podzimu! :))

1. Tričko s kočkou - I když mám věcí s kočkama nespočet, nikdy jich nebudu mít dost! :D Myslím, že tričko by bylo perfektní k roztrhaným džínám, které jsem vám ukazovala v minulém "New In" postu! :))
2. Smaragdová halenka - Tuhle barvu jsem si stihla oblíbit loni a je pro mě tak trochu synonymem podzimu, skvěle se kombinuje a i k samotné halence bych dokázala okamžitě vymyslet x outfitů :)).


3. Baby blue maxi sukně - Miluju sukně.. a to v jakékoliv délce! Tuhle si představuju v kombinaci s mou bílou vestičkou a bílýma keckama - mňam! ♥
4. Džínové bermudy -  Bermudy se mi líbí, na mužích.. na sobě jsem je ještě neměla a vlastně jsem o jejich koupi ani nikdy neuvažovala. U kalhot u mě totiž existují jen 3 délky - dlouhé, 7/8 a kraťásky. Tříčtvrťáky a délka nad kolena mi přijde "postavudeformující" :D.. Tyhle bermudy mě ale zaujaly na první pohled a myslím, že postavě dokonce i lichotí (a nebo má slečna na fotce sakra božské nohy!?! :D).


5. Bílé letní šaty - Taky se vám občas stane, že se díváte na stránky nějakého e-shopu a outfit, který v něm najdete vás tak zaujme, že si říkáte "Jak to, že mě tohle ještě nenapadlo? Vždyť to vypadá perfektně!?!"..? Přesně tohle se mi stalo, když jsem na stránkách Espritu narazila na outfit vytvořený k bílým šatičkám. A protože džínovou vestičku, klobouk i boty už mám.. asi nutně potřebuju ještě tyhle šaty! :D
6. Plisované maxi šaty - "Ach ♥.." bylo to jediné, co mi prolétlo hlavou, když jsem tyhle slavnostní šaty uviděla. V dnešní době ještě velké množství slečen chodí na plesy v přezdobených "dortíkovských" robách.. a v jednoduchých šatech by přitom zazářily 100x víc..


7. Burgundy blazer - Burgundy barva vládla mému šatníku celý loňský podzim i zimu.. a jinou jsem skoro ani nenosila. Ani nevíte, jak moc jsem se bála, že se mi omrzí! Ale neomrzela.. už se nemůžu dočkat, až všechny ty své burgundy poklady vytáhnu do ulic! :)) Blazer mi do sbírky ještě chybí ♥.
8. Béžová bunda - Černá kožená bunda je jedním z mých nejoblíbenějších kousků, ale protože ne ke všemu se "tvrdá" černá hodí, uvítala bych i bundičku v nějaké světlé barvě. Tahle vypadá ideálně! :))


9. Metalické sandálky - "Placaté" boty pomalu ale jistě měním za podpatky, ale stále je pár situací, které bych na podpatcích nezvládla ani za milion.. třeba výlet, celodenní nákupy, cesta do práce. A tak je důležité mít v botníku i nějaké "představitele pohodlí"! Tyhle metalické sandálky mě okouzlily na první pohled a i když tyrkysová nepatří k mým oblíbeným barvám, nejvíce mě zaujaly právě v tyrkysovém provedení! :))
10. Leopardí lodičky - Ještě stále jsem ve fázi "8 cm podpatek mi bohatě stačí :D", ale sem tam narazím na botky, kvůli kterým jsem ochotná i trpět - tohle jsou jedny z nich! :D Holky, můžete mě prosím některá naučit, jak na tom vydržet celý den!?! :D


A jak se můj "Espriťácký" výběr líbí vám? Co vás zaujalo nejvíc? :))

Všechny produkty můžete koupit na: www.esprit.cz

Komentáře

  1. Ta baby blue maxi sukně je boží! Já ji chci! :D A co se týče podpatků... Asi ti neporadím, ono se to totiž strašně různí. Záleží na konkrétních botách a někdy mám pocit, že i moje nohy mají různou náladu :D Někdy v nich protrpím i hloupé dopoledne a někdy vydržím bez problémů celý den :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ty plisované šaty jsou opravdu luxusní! :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu