Přeskočit na hlavní obsah

Off topic

Dneska článek nebyl v plánu, ale už delší dobu přemýšlím nad pár "věcmi" o kterých bych vám ráda napsala.. A protože bych se měla učit (a pokud se musím učit, jsem ochotná dělat cokoliv jiného), rozhodla jsem se, že je na shrnutí ta správná chvíle! :D
Vlastně se mi zdá, že poslední dobou už začíná "ta pravá škola".. Ze všech stran se po mě něco chce a já mám pocit, že to nemůžu zvládnout, protože "mozek" si nechce připustit, že už nemáme prázdniny a jediné, čím je ochotný se zaměstnávat, jsou outfity, články,.. prostě všechno, jen ne škola.


Nikdy dřív se mi to nestalo, ale tím, jak se ze všech sil snažím vyhnout dělání "něčeho užitečného", jsem už stihla napsat 3 články dopředu.. Dva jsou outfity a poslední je recenzí na Ladybox, takže musím rychle doplnit fotky, než internet zaplaví říjnový Ladybox!
Fotka je z pondělí, kdy jsme s kamarádkou připravovaly školní prezentaci. Teď už zbývá jen "odříkání", tak na mě ve čtvrtek myslete, protože se před větším množstvím lidí neuvěřitelně stydím! :D


Další, o čem bych se ráda zmínila, je soutěž o Blogerku roku. Nevím, která z vás mě nominovala a i když vím, že v porovnání s "letitými" módními blogy nemám šanci, hrozně si toho vážím :)
Tak pokud máte můj blog rádi, budu vděčná za každý hlas.. Děkuju ♥
Hlasovat můžete TADY (abyste jednoduše našli odkaz na můj blog, zmáčkněte klávesu Ctrl+F a napište "fashionlady")
Možná jste se (stejně jako já), zamilovaly do "Padesát odstínů šedi".. Vím, že knížka není žádnou novinkou, protože jí už přibyly i další díly.. ale kamarádky mi o ní tak dlouho básnily, až jsem taky neodolala.. No a teď se nutím číst jen jednu kapitolu denně, protože bych knížku četla nejraději navěky :D


Když jsem zjistila, že má být i filmová adaptace, nemohla jsem se dočkat, až uvidím herce! V roli Christiana jsem si představovala někoho rošťáckého, ale zároveň chladného.. Sama si nejsem jistá, koho přesně, bych v jeho roli viděla nejradši, ale jako první mě napadl Leonardo Dicaprio a taky Nate z Gossip Girl.


Na roli Anny mě nenapadl nikdo konkrétní (vždycky jsem prostě víc přemýšlela nad panem Grayem :D).. Každopádně jsem si nepředstavovala herečku, která ji má hrát! S Christianem se nakonec asi dokážu smířit, ale výběr herečky mi prostě nesedí.. Dočetla jsem se také, že už několik tisíc fanoušků, podepsalo petici, kde žádají jiné herce.
Co na ně říkáte vy?

zdroj: eonline.com

Nevěřily byste, jak otravné je psát články na netbooku. Na začátku blogování mi to nevadilo, ale tím, jak se snažím, aby byl blog kvalitnější, jsem zatoužila po větším displeji. Štvalo mě, že vlastně ani pořádně nevidím na vlastní fotky :D
Takže jsem prodala netbook, můj starý notebook (ten sice byl velký, ale tak velký, že jít s ním třeba do školy, se rovnalo odpoledni strávenému v posilovně) a pořídila si nový notebook.
Jedinými požadavky pro mě bylo, aby byl lehký a byl růžový nebo bílý. Oba požadavky požadavky splňuje a teď už jen čekám na myšku s Hello Kitty, kterou jsem si objednala z ebaye :))♥


A aby přítele "nemrzelo", že mám novou technickou vychytávku a on ne, pořídil si nový mobil - Galaxy S4.. Protože mi s blogem často pomáhá, přál si, abych se podělila také o jeho "New in", takže tady ho máte krasavce :D :))





A nakonec asi nejpříjemnější část článku.. Ve čtvrtek se u nás v Olomouci otevírá nové obchodní centrum - galerie Šantovka. Pokud pocházíte z okolí, určitě vám tato novinka neunikla.. A pokud z okolí nejste, berte to jako tip k výletu :))
V rámci otevření, budou probíhat různé akce a také slevy, takže se už moc "těším", až padne zbytek mých peněz z brigády :D

zdroj: olomouc.cz

Komentáře

  1. Přesně nějaký takový notebook by se mi líbil, svůj mám strašně velký a někdo ho přenášet dá strašně zabrat:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. velký notebook jsem měla až do minulých Vánoc, takže přesně vím, o čem mluvíš! :D

      Vymazat
  2. S výběrem herců taky nesouhlasím, no možná tě potěším když řeknu, že tento herec roli Christiana odmítl :D Bohužel ona ne, ale taky by mohla! :D Jinak krásné fotky! Viděla jsem tě včera a ta černá sukně s těmi podkolenkami.. TOP!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ježííš, tak to je boží! :D a nevíš, z koho teda vybírají?
      No.. ta žena mě štve víc :/.. snad do natáčení třeba otěhotní nebo tak něco :D
      Děkujuu, outfit tu bude co nejdřív :P*

      Vymazat
    2. Na tu roli se prostě nejvíc hodí Damon z Vampire Diaries! :)) A herecka nejaka ticha myska jako třeba hlavni hrdinka, dcera z Gilmorek :)

      Vymazat
    3. Já si teda představuju nějaký "světlejší typ", ale i tak Damon nezní špatně.. ale "Gilmorka" se mi nehodí, to už spíš třeba Bella ze Stmívání.

