Přeskočit na hlavní obsah

Snapback & midi skirt


Do téhle sukně jsem se poprvé zamilovala u holek z The Czech Chicks. Takže když jsem na ni pak narazila na SAMMYdress, ani chvilku jsem neváhala a už byla na cestě ke mně. Původně jsem ji chtěla v bílé, ale pak jsem porovnala všechny pro a proti (bílá se na léto hodí jednoznačně víc x ale ty ty neuvěřitelné prase) a vybrala jsem černou :D. Ještě než mi dorazila, plánovala jsem si, jak ji zkombinuju s lodičkama a celkově jsem měla v plánu elegantní outfit.

Jenomže pak jsem k svátku dostala úžasné broskvové botky a kabelku s palmičkama a myšlenky na eleganci byly rázem ty tam :D.. Mám pocit, že všechny barvy, kterým jsem se za poslední roky vyhýbala, si vynahrazuju právě letos.. Zelená (moje nejvíc nenáviděná barva) sukně se zebrama, oranžová (která mi prostě vždycky přišla "silničářská"), růžová (ve které jsem se cítila přeslazená) :D.. Ale léto patří barvám, tak kdy jindy si užít "bláznivých" barev, než právě teď! :))
Celý outfit jsem doplnila snapback, která je stejně jako sukně, květnovým "New in". Kdyby mi někdo ještě před pár měsíci řekl, že budu mít outfit s rovnokšiltem, tak se asi utluču smíchy.. Nejvíc mě pobavila kamarádka, když jsem jí řekla, že jsem si snapback pořídila - "Nejsi na to už trošku stará?" :D
A co vy? vyrazily byste ven s rovnokšiltem? :))


















nátělník H&M, džínová bunda Zara, sukně SAMMYdress, snapback a náramek Wayfarer, hodinky Esprit, prstýnek Gate,
kabelka a boty F&F

Komentáře

  1. Botky a taška jsou boží! :))) Outfit se ti povedl! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. sukně hezká, a máš i moc hezkou džínovou bundičku... kšilty ale nejsou nic pro mě :)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda Anetko!! Tohle je perfektni :)) jeden z nejlepsich tvych outfitu, bajecnej styl, nikdy bych si nemyslela, ze se mi to bude tak libit <3 snapback s tou sukni a bundou je dokonala kombinace, jsi uzasna uzasna uzasna! A ta bunda ma bozskou barvu i tvar. Hej faaaaakt, jsem uplne nadsena! Jsi nejkrasnejsi!
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná! Ta kšiltovka ti moc sluší :) Romča

    OdpovědětVymazat
  5. Jsi skvělá Anettko! A máš tu úžasné vlasy :). Outfit se mi moc líbí :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zrovna do tebe bych rovnokšilt netipovala :-D Ale nevypadá to vůbec špatně :-)
    Máš tady úžasné vlasy a nejlepší je sukýnka :-))

    OdpovědětVymazat
  7. Sukýnka sice není můj styl ale tobě sluší jako vždycky všechno :)) Moc se mi líbíš v kšiltu, hodila by ses mi do nějaké hoperské bandy :D ale hrozně by mi chyběla ta Tvá elegance ! Miluju Tvé vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  8. si krásna :)) podla mna ti šiltovka velmi ide ;-)

    OdpovědětVymazat
  9. je to také svojské ale páči sa mi to :)

    OdpovědětVymazat
  10. úúžasný outfit! :) veľmi ti to pristane.
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Áá nesnáším rovný kšilty, ale ty jsi snad první člověk komu sluší..já to nechápu..existuje něco, v čem vypadáš blbě? Pochybuju!:)

    OdpovědětVymazat
  12. úžasný outfit :) moc se mi líbí ta sukně :3

    OdpovědětVymazat
  13. Krásný outfit :) jinak ten růžovo-fialkový odstín rtěnky ti moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  14. Tak tento outfit je skvělý, moc ti sluší a líbí se mi jak sis poradila se slazením jednotlivých kousků ;-) BOMBA! jinak rovný kšilt ti moc sluší, já bych ho sama pro sebe nevolila, necítím se v něm a není to můj styl, max na dovolenou k vodě ale jinak asi ne :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší!
    Snapback mi nesluší, takže bych ho nenosila :D A k tobě bych ho taky netipla, ale sekne ti! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Nice snapback and denim jacket :)

    OdpovědětVymazat
  17. Sukni mám také objednanou. Akorát tedy v bílé, myslím, že na léto bude vhodnější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kdybych objednávala teď, tak už bych asi také zvolila bílou! nevím, co mě to napadlo.. černou na léto :D

      Vymazat
  18. úžasná sukně :) Velmi pěkný outfit jako celek

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Anetko :) chtěla jsem se zeptat, jestli bys neudělala post o tvých nehtech :) podle čeho si vybíráš nail art, co se ti líbí, co nelíbí? :) Děkuji za odpověď! Budu doufat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za milý komentář, vždycky mě moc potěší, když si někdo napíše o nějaký konkrétní článek :) takže přání určitě ráda vyplním! jen se teď musím první poprat se zkouškama.. fotky nehtů a inspirativních obrázků mám v x různých počítačích, takže jen seskupit je dá pěkně zabrat :D.. ale určitě se pokusím zmáknout to co nejdřív! slibuju :))

      Vymazat
  20. Tyjo, to je zase úlet!

    OdpovědětVymazat
  21. Na té druhé fotce jsi božská <3 Moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  22. Nejak mi asi unika smysl tohoto outfitu, spanka a ta bunda? To mi prijde trochu pokus o fuzi 80. let s dnesni hip-hop kulturou, coz se spojuje jen velmi obtizne a tady se obavam, ze se ti to moc nepovedlo. Ta sukne mi prijde zbytecne dlouha a k takovym botam se podle meho sukne nehodi vubec, ale to je asi otazka vkusu, ktery mame asi diametralne odlisny.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).