Přeskočit na hlavní obsah

Bra-fitting Olomouc, aneb.. konečně správná podprsenka! :D :))


Věděly jste, že 80-90% žen nosí špatnou velikost podprsenky? Já osobně jsem to četla už několikrát, ale, nemyslela jsem si, že zrovna já bych mezi ně patřila..
Jenomže poslední dobou mi moje oblíbená černá podprsenka dělala čím dál větší neplechu.. A věřte mi, že když jsem už potřetí za den, ve škole prosila kamarádku, ať mi jde zapnout podprsenku, přestávala to být sranda :D


Pak jsem narazila na reklamu, která hlásala, že bra-fitting si už můžete nechat udělat i v Olomouci! - a zadarmo.. no kdy by odolal?! :D:)) A tak jsem vyrazila do butiku Emily móda, na ulici Palackého, naproti Ušatého domu :)) [objednání není nutné, ale pokud plánujete vyrazit například více kamarádek, budete mít jistotu, že na vás budou mít čas (možné je také objednání mimo otevírací dobu :)]


Paní byla velice ochotná a milá a tak jsem už během chvilky stála v kabince :)
Hned na začátku se mě paní zeptala, jakou mám velikost podprsenky.. řekla jsem 75B.. dostalo se mi odpovědi, že 75B to tedy určitě nebude :D Ale i tak mi podprsenku v požadované velikosti přinesla..
Když jsem si ji oblekla, přišla mi normální.. prostě jako vždy..


Pak mi paní přinesla velikost 70C, která byla ta správná podle ní.. Vážně vypadala líp -  o hodně.. až jsem se divila, že mě nikdy nenapadlo zkusit tuhle kombinaci (menší obvod + větší košíček)!?!
Spodní prádlo mají v Emily fashion opravdu krásné, takže kromě plánovaného zjištění podprsenky na míru, jsem si odnesla ještě krásnou podprsenku v barvě, kterou nedokážu popsat, ale bezmezně ji miluju! :D:)) ♥


Když jsem se před paní majitelkou zmínila, že jsem blogerka, nabídla mi, že pokud mám zájem, můžu udělat nějaké oufity v oblečení, které v obchodě také nabízí :) Jedná se o italskou módu Leidirò, ale také značky conceptk a Zerres, které nabízí opravdu krásné kousky.


A protože takové nabídky nedostávám denně a navíc jsem zrovna v ten den neměla školu. "Svůj" plánovaný outfit jsem si nechala na později a hned jsme se s přítelem dali do focení :)


Z fotek mám opravdu radost a i když nám zrovna moc nepřálo počasí (vítr a bílé nebe), snažila jsem se fotky trošku doladit filtrem :) Líbí se vám?


Co se týká outfitů, mým favoritem je jednoznačně maxi svetřík s kapucí.. Přítel mrznul v  bundě a mě bylo u focení teplo, jako už dlouho ne :D ♥ Kdybych nenechala všechny peníze v Šantovce, už by mi svetřík visel ve skříni! :( :D
A protože byla paní majitelka opravdu zlatá, tak každá z vás, která si v obchodě něco koupí a poví, že je mou čtenářkou , má 10% slevu :))

butiku Emily móda děkuji za poskytnutí oblečení k focení; kozačky - botovo

Moje kráska ♥

A který kousek se nejvíc líbí vám?
A co říkáte na bra-fitting? Zkoušely jste jej, popřípadě chtěly byste?

Komentáře

  1. Krásné:) Myslím, že bych se taky divila, jakou podprsenku bych správně měla nosit :D

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší, Anetko. :) Po přečtení článku přemýšlím i já, že bych do obchůdku zavítala. :) Může se zeptat, na kolik tak podprsenky vyjdou? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zhruba kolem 2 tisíc.. určitě to není podprsenka na každodenní nošení, ale spíš taková ta na výjimečné události :))

      Vymazat
    2. Já jsem si podprsenku od Marie Jo přivezla z Cannes - krémovou. Vyšla mě v přepočtu zhruba na 3500 Kč, takže myslím, že to je velice pěkná cena. Pokud budu mít cestu do Olomouce, určitě bych obchod navštívila :)
      Nelly

      Vymazat
  3. moc hezky sis vybrala. já jsem si také dříve kupovala B, pak jsem jednou zkusila větší košíček a zjistila jsem, že je to mnohem lepší:)
    mimochodem ty jo! ty si tak hubeňoučká! hlavně v těch přilehlých topech je to vidět:) já chci taaaky!:D
    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  4. také bra fitting by sa mi rozhodne zišlo! často neviem nájsť správne číslo na tie moje veľké prednosti..a máloktorá podprsenka mi sedí :/

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, to je zajímavé, určitě bych i já neměla správnou velikost, ale jsem spokojená :D. Krásnou podprsenku sis vybrala :).

