Přeskočit na hlavní obsah

Summer inspiration ♥

Teď ve zkouškovém mi všechny dny splývají v jeden. Učení, zkouška, učení, zkouška,.. a i když zkoušku úspěšně zvládnu, vlastně z toho ani nestihnu mít radost, protože se hned musím učit na další :D.. A tak se chytám všech příležitostí, dělat alespoň chvilku něco jiného, než se jen učit. Ve středu přítel zvládl svoji nejtěžší zkoušku, takže jsme to byli oslavit na večeři, páteční odpoledne jsem strávila s kamarádkou a zítra mě čeká bráškovo přijímání. Těším se, že budu zase moct vytáhnout jeden ze slavnostnějších outfitů a už teď jsem zvědavá, jak se vám bude líbit :))


Právě se dívám na film a protože mi každá chvilka, kdy dělám jen jednu činnost přijde nevyplněná, rozhodla jsem se vytvořit další z inspirativních článků. Teda.. jedná se spíš o wishlist, ale nemůžu přece přidávat každý týden nový :D.. Ne, že by se mi povedlo zrealizovat ten předchozí, jen prostě vždycky narazím na něco nového, co bych "nutně" potřebovala (i když si třeba zrovna předtím říkám, že už mám opravdu všechno :D).. Máte to taky tak?
Dneska jsem se zaměřila na e-shop HandpickLook, který u nás není moc známý.. ale o to víc mě bavil, protože jeho kousky ještě nemám prohlédnuté z outfitů blogerek :)).
A co vy? Znáte HandpickLook?



Černé šaty - Černá na léto není zrovna to pravé, ale když tyhle jsou naprosto perfektní! Jak střihem, tak délkou a ta božská sukýnka ♥ Úplně je vidím s mojí vysněnou kabelkou se "střapečkem" z H&M, kterou jsem dostala od přítele, k tomu černé botky ze Zary se zlatým páskem kolem nohy, drdol a fuchsiová rtěnka.. Ach ♥

Bílé letní šaty sháním už dlouho, ale bohužel jsem ještě neměla štěstí. Buď jsou moc krátké/ dlouhé, z divného materiálu, nesedícího střihu.. prostě ne a ne trefit na ty správné. Naposledy jsem svůj lov konala včera a opravdu jsem na jedny moc pěkné narazila - ideální délka, skvěle padnoucí střih, příjemný materiál.. ale - totálně průsvitné :D.. A víte co? Když jsem šaty vracela na věšák, kde se odkládají věci, které nechcete, byly tam další čtvery! :D
Tyhle mají stejný střih jako ty v H&M, ale zaujaly mě především roztomilým kytičkovým vzorem ♥.. a plusové body mají taky za spodničku! :D


Bílý top - Poslední dobou jsem si hrozně oblíbila náhrdelníky, ale protože jsem je dřív moc nenosila, nemám topy, se kterými bych je kombinovala. Letos mě na plné čáře okouzlila bílá, k tomu prodloužená délka vzadu a originálně řešené rukávy.. a můj top snů je na světě ♥

Tričko s Karlem - Na klasická trička moc nejsem, ale Karl v kombinaci s kočkou, to je něco pro mě! :D Myslím, že by bylo super s černou bodycon sukní, řetězem na krku a červenou rtěnkou :))


Neonová košile - Tahle barva mě okouzlila už před rokem, ale vzhledem k tomu, o jakou divočinu se jedná, jsem typovala, že mě všechny neonové kousky omrzí a budou do pár měsíců na votoči :D.. Ale i když za ten rok skončila na votoči hromada věcí, neonový kousek ani jeden! A tak jsem si řekla, že bych svoji limetkovou sbírku mohla ještě rozšířit! :D :))

Pruhovaná košile - Tenhle vzdušný materiál mám u košil nejraději! Po nějaké pruhované pokukuju už delší dobu a na téhle se mi navíc hrozně líbí nezvykle řešený výstřih :))


Slavnostní šaty - Mám hromadu šatů, ale skoro žádné slavnostní, takže když mám jít třeba ke zkoušce, výběr outfitu mi dá celkem zabrat. Na zkoušku nechci šaty moc krátké, s velkým výstřihem.. a myslím, že lištičky, nebo například zebří sukně taky nejsou to pravé :D.. Šaty z fotky jsou perfektní - líbí se mi jak barva, tak střih s balonovou sukní. A materiál vypadá taky zajímavě :))

Bílé lodičky - Že nutně potřebuju bílé lodičky jsem zjistila minulý týden.. a i když vlastně pořádně nevím, k čemu bych je nosila, úplně je vidím na opálené pokožce a to je prostě boží kombinace! ♥ Bílé boty mi dřív přišly laciné, ale je nesmysl všechny bílé boty házet do jednoho pytle. Pokud jsou jednoduché a vhodně je zkombinujete, určitě mají svoje kouzlo. Mým hlavním požadavkem je "přiměřený" podpatek a nelesklý materiál!



Bíločerné oversize šaty - Kamarádka mi vždycky říká: "Nechápu, proč nosíš volné trička a těhotenské šaty (myšleno na střih mých lištičkových šatů :D), já mít Tvoji postavu, tak si kupuju jen to nejuplejší, co v obchodě najdu!" :D Jenomže já mám ráda svoje pohodlí a proto budu mít vždycky radši volnější oblečení, boty na nízkém podpatku místo jehel a obří kabelku namísto psaníčka :))..
Asymetrické střihy se mi vždycky líbily a kombinace černé a bílé je prostě nesmrtelná klasika ♥

Fuchsiový overal - A protože nemůžeme myslet pořád jen na sebe, vybrala jsem taky něco, co by udělalo radost našim drahým polovičkám! :D Moje sbírka pyžam a nočních košilek je opravdu pestrá - pestrá, co se pohádkových postaviček týká :D.. najdete v ní Hello Kitty, Snoopyho, Kačera Donalda,.. ale elegantní košilku mám jen jednu. O to větší je pak přítelova radost, když ji na mě vidí (takže z overalu by určitě skákal dva metry vysoko :D)..
U  mě "pyžamko" boduje kromě krásného provedení, hlavně díky fuchsiové barvě, které jsem letos naprosto podlehla :)) ♥

Komentáře

  1. Super inspirace! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Ty první šaty jsou úžasné! :-) Barvu bych vůbec neřešila, třeba já nosím černou celoročně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty bílé letní šatičky a slavnostní šatičky jsou úžasné! :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Chudáku, přeji hodně štěstí se zkouškami! Tvůj výběr se mi moc líbí, hlavně ty poslední šaty.

    OdpovědětVymazat
  5. Mne se nejvic libi ten posledni overal :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ach, ty žluté kraťásky <3 Miluju kanárkovou :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Mmm ten overal je nádherný :) dovedu si představit přítelovu radost. Já mám sice košilky 4, ale nejraději nosím právě animovaná pyžamka a nebo tričko a kalhotky na spaní, takže je pak rád, když konečně vidí změnu :D

    OdpovědětVymazat
  8. Včera jsem tě viděla ve městě, když jste fotili outfit. Máš můj obdiv, na mě by byl overal moc odvážný :D Ale už se těším, až se článek objeví na blogu :))

    OdpovědětVymazat
  9. Ty slavnostní šaty jsou perfektní!
    A hodně štěstí u zkoušek :-)

    OdpovědětVymazat
  10. Natalia Dolgreen8. června 2014 v 21:57

    Great post dear:)

    OdpovědětVymazat
  11. Asi upřednostňuji malinko jiný styl, ale špatné to není :) Zkouškové znám, já tím procházela, ale vzdala jsem to :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).