Přeskočit na hlavní obsah

Módní přehlídka Korunky Luhačovice + outfit


Minulý pátek jsem se zúčastnila úžasné módní přehlídky, kterou pořádalo občanské sdružení Korunka Luhačovice. Tímto bych chtěla také moc poděkovat paní ředitelce Korunky, Veronice Záhorské, díky níž jsem se na akci mohla podívat.


Korunka Luhačovice je nezisková organizace mezi jejíž hlavní cíle patří pomoc dětem ze Zlínského kraje a okolí - v kojeneckých ústavech, dětských domovech, nemocnicích, ale také pomoc handicapovaným.
Od roku 2012 Korunka pořádá módní přehlídku, kterou se zahajuje lázeňská sezóna v hotelích a zároveň se jedná o velkolepou charitativní akci, která již pravidelně vyprodává hlavní sál kulturního domu Elektra v Luhačovicích.


Často jsem se u lidí setkala s názorem, že na charitativní organizace nepřispívají z důvodu, že vlastně neví, kam jejich peníze putují.. V tomto je Korunka jiná - peníze putují konkrétním lidem, kteří je potřebují a tak jsme i při páteční módní přehlídce mohli být svědky toho, když byly vybrané peníze předány přímo na pódiu :)). Vybralo se celkem 200 tisíc Kč, na nichž se z velké části podílela také olympijská snowbordistka Šárka Pančochová, která vydražila svou prasknutou helmu za 140 tisíc korun a nechyběli ani letošní hokejoví mistři ČR - hokejisté PSG Zlín.



Večer byl zahájen úžasným tanečním vystoupením, vystoupilo pěvecké trio La Gioia, pak následovala módní přehlídka Luďka Hanáka, P.P. Mode a Beaty Rajské. Protože módní přehlídky sleduju často a ráda, už jsem si zvykla, že přestože je většina modelů zajímavých, opravdu nositelných jich bývá minimum. O to víc mě potěšilo, že všechny modely, které se na přehlídce objevily byly nejen krásné a originální, ale dalo by se v nich vyrazit "do ulic"! :))











Nezapomenutelným zážitkem je pro mě také setkání s Beatou Rajskou, která je neuvěřitelně milá a byla tak hodná, že se se mnou dokonce i vyfotila ♥


Celým večerem nás provázela moderátorská dvojice Halina Pawlowská a Martin Dejdar a i když už z televize vím, že paní Halina je skvělý bavič, naživo byla ještě 100x lepší a upřímně jsem se už dlouho tak nezasmála :D..


Nevím, jestli to máte taky tak, ale já když v televizi sleduju nějaký zábavný pořad, vždycky se najde chvíle, která mě zrovna dvakrát nebaví.. takže si zajdu pro jídlo, pití, projedu si instagram,.. Jenomže módní přehlídka Korunky byla perfektní po celou dobu, až mi bylo líto odskočit si, abych si domalovala rtěnku, nebo zašla k baru pro pití :D :)). Už teď se nemůžu dočkat dalšího ročníku! ♥

S nejúžasnější vizážistkou a kamarádkou Terezkou z Visage Institute ♥,
která se vzdala svého honoráře a věnovala jej Korunce (stejně jako zbytek "zkrášlovacího týmu" :))

Díky módní přehlídce Korunky se mi také konečně naskytla možnost vyrazit v outfitu, který jsem si šetřila už delší dobu na tu správnou příležitost. Sukni jsem ulovila v loňských slevách v H&M a doplnila jsem ji košilí Gate, kterou jsem dostala ke 20. narozeninám od kamarádky. Jedinou novinkou jsou tedy sandálky Esprit, které mi dorazily minulý týden ze Spartoo. Je mi jasné, že tenhle typ podpatku se nebude líbit každému, ale na moje "podpatkové umění" je ideální.. :D Navíc jsou botky úžasně pohodlné! :))









košile Gate, sukně a psaníčko H&M, náušnice Zlatnictví Buráňová, hodinky Miss Sixty, náramky Wayfarer, sandálky Esprit - Spartoo

Pokud jste se na přehlídku Korunky nedostaly, ale přesto byste rády pomohly, nebo víte o někom, kdo pomoc potřebuje, určitě kukněte na web Korunky.
Poslední dobou jsem si pořád stěžovala na to, že mě čeká moc zkoušek, nervovala jsem se tím, že je určitě nemůžu zvládnout napoprvé.. ale díky módní přehlídce Korunky jsem si uvědomila, jak zanedbatelné moje starosti jsou. Když se mi nezadaří u zkoušky, můžu si ji zopakovat klidně xkrát, ale zdraví a rodinu máme jen jednu! :))