    OdpovědětVymazat
  6. Podprsenka je krásná :D ja tu svoji najít nemůžu :D mam pokaždé jinou :D

    OdpovědětVymazat
  7. Myslím si že je to dobrá věc :) Pokud to někde uvidím tak si půjdu tez vyzkoušet :D krásné fotky

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Já si myslím,že patřím mezi ty,co taky nosí nesprávnou,ale nechce se mi tím zaobírat :D

    OdpovědětVymazat
  9. úžasné fotky :) já vždycky podprsenky kupuji v tezenis, tam mi sedí vždy..


    >>> N i k o l a M i l l s - beauty and fashion blogger

    OdpovědětVymazat
  10. Podprsenka je moc pěkná!:) přesně nějaká taková by se mi hodila:)

    OdpovědětVymazat
  11. Jé, děkuju za tip, určitě tam půjdu. :) Můžu se zeptat, jak je to tam cenově? :)

    OdpovědětVymazat
  12. krásné věci, moc se mi líbí hlavně ten kabátek - maxi svetr s kapucí <3 ten by sis měla koupit, hrozně moc ti sekne! :)

    OdpovědětVymazat
  13. ani jsem nevěděla, te totady v olomouci máme :D když budu mít cestu kolem tak se tam stavím. a jinak opravdu krásné fotky, výborný výběr věcí

    OdpovědětVymazat
  14. Svetr je boží a moc ti sluší. Joo, na bra fitting se také dlouho chystám..miluju balkonové podprsenky, ale poslední dobou nemohu sehnat pro sebe tu pravou..škoda, že to mám k vám tak daleko..:)

    OdpovědětVymazat
  15. kolik prosím stojí maxi svetřík s kapuci?

    OdpovědětVymazat
  16. Moc pěkný článek:-)! Vsadím se, že kdybych si něco takového nechala zjistit, určitě budu s výběrem velikosti té správné podprsenky vedle jak ta jedle :-D.
    Předvánoční soutěž o paletku E.l.f.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem byla prekvapená Vendulko :D už soutěžím, děkuji :*

      Vymazat
  17. Anetko, takže tebe ta podprsenka vyšla kolem 2000,-, promiň, ale přijde mně to strašně moc! Dát za kus oblečení dvojku, když to nosím navíc pod oblečením. Nejsem odpůrce dražšího prádla, ale takovou částku bych nebyla ochotna zaplatit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také bych si takovou podprsenku sama dovolit nemohla, byl to dárek :)

      Vymazat
    2. tak v tom případě máš toho nejlepšího přítele, který si tě moc váží;)

      Vymazat
    3. Ano, je opravdu úžasný.. moje největší štěstí v životě :))

      Vymazat
  18. Fotky jsou krásné a ten svetr s kapucí je bezkonkurenční :) <3 Jen zkuste dávat do článku větší fotky :) Vím, že se zvětší po rozkliknutí, ale kdyby byly široké jako je šířka textu, tak by to nemělo chybu <3

    OdpovědětVymazat
  19. děkuju Jituško :*
    zkoušeli jsme to, ale větší velikost fotek si vůbec nerozumí s rozměrem "prostoru na psaní", takže se fotky deformují.. bude to potřeba ještě promyslet..
    když jsem ještě měla netbook, tak jsem zase nesnášela velké fotky, protože jsem se nikdy nemohla podívat na celou, a viděla ji jin po částech, pokud víš, jak to myslím :D
    ale určitě je v plánu to řešit! :)

    OdpovědětVymazat
  20. You look great!

    Would you like to follow each other? Please do check out my blog and let me know.
    Have a great day.
    ~
    Seepz
    That Sassy Girl

    OdpovědětVymazat
  21. Předposlední dva outfity Ti neuvěřitelně sluší!

    OdpovědětVymazat
  22. Krásny svetrík! :)

    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  23. Krásny svetrík! :)

    vladiesblog.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  24. JJ, také jsem se divila, když jsem měla tu možnost setkat se se stylistkou, která mi poradila, jak se správně změřit a jak vybírat vhodnou podprsenku pro moje míry. Ale jsem za to vděčná, protože od té doby cítím výrazné zlepšení, hlavně nemám problém se zády a prsa vypadají skvěle, aniž by se podprsenka "nevhodně" pohybovala :)

    OdpovědětVymazat
  25. Páni díky ti za tip! Taky jsem z Olmu a hledala jsem nějakou paní, která by mi s velikostí poradila. Teď už hledat nemusím :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).