Přeskočit na hlavní obsah

Lenovo S300 pink - "holčičí" notebook

Došlo mi několik e-mailů s tím, jestli bych nechtěla napsat, jak jsem spokojená s notebookem, který jsem si nedávno pořídila - Lenovo S300 pink. Hodně z vás mi psalo, že si jej také plánujete koupit a protože se blíží Vánoce a s ním i psaní dopisů Ježíškovi, myslím, že je na článek ideální čas :))


Když jsem si vybírala notebook, měla jsem dva hlavní požadavky - aby byl lehký a byl růžový nebo bílý. Protože jsem za něj nechtěla utratit všechny peníze z letní brigády, stanovila jsem si hranici 12 tisíc. Tím se mi vybírání značně zjednodušilo, protože "holčičíma" notebookama český trh rozhodně ve švech nepraská.
Vlastně jsem v závěru vybírala jen ze dvou - Lenovo S300 a MSI Wind U270DX. Protože v techniku všeobecně nemám moc důvěru a vždycky se bojím, že si vyberu něco, čeho budu později litovat, kupuju si raději věci, které má někdo z rodiny, kamarádi, známí,..


S notebookem jsem se rozhodla opičit po příteli. Lenovo S300 má už rok a nikdy s ním neměl žádné problémy. Teda.. až do včerejšího dne, kdy zjistil chybu v harddisku, takže už putuje na reklamaci.
Mně "Lenovák" dorazil před měsícem. Byla jsem zrovna ve škole, takže hned jak jsem dojela domů, už jsem jej škubala z krabice a nemohla se dočkat, že budu mít konečně "normální" notebook.
Noteboook je polský, tedy i sytém v něm, což jsem ale vůbec neřešila, protože přítel počítačům rozumí a nebyl pro něj problém všechno "napravit".. Jenomže než jsme se k nějakému nastavení jazyku vůbec dostali, z notebooku začal vycházet divný zvuk, pak se seknul a nic.. jediným řešením bylo vypnutí.
Říkala jsem si, že to je určitě tím, že je nový a už se to nestane, ale stalo.. Vlastně při každém zapnutí - někdy po hodině, jindy už po pár minutách..
Takže neuběhl ani týden a notebook putoval zpátky - na reklamaci. Chtěla jsem jej vyměnit za jiný, protože se mi nelíbilo, abych jej měla hned od novoty opravený, což ale e-shop odmítl s tím, že pokud jsme šáhli na "polský systém", nemůžou mi dát nový..
Uběhly 3 týdny a notebook je zpátky u mě. Na pohled je vážně krásný, neuvěřitelně lehký (až by člověk řekl, že v něm něco chybí :D), nabitý vydrží dlouho, ale tím, že se už pokazil i příteli v něj prostě ztrácím důvěru..

Takže největší radost mám v závěru z příslušenství, které jsem si k němu pořídila :D


Obal je stejného materiálu, z jakého jsem měla i předchozí na netbook. Neopren notebook krásně obepne, brání vlhkosti a navíc jde použít i jako podložka pod myš. Což se mi vážně hodí, protože myš, kterou jsem si objednala, si zrovna nerozumí se všemi materiály a tak jsem za víceúčelové použití tašky vážně vděčná :D
Nejvíc ale určitě oceňuji velikost. Klasickou tašku přes rameno mít nemůžu - nemám na ni nervy, teda spíše na lidi v tramvaji, kteří se cpou hlava nehlava a vůbec jim nevadí, co s sebou táhnou..
Ale abych byla upřímná, obal u mě vyhrál hlavně kvůli "kočičákovi".. jsem prostě nenapravitelný "kočkofil" :D♥
Sehnat jej můžete na foxstyle.cz - TADY.


Myšku jsem si objednala z ebay a jsem z ní nadšená ♥ Na rozdíl od notebooku funguje už od začátku na jedničku s hvězdičkou.. a hlavně - je na ní Hello Kitty! :D ♥

A co vy a technika? Jaký máte notebook? Jste spokojené? 

Komentáře

  1. vypadá moc pěkně, až si budu vybírat v létě nový notebook, budu nad ním uvažovat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ježiš ten je perfektní :)))) ♥ Škoda, že ted nemám čas chodit do práce a pochybuju, že by byl ježíšek tak hodnej :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mam ted lenovo ultrabook a nejvetsi spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je škoda s tím Notebookem, protože vypadá dobře! Já jsem věrná buď Asusu a nebo Acer :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem právě asus i acer už měla a ani jeden bych si nekoupila znovu :( asi mám na notebooky smůlu..

      Vymazat
  5. Od Lenovo má myslím přítel notebook, ale ten je herní..taky hned putoval na reklamaci, ale protože přišel s prasklým displayem. Já mám dobré, že přítel se vyzná v počítačích, takže se nemusím stresovat s tím, jaký koupit. Mně třeba na barvě vůbec nezáleží, hlavně, aby se na něm dalo něco dělat :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přítel se právě taky vyzná v počítačích a říkal mi, že kdybych nebyla tak posedlá barvou, mohla jsem za tu cenu mít xkrát lepší :D

      Vymazat
  6. Škoda...je pekný. Ja mám asus už dosť dlho a ešte sa mi našťastie nepokazil. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Bohužel s tebou musím souhlasit. Koupila jsem si stejný notebook v eshopu k24.cz a za měsíc reklamován s tím, že je tam špatný hardisk :( Něco na tom asi bude :(

    OdpovědětVymazat
  8. díky za recenzi, chtěl jsem ho koupit přítelkyni, ale možná si to ještě rozmyslím =D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zase tak špatný není! :D ale neměla bych čisté svědomí, kdybych ho tady jen vychválila :)

      Vymazat
  9. I loved blog.
    Followed here. Follow me also?

    Like:
    https://www.facebook.com/BLOGAngelPoubel?ref=hl

    Big Kiss:
    www.angelpoubel.com

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám notebook Asus, jsem s ním celkem spokojená, ale mám ho už nějaý ten rok, dávám mu maximálně ještě jeden rok a pak ho asi budu měnit. Myslím, že lenovo je hodně dobrá značka a určitě se nad ní budu při příštím výběru zamýšlet :-)
    chickwithkick and her life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem Lenovo vyměnila za Asus.. tak snad budeš mít větší štěstí než já! :))

      Vymazat
  11. Já mám mac od Apple a i když je vzhledově perfektní a funguje na 100% , systém bych měnila hned! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně vím, o čem mluvíš! I-phone mi vydržel týden.. pak jsem ho vrátila :D

      Vymazat
  12. teď jsme si ho chtěla koupit, ale už se prý přestal v této verzi vyrábět, tak asi osud :D
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když jsem si ho kupovala já, tak už právě také nešel sehnat "český".. proto mám na klávesnici samolepky (když se kukneš na 2. fotku)..
      no, upřímně.. nemám z toho dobrý pocit, že jej přestali vyrábět :D

      Vymazat
  13. Ten obal je super! Má i uši nebo popruh? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. popruh nemá, ale uši ano - jsou schované uvnitř a dají se vytáhnout :)

      Vymazat
  14. Jůů myšička Hello Kitty je jedinečná! Krásně sis to všechno zkompletovala, palec hore ;)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).