Přeskočit na hlavní obsah

Zázrak z páry - STEAMCREAM ♥


O SteamCreamu jsem se poprvé dozvěděla díky listopadovému Ladyboxu. Zaujala mě jeho neobvyklá vůně a "vzdušná" konzistence ♥.. ale protože si myslím, že jeden vzoreček mě vlastně nikdy nedokáže přesvědčit, že nějaký produkt "nutně" potřebuju, pozapomněla jsem na něj.. Znovu se mi připomněl před zhruba dvěma měsíci, když jsem se o něm dočetla v "Lamouru" (přesněji řečeno - když jsem uviděla, jak úžasné balení má..) :D


Balení
"Zázrak z páry" - přesně tak mu přezdívají.. ale já nebudu zapírat, že mě ze všeho nejvíc zaujalo právě balení (jak jinak.. to bych přece nebyla já :D). Když jsem poprvé zavítala na stránky SteamCreamu, cítila jsem se jako v ráji ♥.. Pro krabičky všeho druhu mám slabost a tudíž mi SteamCream ve sbírce nemohl chybět! :D Největším problémem pak bylo vybrat jen jeden, protože jsem nikdy nebyla troškař, vždycky jsem byla nerozhodná a tak bych je chtěla úplně všechny! :D Nakonec se ozvalo mé vnitřní já zbožňující zvířata, k tomu špetka úchylky "chci mít všechno růžové" a bylo vybráno :D Poličku v pokoji mi už zdobí tenhle krasavec ♥ (Mám pocit, že jsem asi jediná, kdo dokáže věnovat tolik textu jen samotnému obalu :D)..


Čím je SteamCream "jiný"?
STEAMCREAM reprezentuje nejnovější koncept v oblasti péče o pleť. Je vyroben ručně z přírodních ingrediencí té nejvyšší kvality, které jsou dohromady zpracovány pomocí páry. Díky této unikátní technologii je krém velmi lehký a poskytuje pleti dlouhotrvající hydrataci.

Proč zrovna pára?
Síla páry okamžitě spojí jednotlivé složky – drží je pohromadě ve velmi jemné a volné emulzi. Při styku s pokožkou pronikají hydratační složky a čisté, zklidňující esenciální oleje snadno do těch vrstev pokožky, kde je jich zapotřebí. Výsledkem je intenzivní hydratace a zjemnění pokožky na delší dobu.


Konzistence
Mě si krém získal především díky své ultra lehké konzistenci a kouzelné vůni. Další plus dávám za úžasné vstřebávání. Pleť mám spíše mastnou a pod make-up si nemůžu dovolit dát krém, ale SC mi pod ním snad jako jediný "nedělá paseku" a můžu tak mít pleť hydratovanou po celý den.


Multifunkční
Čím si mě ale SC získal jednoznačně nejvíc, je jeho multifunkční použití. Už od malička trpím alergií na sluníčko a s příchozím jarem mám pokaždé krk v jednom ohni. Když si jej ale ráno nakrémuju SteamCreamem, nesvědí a ani nezčervená! :)
Maminka si jej zase chválí na popraskané ruce. Má hodně citlivou pokožku a většina krémů, které zkusila jí nevyhovovaly a letěly přímo do koše. I z toho důvodu krému jako jednomu z mála věřím, že je opravdu přírodní a tím šetrný k pokožce! - SteamCream je dokonce 100% veganský :))



Podtrženo sečteno: Krém jednoznačně doporučuji! Balení je dostatečně velké = nebudete hned muset kupovat další, krabičky jsou prostě úžasné a recyklovatelné - takže pokud jste takový "skladovač" jako já, určitě si přijdete na své.. a ta úžasná vůně. Voní tak strašně "čistě" :D :)) Cena sice není nejnižší, ale protože se nejedná o žádný "drogeriový zázrak", je pochopitelná a rozhodně úměrná kvalitě.

Komentáře

  1. četla jsem o něm nedávno v nějakém časopisu a od té doby mě dost láká :)
    navíc tento má úžasnou růžovou krabičku! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Úžasný článek :O ještě jsem o streamcream neslyšela, to musím taky vyzkoušet! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Balení je naprosto skvělé! a samotný produkt musí stát taky za vyzkoušení :)

    OdpovědětVymazat
  4. je mi jedno, co v něm je- tu piksličku MUSÍM MÍT! :D Díky za tip, super článek:)

    OdpovědětVymazat
  5. To je pecka :) ! Příjemné zpestření, musí být vážně skvělý a balení je kouzelné :) !

    OdpovědětVymazat
  6. haha, ta dózička mě zaujala na první pohled :D

    OdpovědětVymazat
  7. Jej, tak ta krabička už mě okouzlila na první pohled a jsem zamilovaná :D :)
    To je tak, když člověk nechce utrácet a inspirujeme se ostatními blogy :)
    Nádhera, vypadá opravdu skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím, že do krémů se vyplatí investovat! Tento vypadá skvěle, nechápu, jak to, že jsem o něm ještě neslyšela! Ta krabička a i popis jsou super!

    http://sugar--spice--nice.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Vzoreček z Ladyboxu mě tolik nezaujal, ale co člověk o krému zjistí ze vzorečku, že? Takže poslední dobou o jeho pořízení uvažuju hodně. Už jsem i na jejich stránkách obdivovala krabičky, protože na hezké obaly jsem taky úchyl a musím říct, že jsou prostě nádherné :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/03/new-in-march-2014.html

    OdpovědětVymazat
  10. Ty jo, tak o tom jsem ještě neslyšela... super! no a samozřejmě ta krabička... ááách :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vůbec to neznám, ale děkuju - vypadá to lákavě - a ten design a ta růžová :))

    OdpovědětVymazat
  12. Vzhledem k ceně si bohužel musím vystačit s běžnými krémy z drogerie... Ale rozhodně i jen ta krabička by mě dokázala přemluvit :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).