Přeskočit na hlavní obsah

Little black dress & Vegetbar Zlín ♥


Outfitové fotky, které vám dneska ukážu, vznikly při středečním západu slunce, když jsme byly s kamarádkou na výletě ve Zlíně. Světlo nám sice nepřálo tak, jak bych si představovala, ale i přesto se mi fotky líbí. Jedná se totiž o foticí premiéru mojí kamarádky Andrejky a historicky poprvé tak můžete vidět outfit, který nefotil přítel! :D :))

Do Zlína jsme se vydaly především kvůli vegetariánské restauraci Vegetbar, kterou jsme obě chtěly už delší dobu vyzkoušet.. a tak je dnešní článek i malou prohlídkou Vegetbaru :).


Vegetbar najdete ve Zlíně, na ulici Kvítková, kousek od Zlatého jablka. Hned při vstupu mě překvapila velikost samotné restaurace - podle fotek, které jsem viděla na facebooku, by mě totiž ani nenapadlo, že je tak malinká! :)) Ale svou velikost jednoznačně vynahrazuje "útulností".. a vzhledem k tomu, s jakou péčí tamní personál přistupuje ke každému jedlíkovi, je jasné, že na přátelském přístupu si dávají záležet.


Přestože jsem se do Vegetbaru opravdu těšila, vybrat jídlo nebylo vůbec jednoduché. Nejradši bych zkusila úplně všechno, ale pak si vždycky říkám, že než utratit peníze za něco, co mi nebude chutnat, radši sáhnu po jistotě.. a tak jsem nakonec vybrala salát! :D Porce byla velká, salát výborný, ke štěstí mi chyběla už jen francouzská bageta! :D :))


Ve Vegetbaru je jídlo rozděleno do 3 kategorií - Vegetariánské, Veganské a Vitariánské. A i když jsem byla několik let vegetariánkou, veganství ani vitariánství mě neláká. Život bez sýrů a mléka si prostě neumím představit (jak bych taky mohla, když je mým nejoblíbenějším jídlem smažený sýr a hranolky! :D).. a tak jsem svůj výběr omezila jen na vegetariánská jídla. To kamarádka (vegetariánka) se vrhla hned do třetí kategorie a objednala si cuketové RAW špagety s rajčatovým pestem.
Jako dezert jsme si pak daly RAW kuličky - já citronovu příchuť, Andrejka chilly.


A teď už k outfitu, ve kterém jsem na výlet vyrazila - šatičky jsem měla na SammyDress vyhlédnuté už delší dobu, ale odrazovala mě univerzální velikost. Asi jsem "neuniverzální žena", ale tyhle velikosti jsou mi vždycky buď malé, nebo velké! :D Nakonec jsem ale přece jen neodolala a i když jsou opravdu větší, než jsem si představovala, líbí se mi.. Plus u mě mají hlavně za příjemný materiál, díky němuž jsou jako dělané na horké letní dny! :))
Šaty jsem doplnila bílou kabelkou z Mohita a botkama Milanoo, které jsem si nedávno objednala přímo ke kabelce. Myslím, že měkčí botky byste těžko hledaly a vzhledem k tomu, že jsou moje nohy "označkované" skoro všema botama, které doma mám, jsou pro mě tyhle "papučky" jako dělané ! :D :)) Navic jsou v nesmrtelné černo-bílé kombinaci ♥.
A jak se outfit líbí vám? :))







šaty SammyDress, kabelka Mohito, náušnice - dárek od přítele, hodinky Miss Sixty, prstýnek Swarovski, botky Milanoo.com

Komentáře

  1. To vypadá zajímavě, škoda jen že pro mě to je z ruky protože bych to určitě zkusila a zašla bych tam, popřípadě zkusila něco nového protože to mě baví a obzvlášť u jídla :-) Outfit vypadá také moc pěkně :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné šatičky- dalším plus je to, že jsou nadčasové, tyhle typy oblečení mám osobně moc ráda. Počáteční investice se nikdy nevyrovná dloholetému užitku mimo to ti moc sluší😉 A botičky vypadají moc dobře už dlouho po podobných pátrám- díky za typ😊 já bych ještě přidala něco na krk.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné prostředí, ale tam se fakt nepodívám s tím kde bydlím :D :)
    Anetko šatičky Ti moc sluší !

    OdpovědětVymazat
  4. Anetko, na instagramové fotce jsi úplná femme fatale! Pokud se někdo narodil pro rudou rtěnku, tak jsi to jednoznačně ty. :-) Boty vypadají pohodlně na první pohled a i když dávám přednost jehlám, myslím, že bych dokázala udělat výjimku.

    OdpovědětVymazat
  5. Fotky jsou moc krasne, musime konecne uz neco spolu vymyslet :*

    OdpovědětVymazat
  6. Jéé, závidím. Přestala jsem jíst maso a docela jsem si zavařila. Naše město prostě pro tento životní postoj připravené není. Buď si musím udělat k obědu do práce něco sama, nebo mám smůlu. Všude nabízejí leda tak smažené věci (květák, žampiony, sýr), což každý den je trochu na prd. Salátů se člověk taky po nějaké době přejí. Naštěstí jedna restaurace občas dělá sójovou směs s rýží, tak aspoň něco :( ale je to bída...a mimochodem boty jsou úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  7. Teda typ je to dobrý ale dostat se tam :-D já jen kroužím OLOMOUC - BRNO - PRAHA :-D a Zlín?....ale pokud se tam někdy dostanu rozhodně se mrknu zní to velice dobře a chutně ;-)
    Outfit se ti povedl na výlet jak dělaný a ty holá záda jsou sexy ;-)

    OdpovědětVymazat
  8. ten salát vypadá dobře, a moc se mi líbí ta kabelka z Mohita. nějak jsem si vypěstovala oblibu k bílé barvě :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné šaty, boty i kabelka :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné! Vegetbar mě moc zaujal! :)

    OdpovědětVymazat
  11. V jaké ceně jsou jídla?

    OdpovědětVymazat
  12. Překrásné šaty! Takové jednoduché a zároveň elegantní. Přesně můj styl :) Nedávno jsem si také koupila takové šaty na léto, mám je z www.answear.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).