      Vymazat
  3. Jéé super článek :) Jo s tím obchodákem jsem slyšela, tak není to zrovna nejblíž ale nějaký výlet by se hodil :D

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Takže kde začít.. v kavárně v Galerii Moritz jsem dnes byla a měla jsem tu samou baštu co ty :D :) a na Šantovku se těším jak malá! To bude taštiček, dárečků a kdoví čeho všeho :D :))*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Motitz je nejlepší, už rok tam nechávám velkou část kapesného :D Šantovky už se nemůžu dočkat! třeba se potkáme :))*

      Vymazat
  5. neee máš stejný notebook na který si teď šetřím! nemám tě ale vůbec ráda! :-D ne dělám si srandu, ale budu ráda, když se třeba někdy zmíníš jak funguje:-) jinak držím palce s prezentací, já sem taky vždycky hrozně nervózní:-)

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no, na pohled je úžasný, taky jsem o něm snila u delší dobu :)) ale co se týká fungování.. byl v něm Windows 8, který ještě není 100% dodělaný, takže nefungoval, jak má :( po víkendu trápení mi jej teda přítel musel přeinstalovat na Windows 7 :( ale notebook jako takový - super! koupila jsem si jej hlavně proto, že už ho mám otestovaný. přítel ho má :)

      Vymazat
  6. Ja mám ten istý notebook a som s ním veľmi spokojná. Len si dávaj pozor, aby sa ti nedoškrabal lebo to potom veľmi vidieť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jejda, nestraš! já jsem taková puntičkářka, že bych se zbláznila :( :D

      Vymazat
  7. ja jsem teda Odstiny nikdy necetla, ale me zase ihned napadl Chuck z GG :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo, nad Chuckem jsem taky přemýšlela! :D ale on je tak 100% "gossipovský", že si ho neumím představit v tak výrazné roli :D

      Vymazat
  8. tak to se v Olomouci hned podívám, mám to kousek když jezdím k babičce :)
    a skvělá mikina!

    OdpovědětVymazat
  9. Christian - Matt Bomer
    Ana - Alexis Bledel
    Jako neexistuje lepší kombinace :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ježiš, tak Matt by byl úžasný! Ale Alexis se mi tam moc nehodí :(( jsem strašně vybíravá :D

      Vymazat
  10. Ten notebook je boží!
    A o tom novém centru nám určitě pak napiš, já to mám sice "kapku" z ruky, ale zajímalo by mě to :) A určitě se poděl o to, co nakoupíš ve slevách :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkujuu :*
      o Šantovce se určitě zmíním a "New in" také bude :) teda pokud něco nakoupím :D

      Vymazat
  11. Už se těším, až tě ve škole potkám! :) Jinak té Šantovky se taky trochu děsím, už takhle jsem se donutila víc šetřit, jenomže to asi nepůjde, když bude takový gigant skoro za rohem. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také se těším! :) skoro pořád jsem nad něčím zamyšlená, tak do mě když tak dloubni, kdybych se dívala "někam do prázdna" :D

      Vymazat
  12. S tou školou to teď mám podobně, hnrou se na mě samé úkoly a mě se pořád nedaří dát mozek do chodu xD a příští týden prezentace na půl hodiny, no to bude moje smrt!!

    Jinak chtěla bych tebe atvé čtenáře pozvat na GA k nám na blog, ve které můžete vyhrát kosmetické balíčky francouzské značky URIAGE,) http://worldneedsblondes.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  13. krásne fotky a presne ten istý notebook chcem aj ja :)))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  14. mozem sa spytat, ze konkretne aky tip notebooku to je? lebo mam presne take kriteria ako ty a tento vyzera velmi pekne :) a si s nim spokojna?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je to lenovo s300.. no, abych byla upřímná, už se vyskytly první problémy a to ho ještě nemám ani týden :/.. tak uvidíme..
      až jej pořádně otestuju, určitě o něm napíšu! :)

      Vymazat
  15. Jů,ten mobil jsem strašně chtěla :) nakonec mám Sony :)
    Na té fotce s tím sladkým ňom na talířku ti to sluší <3
    krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  16. Skvělá mikča! Knihu jsem nečetla, už z důvodu, že jí čte každý:)), ale těším se na filmovou podobu, herci mi tedy ale také nesedí, miluju Leonarda, takže bych brala tvůj výběr..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem ji původně nechtěla číst ze stejného důvodu :D ale jsem ráda, že jsem změnila názor, je vážně skvělá! :)
      mmm Leo ♥

      Vymazat
  17. Já bych chtěla tohohle!! http://weheartit.com/entry/82272598/search?context_type=search&context_user=Doll_Miizthy&query=christian+gray .. Prostě mi na tu roli pasuje :D Tu herečku neznám, ale líbí se mi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. noo, tak ten je ale fakt boží :D ♥
      mě zase nesedí vůbec :(

      Vymazat
    2. Viď? Prý je teď největší favorit, tak snad! :D♥

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).