Přeskočit na hlavní obsah

Flower dress & nude details ♥


Taky máte občas náladu i ve všední den vyrazit v něčem slavnostnějším? Mě tohle chytlo zrovna minulý týden, když mi dorazily květované šaty, které jsem si objednala z Milanoo. Vybrala jsem je před pár týdny (společně s tátou :D ♥) a plánovala jsem si, že budou naprosto ideální na zkouškové - ani dlouhé, ani krátké, bez výstřihu, ale i přesto mají svoje kouzlo! :)) 

Jenomže když jsem je vybalila, usoudila jsem, že až do zkouškového si prostě čekat nezaslouží! :D A protože mě v blízké době nečeká žádná oslava ani jiná "čančací příležitost", rozhodla jsem se využít toho, že jsem byla ještě poslední týden na stáži a v šatičkách jsem vyrazila do práce. Jsou z úžasného materiálu a přestože jsou maximálně upnuté, není v nich vedro a ani nějak přehnaně neobepínají břicho.. což jinak úplně nesnáším, protože pak hned každý vidí, že jdu z oběda! :D..
Šaty jsem doplnila sandálkama Esprit, ve kterých jsem byla naposledy na módní přehlídce Korunky(tady).. a podle náplastí můžete vidět, že se mi za to, jak dlouho ležely v botníku, pěkně pomstily! :D Novinkou v dnešním outfitu je pak i kabelka, kterou jsem před pár týdny objevila v secondhandu za úžasných 35,-.. no nekupte to! :D :))
A co vy a secondhandy? Ano nebo ne? Jaký nejlepší úlovek jste v něm objevily? :))














šaty Milanoo, náušnice Klenotnictví on-line, kabelka ?, náramek H&M, hodinky Esprit, botky Esprit - Spartoo + celý outfit by se neobešel bez "kouzelné" podprsenky! :D - RoseWholeSale

Komentáře

  1. Nádherné šaty! Opravdu úžasné, strašně moc ti to v nich sluší. Škoda, že jsou tak upnuté, to si já asi nemůžu dovolit. A co se týče nakupování v second handech, nebráním se tomu a nevidím na tom nic špatného. Občas se tam dají objevit skvělé kousky :) Ostatně myslím, že pár outfitů ze "sekáčových" úlovků bude brzy na blogu :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sekne a šaty jsou krásné :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty jsou krásné a moc ti sluší. Ale zase mi nepřipadají nějak extra slavnostní, že by se nedaly nosit na běžný den. Klidně bych je nosila jen tak, netřeba žádnou speciální událost či oslavu. A co se týče nakupování v sekáčích, tak tam já ráda hledám super levné kousky. Zrovna minulý týden jsem si koupila super halenku a košili. Za mě tedy sekáče ANO!

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Já si ten náramek musím prostě koupit!!!! Je luxusní <3
    A šaty jsou taky moc krásné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je úžasný! ♥ a i když jsem měla zpočátku obavy - kytička ještě neupadla ani jedna a to jsem ho měla už několikrát! :D :))

      Vymazat
  5. Wau, mají úžasný potisk, takový hravý :) ! Anetko Tobě sluší všechno, takže pro mě není překvapením, že jsi taková kočka :) !

    OdpovědětVymazat
  6. šaty mají hlavně hezký vzor :)

    OdpovědětVymazat
  7. Šaty ti hrozně moc sluší :)) a text mě rozesmál :D

    Krásný den!
    taste-of-the-style.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Krásný outfit, šaty ti padnou a klidně bych si je brala i jen tak ven a ne jen na nějaké zvláštní události :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Popravdě se mi moc ty šaty nepozdávají :) Ale tobě to moc sluší :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné šaty a co teprve ty botyy! <3

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to sú krásne šaty! Milujem tento strih šiat :)

    OdpovědětVymazat
  12. takovou podobnou kabelku (tvar) nosil kocour Mikeš :D
    hezké šaty, kočka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, ano :D ale on v tom měl myslím spacáček, ne? :D
      děkuji ♥

      Vymazat
  13. Tak tyto šaty ti moc sluší:) krásný vzor:)

    OdpovědětVymazat
  14. Tohle je jednim slovem dokonale!

    OdpovědětVymazat
  15. Krásný, jemné barvy! A ta kabelka to byl kup roku, to je bomba! Anetko, všimla jsem si na instagramu, že si dostala od kolegyň z práce dárečky, taktéž si jim něco kupovala? Co je to za tričko? To tě musely mít už pěkně v oku:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem kolegyně obdarovala jako první, přinesla jsem jim zákusky za to, jak na mě byly celou dobu úžasné, vůbec jsem nečekala, že mi také něco přinesou.. hrozně mě to dojalo :)) a to kytičkované není tričko, ale šatičky - nevěděla jsem, jak to na fotku naaranžovat, focení není moje parketa! :D jsou opravdu nádherné, určitě je brzy ukážu v nějakém outfitu ♥

      Vymazat
  16. Za mě šaty top, svěží, letní a krásně formují postavu. -> Nicol

    OdpovědětVymazat
  17. Krása, s takovou postavou si můžeš dovolit jakékoliv šaty :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).