Přeskočit na hlavní obsah

Grumpy cat & Chelsea shoes ♥


V outfitu jsem v pátek vyrazila do kina s bráškou. Už dlouho jsem se těšila, až si konečně vezmu mikinu s Grumpy cat, ale protože jsem si ji představovala k černé skater skirt, která ne a ne z ebay dorazit, mikina vyčkávala na vhodnou chvíli.. Když minulý týden sukýnka konečně dorazila, hned jsem musela vyzkoušet, jaké botky se mi k outfitu budou líbit nejvíc.
Jednoznačně vyhrály černé Chelsea shoes, které jsem si objednala zhruba před měsícem z Design Shoes. Když mi boty dorazily, měla jsem obavy, jestli se do nich vůbec vejdu - Chelsea botky mám poprvé a na "gumičku kolem nohy" prostě nejsem zvyklá, takže už jsem si představovala, jak přijdu o všechny nehty, než se do nic vůbec obuju :D Ale moje "tragické" představy se nenaplnily.. botky se obouvají dobře, stejně jako vyzouvají (ponožky zůstanou na noze, ne jako když si vyzouvám sněhule!:D) Podle velikostních tabulek na Design Shoes bych měla mít velikost 40, ne 39, kterou si kupuju běžně a opravdu to sedí! Botky jsem si vzala ve velikosti 40 a jsou akorát :))
A co vy a Chelsea shoes? Líbí se vám? Máte je?








mikina Romwe, skater skirt ebay, hodinky Miss Sixty, náramek Claire's, prstýnek Zlatnictví Buráňová, botky Design Shoes

Komentáře

  1. úplne úžasný outfit! :O ♥
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. jezis ta mikina je vazne bozi :D kde sis ji koupila?
    jinak super look.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám ji z Romwe, tady: http://www.romwe.com/letters-and-cat-print-black-sweatshirt-p-75121.html

      Vymazat
    2. Díky! Nakonec to dopadlo tak, ze mi ji kamoska objednala k narozeninam..:D i kdyz ona by v tom prej mezi lidi rozhodne nevysla.. :D

      Vymazat
  3. Krásný fotky, outffit se mi moc líbí hlavně ta mikina :-D botičky vypadají moc hezky, sluší ti to.
    P.S: moc krásný vlasy konečně je vidíme u outffitu/ že jsi nás ale napínala...;-)

    OdpovědětVymazat
  4. ♥ Nádherný outfit! Moc ti to sluší.
    Mikina je skvělá, nejspíš si pořídím další vánoční dárek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem se do ní úplně zamilovala.. ta číča prostě nemá chybu! ♥ :D

      Vymazat
  5. chelsea boots se mi líbí strašně moc, i když mám asi nejradši úplně ty obyčejné, nezdobené. jinak ale super mikina, ta je boží!:-)
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to říkala i kamarádka :)).. ale když já jsem byla vždycky spíš na "přezdobené" věci :D

      Vymazat
  6. Po té mikině pokukuju taky, zamilovala jsem se! Je senzační! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. teď ji dokonce zlevnili! já ji kupovala ještě za 27$ (+ dostala jsem slevu 20% na první nákup)

      Vymazat
  7. chelsea také moc ráda nosím :)

    OdpovědětVymazat
  8. It isn't often that you come across a article like this one. We'll be sure to check back in to see what's changed. Thank you for taking the initiative to write that article.
    jeux de foot

    OdpovědětVymazat
  9. ta mikina je úžasná! :) hrozně moc ti to sluší, kočka :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty chelsea se mi nelíbí, ale Ty jsi nádherná :) a grumpy je boží. :D

    OdpovědětVymazat
  11. Mikina je krásná ♥ Botky sice nejsou můj styl, ale na Tobě a k outfitu celkově, se to hodí ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Topánky ma nejako nezaujali, ale tá mikina je skvelááá!! Grumpy Cat úplne zbožňujem :D

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).