Přeskočit na hlavní obsah

Flowers & heels ♥


V pátek měla maminka třídní sraz, tak jsme si s přítelem dali oddych od učení, zavezli ji na něj a při té příležitosti jsme prošli pár obchodů ve Vaňkovce a v centru Brna. Na nákupy jsme měli všeho všudy zhruba hodinu a půl, takže to byly jedny z nejrychlejších nákupů v mém životě :D.. ale i přesto jsem stihla sehnat nejúžasnější bílé sáčko v Reservedu, tričko s mopsíkem v dětském F&F a košili s kotvama pro přítele :)). Ale o tom až v "New In" článku, dneska pro vás mám outfit, ve kterém jsem na výlet vyrazila.

Poprvé v životě jsem si na nákupy vzala podpatky a nebylo to vůbec tak strašné, jak jsem si představovala. Vlastně to bylo úplně naopak, než jsem čekala! Balerínky mě snad pokaždé odřou, ale v těchto botkách jsem "vyvázla bez jediného škrábnutí"! :D :)) Možná si říkáte, že za tak "dlouhé" nákupy by mě snad ani nemohly stihnout odřít, ale právě proto, jak málo času jsme měli, jsme skoro utíkali z obchodu do obchodu :D.. takže lodičky považuju za řádně otestované a dávám jim 1*!


Několik z vás mi psalo, jestli jsem si už objednávala nějaké boty z LovelyShoes a za jak dlouho dorazily.. Objednala - před dvěma týdny, dorazily zhruba za týden a oboje jsou skvělé! Druhé - fuchsiové, vám  v outftu představím příští týden. Jsou spíše slavnostní a tak budou perfektní na bráškovo přijímání! :)) ♥


Kromě bot můžete poprvé vidět také kalhoty, které jsem si pořídila v Zaře. Tahle délka mě vždycky odrazovala, ale protože jsem bílé kalhoty sháněla, jen tak jsem je zkusila. A když jsem se v nich viděla, prostě měly něco do sebe! :D Naopak náhrdelník byla láska na první pohled ♥.. Miluju výrazné doplňky a kombinace zlata, perliček a kamínků mi přijde perfektní. A přestože je to takový "zlobr", nevěřily byste, jak je lehounký :))..
A jak zkouškové trávíte vy? Učíte se na 200%, nebo taky občas potřebujete oddych? :))















top New Look, svetřík Mango, kalhoty Zara, náhrdelník RoseWholesale, hodinky Esprit, kabelka Michael Kors, botky LovelyShoes

Komentáře

  1. Jeden z tvých nejlepších outfitů! :) Ohromně Ti to sluší.

    OdpovědětVymazat
  2. To je uplne super, Anetko! Hlavne mas uzasny vyrazy na vsech fotkach, totalne modelkovsky :)) moc ti to slusi, ty botky jsou fakt krasny!

    OdpovědětVymazat
  3. Kalhoty se mi moc nelíbí, není to můj šálek kávy :-) Ale všechno ostatní je perfektní!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jsi hubenoučká.. ty kalhoty bych zvolila upnutější příjde mi že ti tak nesedí na tvé dokonalé postavě
    Jinak užasný botky a fotky!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Looking gorgeous dear.x This outfit is amazing, so perfect for Spring! Those trousers are indeed perfect and I love your shoes. To be honest I was always skeptical about going shopping in heels but as you said they are sometimes a better option than ballerina shoes or flats.x Good luck with your exams, I had mine a couple of weeks ago and I know how you feel..shopping is the best way to relax in those stressful times :) Have a lovely week dear ♥
    xxxx
    Stephanie

    OdpovědětVymazat
  6. Jak zde již bylo zmíněno, jeden z nejlepších outfitů vůbec! Mám pocit, že jsi čím dál krásnější Anetko, až to možné není :-)♥! Jinak zkoušky se snažím nepodceňovat, ale jednou za čas potřebuji rozhodně také nějaké oddychnutí, jinak by to ani nešlo :-)). PS: Jako Brňačka ani nevím, že je již otevřené Mohito :-D a zjistila jsem to teprve z tvého článku, jsem ostuda :-D.
    Glamour and beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vendulko, popravdě.. já si ho všimla až na fotkách :D.. už mi z těch zkoušek asi hrabe :D
      děkuju, jsi zlatíčko ♥

      Vymazat
  7. jsi úžasná a článek od článku krásnější!