Komentáře

  1. Taky bych si chtěla někdy vyrazit na módní přehlídku, měla jsem naplánováno právě toho Luďka Hanáka, měl ji u nás ve městě /myslím že tady i bydlí/ :-D ale nějak jsem neměla náladu na přehlídku spol. šatů ale tobě fakt závidím už jen z fotek hýřila energie a zábava ;-) sakra tak mě to láká! moc se mi líbí tvůj outfit sedne ti jak ulitý, krása a botičky jsou moc pěkné ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krasna kombinace, Anetko :) tyhle podpatky moc nemusim, ale kosile se sukni se mi moc libi, obzvlast takhle dohromady! Myslim, ze jsi na prehlidku zvolila fakt idealni outfit!
    Dom by Dom

    OdpovědětVymazat
  3. Jednotlivé modely mě nijak nenadchly... Ale máš krásnou sukni :)

    OdpovědětVymazat
  4. ta sukne s kosili se mi libi moc :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší muselo to být super :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem chtěla jít, ale bohužel mi to nevyšlo :( Jinak vypadáš kríásně Anet, ty tvoje vlasy, wow!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak za rok můžeme spolu, sestřenko! :))*
      děkuju, přípravy mi daly zabrat :D

      Vymazat
  7. Slušelo ti to, pravda botky se mi nelíbí, dělají ti chodidlo strašně dlouhé. Na korunce jsem byla loni, Beata R. opravdu úžasná paní a Dejdar taky úžasný! Ještě tam byla Tereza Fajkova s Miriam Janásovou, taky nádherné modely! Jinak s Terkou Vám to na fotce strašně moc sluší!
    A taková malá poznámečka k tvému stěžování. Vím, že jste kámošky, ale FranceBaby a jeji články je jedno velké stěžování nemám čas a blabla! U tebe citím, že umíš psát, jsi inteligentní a tvé články mají hlavu a patu. Vůbec by mi nevadilo, kdyby byl denně nový článek :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji za milý komentář, těší mě, že se Ti moje psaní líbí. co se týká stěžování.. každý z nás je jiný.. já zastávám názor, že každý má svých starostí nad hlavu a tak určitě nestojí o to, aby se na blogu setkával ještě s těmi mými.. je pravda, že občas i já přestřelím a pak se to na mě sesype dvojnásob :D.. ale snažím se být pozitivní, jak jen to jde! :))
      věř mi, že články bych přidávala denně moc ráda, ale vzhledem k tomu, jak šílený puntičkář jsem, kolikrát je přepisuju, přidám fotky/ oddělám, článek úplně smažu.. tak by psaní článků byla moje jediná životní náplň :D přiznávám, že poslední dobou nepřispívám tak často, jak bych si představovala, ale zkouškové mi v tomhle semestru dává na prdel víc, než jsem čekala.. takže se vše snažím dát do pořádku a o prázdninách snad nastoupím v plném nasazení!
      tak doufám, že mi zachováš přízeň! :))*

      Vymazat
  8. Tak ta přehlídka musela být zážitek :) A strašně ti to sluší, celý ten outfit se mi moc líbí. Akorát já podpatku opravdu preferuji ty klasické jehlové no... :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. A mně se boty líbí. Sama nosím jedině tenisky, takže na jehly bych si taky netroufla :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem na tom právě dost podobně, takže na jehly se ještě necítím :))

      Vymazat
  10. Taky jsem tam byla a bylo to parádní představení :) škoda, že jsem tě neviděla :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, tak to mě taky mrzí! moc ráda potkávám své čtenářky :))

      Vymazat
  11. tu sukni jsem tak chtěla, ale neměli moji velikost :((

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je vážně úžasná.. pamatuju se, že jsem se do ní zamilovala už když se objevila v nové kolekci (snad za 1500?), takže když jsem ji pak sehnala za zlomek ceny, byla jsem štěstím bez sebe :))
      původně jsem si ji koupila v XS, protože jinou velikost neměli a jela jsem ji měnit do úplně jiného H&M, protože jsem se z ní sotva vysvlekla :D

      Vymazat
  12. Já jsem se na přehlídku letos bohužel nedostala, ale příští rok to musím napravit. Loňský ročník byl skvělý a jsem ráda, že jsem se na letošní mohla podívat alespoň prostřednictvím Tvého článku. Outfit chválím, moc Ti to slušelo, hlavně líčení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem zase prošvihla minulý ročník, takže jsem moc ráda, že jsem se mohla zúčastnit toho letošního! :))
      těší mě, že jsem článkem někomu udělala radost a děkuji za pochvalu :)) na líčení jsem si dávala záležet a kamarádka mi ho pak úplně shodila.. takže ráda slyším, že nejsem jediná, komu se líbilo :D :))

      Vymazat
  13. A já seděla na volbách, to mě fakt štve ! Minulý rok byl super a věřím že i tento :))

    A tohle ti fakt sekne nejvíc ze všeho ♥

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).