Přeskočit na hlavní obsah

Rimmel & Sally Hansen review


Dneska bych vám ráda představila pár produktů, které mi dorazily k otestování z ELNINO. Balíček byl překvapením, takže jsem vůbec nevěděla, co na mě v krabici čeká. Vybaflo na mě celkem 5 produktů a i když se mi ne všechny trefily do noty, alespoň měla radost i maminka s babičkou! :D :))


Tenhle produkt pro mě byl zklamáním i radostí v jednom. O jeho existenci vím totiž už delší dobu a protože jsem na jeho adresu slyšela chválu až do nebes, mrzí mě, že jej nemůžu otestovat na vlastní kůži. Ale protože má mamka nehty jako papír, mohla jsem kúru vyzkoušet na ní. Po pár dnech za mnou došla i babička s tím, že viděla, jak se mamčiny nehty změnily a že "to" chce taky! :D
Kúra se aplikuje obden, stejným štětečkem, jaký mají laky na nehty. Můžete ji používat samostatně, nebo na ni nanést ještě klasický lak na nehty.
A výsledek? Nehty jsou hezčí již po prvním použití, což ale pravděpodobně způsobuje vysoký lesk, který kúra vytváří. Po dlouhodobějším používání jsou nehty pevnější, netřepí se a celkově jsou odolnější.
"Vůni" jsem čekala podobnou, jako mají laky na nehty, ale vůbec to není tak špatné, pokud ke kúře vyloženě nečichám, necítím ji.. takže podtrženo sečteno, za mě (a moji rodinu :D) má kúra 10/10 bodů! :))


2.) Pudr Stay Matte od Rimmel, #003 Peach Glow
Opravdu mě potěšilo, že mi na otestování dorazil pudr, který už delší dobu s oblibou používám (navíc přesně v mém odstínu!) Dlouho jsem byla věrná krajkovému pudru od Dermacolu, ale pak se mi začalo zdát, že si na něj moje pleť zvykla natolik, že je vůči němu imunní.. takže jsem začala shánět náhradu. Do oka mi padl Stay Matte od Rimmel, který ve svých postech několikrát vychvalovala Natálka z Beauty Manners a teď na něj nedám dopustit ani já :)).
Balení je plastové, bez zrcátka - což oceňuju, protože mám zrcátko stejně stále v kosmetické taštičce a pudr pak alespoň není zbytečně "těžký" :). Stay Matte se vyrábí ve 4 odstínech, já používám Peach Glow a jsem maximálně spokojená. Pleť mi vydrží bez lesku zhruba 5 hodin a i když bych rozhodně uvítala víc, nemůžu si stěžovat. Ráda bych si v budoucnu pořídila pudr z vyšší kategorie, tak jej pak určitě porovnám se Stay Mate! :))


Pryč jsou časy, kdy jsem nosila stíny bez báze. Vlastně ani nechápu, že mi vůbec držely :D.. protože s mou extrémně mastnou pokožkou na víčkách nemůžu mít ani klasickou tužku na oči :)).. takže stíny jsem testovala přímo s bází.
Dorazila mi paletka #019 Sun Safari, což se mi opět trefilo do noty, protože stíny v přírodních odstínech mám nejraději. Posledních pár měsíců používám nejčastěji paletku Naked 2 a myslím si, že ji jen tak něco nepředčí, takže jsem od Sun Safari neočekávala žádné zázraky.. přesto mě Sun Safari příjemně potěšily. Výdrž je dobrá, pigmentaci bych uvítala výraznější, ale vzhledem k ceně, za kterou se stíny prodávají, určitě stojí za zkoušku. :)) Co se pak týká samotného balení - je klasické plastové, přesto pevné. Součástí je i aplikátor, který ale bohužel nevyužiju, protože mám pocit, že je menší, než moje nehty! :D


Když jsem řasenku uviděla poprvé, zamilovala jsem se do jejího obalu - růžové prostě nikdy neodolám! :D.. ale když jsem ji otevřela, zděsila jsem se nad kartáčkem. Vypadal vypelichaný a první co mi připomněl, byla štětka, kterou se čistí flašky :D.. Napadlo mě, že tohle nemůže vytvořit luxusní řasy ani za nic, ale už po první aplikaci mi bylo jasné, že jsem se spletla :).. řasy mám po nanesení řasenky opravdu krásně dlouhé, husté a i když vím, že moje řasy jsou dlouhé a husté i bez ní, řasenka jim ještě přidá.. znatelně! :))
Řasy neslepuje, barva je uhlově černá a hlavně se neobtiskává (což u mě bývá s řasenkama opravdu problém), takže za mě jednoznačně doporučuji! :))

5.) Lak na nehty Rimmel - 60 Seconds by Rita Oraodstín 703 White Hot Love
60 sec. od Rimmelu mám moc ráda! První lak z téhle série jsem si koupila už hrozně dávno.. a přesto je pořád funkční :). Kromě "trvanlivosti" si mě získal také svým štětečkem, protože se opravdu objevil v době, kdy měly všechny ostatní laky klasický "kulatý štěteček" a lakování s nimi pro mě někdy býval boj :D.. Naopak s tímhle štětečkem mi jde lakování jedna radost a málokdy lak skončí jinde, než kde má :)). Výdrž je perfektní, krytí stejně tak. Vím, že se říká, že optimální barvy dosáhnete více vrstvami, ale podle mě bohatě stačí jedna. Navíc se jedná asi o první bílý lak, se kterým jsem opravdu spokojená :).

Komentáře

  1. Oční stíny vypadají dobře :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. lovely reviews

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Ten púder aj ja rada používam, s ostatnými produktmi zatiaľ nemám skúsenosť :)

    OdpovědětVymazat
  4. Chtěla jsem se zeptat, zda se kůra na nehty po nanesení klasického barevného laku nerozpouští? Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. omlouvám se za pozdní odpověď! nene, nerozpouští :)

      Vymazat
  5. Ty stíny vypadají krásně :) Stay Matte pudr také používám, s jedním nejsem ještě ani na konci a doma už mám druhé balení :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mohla bys prosím vložit fotku řas s řasenkou? Taky o ní uvažuji :) Děkuji!!

    OdpovědětVymazat
  7. Kůru na nehty používám taky, je skvělá! :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).