    OdpovědětVymazat
  8. mě outfit extra nezaujal, ale je to možná jen tím světříkem, ten nějak kazí letní atmosféru...ale fuchsiové botky se mi líbí moc! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Strašně ti to sluší! Tenhle outfit je dokonalý! :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Jsi vážně krásná! :) poslední dobou se mi čím dál tím víc líbí tvé vlasy! :) jinak učit se na 200% nejde :D teda možná jde, ale já to nedokážu :D oddych je potřeba! :)

    OdpovědětVymazat
  11. moc se mi líbí tyhle růžové boty! :) a pěkný outfit :)

    OdpovědětVymazat
  12. tenhle outfit se ti povedl! kalhoty nejsou můj styl, ale tobě sluší :)

    OdpovědětVymazat
  13. Lodičky vypadají tak nádherně!!! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  14. Anetko, neber to jako rýpnutí, ale nezhubla jsi v obličeji? Nebo máš zvýrazněné lícní kosti díky líčení?
    Botky jsou krásné oboje, už se moc těším na outfit s růžovýma!:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. trošku jsem zhubla (jako pokaždé ve zkouškovém :D), ale myslím, že zrovna na obličeji se to neprojevilo.. řekla bych, že to bude spíš bronzer :))

      Vymazat
  15. Já dneska ušla na podpatcích ušla 4,5 km :-D a to jsme taky zašly do obchůdku po cestě ale nožky bolely až doma :-D ale pohodička ;-) líbí se mi ten tvůj náhrdelník je to fakt parádní kousek ;-) :-D takový by se mi taky líbil ♥ kalhoty vypadají zajímavě a tobě skvěle sednou,.....no tak to řeknu na rovinu jsi fakt KOČKA!
    P.S. máš tak krásný úsměv

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty jsi zlatíčko, děkujůů ♥
      a za 4,5 km máš u mě medaili! :D

      Vymazat
  16. krásný outfit, na jedničku :) moc ti to sluší!
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  17. Naprostá nádhera Anettko, všechny palce mám nahore a ještě k tomu tlekám (jo jde to) :D :D Nejlepší kombinace, jakou jsem u Tebe zatím viděla!! Tenhle ladystyl ti prostě neskutečně sluší. Mimo to máš skvělý makeup- ten posledních několik článků soustavně obdivuji a uvažuji, že asi také zaivestuji, protože po recenzi mě láká s každou fotkou víc a víc. Topík je kouzelný a se světříkem se krásně dopňuje a no a botičkama a náhrdelníkem jsi tomu dodal ten správný šmrnc ;)
    P.S přiznej se, že nejsi obyčejná smrtelnice, protože ty dobroty z Instagramu na tobě nejsou vůbec poznat :D jsi jako proutek ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ty jsi úžasná! :D víš to? :* když jsem se učila na zkoušku, tak mě Tvůj komentář úplně neuvěřitelně potěšil ♥
      make-up jednoznačně doporučuji! jsem z něj nadšená pokaždé, když si ho dávám :D až mě mrzí, že bude léto, já se zase rychle opálím a bude mi dlouho na prd :( :D
      jídlo na instagramu je už moje poznávací znamení :D.. dneska jsem volala s babičkou, říkala mi, že bych měla pořádně jíst, protože na fotkách na blogu vypadám hubeňoučká.. a já zrovna dojedla zmrzlinu a ládovala se při telefonování pizzou :D.. jsem vděčná, že jsem zdělila postavu po mámě, jinak by ze mě s mým jídelníčkem už byl soudek :D

      Vymazat
  18. Ten náhrdelník já asi nutně potřebuju!
    Moc ti to sluší, jako vždycky :)

    OdpovědětVymazat
  19. Botky jsou moc hezke, zrovna jsem podobne hledala, tak si je asi budu prat na svatek za necely mesic :D

    OdpovědětVymazat
  20. Krásný outfit, hlavně ten top je parádní :) Moc ti to sluší :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/06/s-essence-na-cestach-limitka-road-trip.html

    OdpovědětVymazat
  21. Tenhle elegantní styl ti moc sedne!

    OdpovědětVymazat
  22. všem vám moc děkuji za skvělé komentáře ♥

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).