Přeskočit na hlavní obsah

Jumpsuits & bun ♥


Nosíte overaly? Já si svůj první overal pořídila zhruba před pěti lety, ale protože byl z džínoviny a přitom kraťáskového střihu, jeho využití bylo nulové.. v horku ze mě pot tekl proudem, v zimě mi byla zima :D.. Takže jsem si řekla, že příště musím zvolit vhodnější materiál. Když jsem pak na stránkách Mart of China narazila na tento, měla jsem vybráno :D :)).. Původně jsem chtěla dlouhý, černý nebo bílý, na knoflíčky a spíše na denní nošení, ale řekla jsem si, že slavnostní se taky neztratí a navíc se mi moc líbí zajímavě řešená záda. Materiál jsem čekala trošku jiný, ale maminka s babičkou jsou z něj naprosto unešené.. jen přítel se mi smál, že bych v něm mohla jít na Spartakiádu :D.. A jak se overal líbí vám? :))


Overal jsem doplnila psaníčkem z H&M, které jsem dostala k svátku od přítele. Je úžasné ♥.. Určitě si vzpomínáte, jak dlouho jsem o něm básnila, takže teď bych jej nejradši nosila ke každému outfitu :D.. Botky už dobře znáte - přesto, že jsou extrémně nepohodlné, mám je ráda a nikdy by mě nenapadlo, jak velké využití budou mít - hodí se skoro ke všemu :)).
Poslední novinkou v dnešním outfitu jsou náušnice - účastnila jsem se květnové výzvy pro blogerky a vyhrála poukaz do Klenotnictví online. Vybrala jsem si náušničky, které jsem použila už tenkrát ve své koláži (tady) a jsem moc ráda, že kromě své sbírky milionu cetek mám už konečně pořádné náušnice :D :)).
A co vy? nosíte šperky, nebo dáváte přednost bižuterii? :))













overal Mart of China, psaníčko,náhrdelník a prstýnky H&M, náušnice Klenotnctví online, sandálky Zara

Komentáře

  1. Po pravdě se mi overal moc nelíbí, působí na mě dost uměle jako nějaká kombinéza na gymnastiku. Záda má sice hezky řešené, ale to je tak asi všechno. Promiň, ale za mě fakt ne. Za to boty a psaníčko se mi líbí moc.

    R. - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  2. Na těch zádech to vypadá fantasticky :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo, strašně ti to sluší! Já na overaly nemám odvahu, myslím, že na mou postavu se vůbec nehodí. A taky to není úplně můj styl :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. overal vypadá úžasně, hlavně na těch zádech :)

    OdpovědětVymazat
  5. Juj, tak tohle ne :( vypadá to jako dres na gymnastiku. Jinak já mám overaly ráda, ale volnější :)

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, ten overal na tobě vypadá božsky!!! A líbí se mi i líčení jaké jsi zvolila a jak jsi to zkombinovala s manikůrou a pedikůrou :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/spotrebovano-kveten-2014.html

    OdpovědětVymazat
  7. já moc dlouhé overaly nemusím, tento má ale moc hezky vyřešený zadní díl :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tyjo...asi se přikláním k názoru tvému přítele, overaly sice miluju (až na tu nepohodlnost, když jdeš na záchod :D), ale tenhle působí fakt spartakiádně a ne formálně. Postavu v něm máš perfektní, to zas jako jo, ty si můžeš dovolit tohle nosit! Ta fotka zezadu je teda naprosto dokonalá, kromě těch krásně střiženej zad na ní máš i super zadek :D !! jinak ta kabelka je boží a boty taky, chápu, že se jich nevzdáš ani přes tu nepohodlnost!
    A i když tohle není můj šálek kávy, tak mě stejně hrozně baví tahle tvoje odvaha zkoušet i něco, co vypadá nevšedně a je pravděpodobný, že na to budou mít ostatní hodně různorodý názory :)

    www.dombydom.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ten overal je parádny :) ja veľmi veľa overalov nemám:)

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem si svůj první overal koupila někde v dubnu a je tedy letní, protože jsem měla letět k moři, ale doufám že ho využiju i tak :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak tady ti to strašně sluší!! Vypadáš báječně :)

    OdpovědětVymazat
  12. Zlatíčko vypadáš úplně Serenovsky! ♥

    OdpovědětVymazat
  13. Líbí se mi, chtěla bych tě v něm potkat a pokochat se :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tohle není moje gusto, ale líčení a účes jsou perfektní :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj..Mě se to teda líbí,je to zase něco jiného,i barevne sladění se mi líbí a ty doplnky no prostě pecka :) za to palec hore Lady An !!

    OdpovědětVymazat
  16. Popravdě, ani mně se nelíbí... Jsi nádherně nalíčená, ale jakmile jsem to viděla, docela jsem se lekla... Taková kombinéza... Doufám, že se za ten názor nebudeš zlobit:-) Ale ta kabelka je nádherná a náhrdelník taktéž! :-)

    OdpovědětVymazat
  17. overal má krásně řešená záda, ale teda, co se mi strašně líbí, jsou botky!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  18. Wow! Vyzeráš naozaj krásne a veľmi sa mi páčia tvoje nechty ♥

    OdpovědětVymazat
  19. Ty jsi modelka :) ale já bych si to teda nedala :)

    OdpovědětVymazat
  20. Mas super postavu a slusi ti to i v oblecku na spartakiadu :) Tie botky vyzeraju ozaj nepohodlne..Zara robi krasne dizajnove kusky, ale na bezne nosenie moc nie su..
    Peacock & Pineapples

    OdpovědětVymazat
  21. Máš v něm super postavu, ale vůbec se mi nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  22. Aneeett, já chci taky přítele, co by mi kupoval kabelky! :D Jistě je to poklad, toho si hlídej a nepusť! :D ;)

    OdpovědětVymazat
  23. Mně se teda líbí hrozně moc! v téhle kombinaci, s psaníčkem a botami tohohle stylu mi to přijde úplně super :))

    OdpovědětVymazat
  24. Jak vystřižená z titulky časopisu :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).