Přeskočit na hlavní obsah

Cutout dress & sandals ♥



Po kratší odmlce jsem zase zpátky.. včera jsem měla poslední zkoušku - největší "zkouškové nervy" v životě! Ještě pár minut před zkouškou jsem si říkala, že nemám šanci, protože v mojí hlavě prostě není místo na 80 otázek :D.. Tak moc jsem se bála, že si vytáhnu něco, co nechci, až se tak opravdu stalo :D.. ale hlava naštěstí nezklamala, takže jsem hrdě odešla s Béčkem a teď už mě čeká jen dvoutýdenní praxe na úřadě a pak zasloužené prázdniny ♥.

Mám pro vás outfit, který jsme s přítelem nafotili minulý čtvrtek. Přítel měl zkoušku a já si potřebovala trošku odpočinout, tak jsem dopoledne strávila v Šantovce. Z původního "potřebuju jen tyrkysový pásek a jednoduchý černý top" se vyklubalo trošku víc věcí.. :D ale o těch až příště - pomalu ale jistě připravuju "New In" článek :)). 
Šaty ve kterých jsem na nákupy vyrazila jsou jednoduché, pohodlné.. a i když se mi moc líbí, jsem z nich celkem hodně zklamaná. Měla jsem je na sobě poprvé a už jsou na nich žmolky.. Nebyly nijak drahé, ale i přesto bych čekala, že vydrží víc. A protože mám doma ještě jedny podobné, už teď se bojím, až v nich někam vyrazím..
Sandálky, kterými jsem outfit doplnila, mi dorazily před pár dny z Botnik.cz a jsem z nich opravdu nadšená. Nikdy dřív jsem do sandálek neinvestovala a tak mám u většiny podrážky, se kterými máte pocit, že chodíte po papíru :D.. Tyhle mají podrážky naopak perfektně pevné, ale přitom jsou neuvěřitelně pohodlné :)). Původně jsem chtěla nějaké letní boty v černé barvě, ale když jsem uviděla tyhle (hlavně ty střapečky :D), bylo vybráno. Vím, že to není barevná kombinace, která by šla zrovna dvakrát dobře kombinovat, ale beru to jako výzvu, že musím sehnat nějakou novou kabelku! :D
A co vy? Nosíte sandálky? :))



















šaty Boohoo, kabelka F&F, náušnice Klenotnictví online, hodinky Esprit, sandálky Botník

Komentáře

  1. Krásné fotky a šaty jsou dost sexy :P Škoda toho, že tak žmolkují, taky by mě to mrzelo :(

    OdpovědětVymazat
  2. Anetko, ty mas tak sexy pozy a pohledy posledni dobou :D fakt moc hezky fotky, saty jsou zajimavy a hrozne hezky ti sedej, skoda, ze jsou teda tak nekvalitni, porad ale muzes doufat, ze ty druhy te mile prekvapi... Jinak jit do Santovky pro nejakou urcitou vec je prokleti, protoze pokazdy najdes i spoustu jinych, kterej tam proste nemuzes nechat, zejo :D
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Domii, ty jsi zlatouš! :D děkujůů :*
      Šantovka je prokletí, ještě že přes léto nejsem v Olomouci! :D

      Vymazat
  3. Great dress! Fabulous body!
    <3
    visit me soon on http://pearlinfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Mega krásný outfit! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. To je nádherný outfit! Strašně moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat
  6. skvělé :) moc ti to sluší :P

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tyhle šaty působí dost lacině, to dělají ty záda až tak moc vykrojené. Nevím zda máš nebo ne podprsenku, ale z profilu to taky moc lichotivě nepůsobí. Botky můj styl a na té fotce ze zadu mi příjde, že máš obrovský zadek, na tak dokonalou tvoji postavu ♥. Takže za mě teda první ne na tvém blogu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Proč píšeš o Olomouci, Šantovce, když fotky jsou foceny tam kde bydlíš? xd

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v outfitu jsem byla celý den v Olomouci, ale když jsme z ní odjížděli, bylo ještě moc ostré sluníčko, tak jsme fotky nafotili až "doma" :))

      Vymazat
  9. Krásne šaty ;)
    http://bynicka.blogspot.sk/2014/06/giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  10. Ty saty jsou moc vykrojene a fakt ti nedelaji moc dobrou sluzbu v oblasti hrudniku.

    OdpovědětVymazat
  11. mne sa pacia najviac tie topanky :)
    Pozyvam na dvojitu SALLY HANSEN giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
  12. kabelku také potřebuji, buďto nude nebo bílou :D a černý top klidně taky... jsem zvědavá na ty nákupy :)

    OdpovědětVymazat
  13. Anettko, nádhera! Na některých fotkách se tváříš naprosto dokonale! :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju Anetko :* já právě většinu fotek vždycky vyřadím kvůli výrazu :D

      Vymazat
  14. Skvělé šaty, na žmolky bych se vyprdla!:D

    OdpovědětVymazat
  15. Anetko, co plánuješ na prázdniny? Budeš mít nějakou brigádu? Už víš, o čem budeš psát bakalářskou práci?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na prázdniny plánuju praxi a brigáda snad taky vyjde. Vlastně mě strašně štve, že mám praxi neplacenou, protože se mi tam hrozně líbí a kdybych měla aspoň 20 kč/ hod, tak tam zůstanu, než začne škola! :D :))
      A návrh bakalářské práce mám už odevzdaný, píšu na téma: "Zásady ukládání sankcí" :).

      Vymazat
    2. A to máš praxi v rámci školy? A plánuješ začít s bakalářkou už přes prázdniny?

      Vymazat
  16. Ta tvoje postava! Nemám slov :-) A boty jsou pěkné :-)

    OdpovědětVymazat
  17. zajímavý outfit, v dobrém slovasmyslu :) moc ti to sluší

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).