Přeskočit na hlavní obsah

NEW IN září - cosmetics ♥

Události posledních dní mi daly pořádně zabrat. Přítel, rodina, kamarádky, ale i vy, jste mi byly neuvěřitelnou oporou, za což vám moc děkuji! A i když moc dobře vím, že "nákupní tašky" prázdné místo v srdci nezaplní, nákupy jsem se pokoušela přijít alespoň na chvilku na jiné myšlenky..

zdroj: we ♥ it

Výsledkem je "hromada" kosmetiky, až mám pocit, že jsem jí za září nakoupila víc, než za všechny předchozí měsíce tohoto roku dohromady :D.
Na všechny výrobky pomalu ale jistě připravuji recenze a jsem zvědavá také na vaše zkušenosti, pokud některé z výrobků máte :)



Rtěnku Mememe jsem získala na "Ladyboxové výměně". Vyměnila jsem ji za lak ze srpnové krabičky :)






Musím zmínit také Yves Rocher, kde mi udělali obrovskou radost! Byla jsem si koupit šampon a paní prodavačka mi nabídla členskou kartu. I když mi podobnými kartičkami peněženka praská ve švech, jedna další už se mezi nimi ztratí :D:)) Dostala jsem k ní obálku, která byla plná vzorečků a byly tam také slevové poukazy.



Asi nejvíc mě potěšil kupon, který při dalším nákupu slibuje řasenku zdarma. A protože se přítel zamiloval do vzorečku parfému Evidence, náš další nákup proběhl ani ne za týden :D:))
Řasenku jsem opravdu dostala, paní prodavačka ji vzala přímo z regálu. Běžně stojí 398 Kč, takže chválím YR, že na dárcích opravdu nešetří a už se nemůžu dočkat, až se ke mě dostanou nějak další kupony! :D:))


Na závěr bych se s vámi ráda podělila o tip, jak udělat "zakončení" linky na oči. Kamarádky mi linky často chválí, ale zároveň dodávají, že udělat souměrné zakončení obou linek do špičky není zrovna jednoduché, nebo se jim vůbec nedaří. Protože se mi někdy po ránu stává, že v polospánku sotva vidím, kam linku namalovat, jemné zakončení mi přijde jako nadlidský výkon :D
Takže jsem si začala pomáhat obyčejným ústřižkem papíru. Stačí ho jen přiložit k oku a linkou udělat čáru jako podle pravítka.
A tradá.. souměrné líčení očí je na světě :)


Komentáře

  1. ten šampon od Yves Rocher mám aj ja :) a musím povedať, že je skvelý :)))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. presne tu mememe rtenku mam a nedam na ni dopustit :D vydrzi nekonecne dlouho na rtech, akorat se mi uz cela rozpadla..a apocalips je taky bomba :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak se drž, bude líp :)
    A zase- skvělý nákup! Ach jo, takhle mě lákat, když musím šetřit, to se nedělá :D

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné věci! Také mi nakupování zvedne náladu, i drobnost udělá radost :)) Ať už je teď všechno lepší, posílám pozitivní energii :*

    OdpovědětVymazat
  5. Macadamiu aj Biodermu mam aj ja, obe su skvele. :) Drz sa. ;)

    OdpovědětVymazat
  6. aká je tá maska ,,Macadamia" ? (: a kde si ju prosím kúpila?

    OdpovědětVymazat
  7. ako si spokojná s tou maskou ,,macadamia" ? :) a kde si ju kúpila?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je opravdu skvělá, můžeš kuknout na recenzi tady: http://fashionladyan.blogspot.cz/2013/08/cervencovy-ladybox-review.html?m=1
      a koupila jsem ji na stránkách Ladyboxu :)

      Vymazat
  8. Tak s tím Yves Rocherem jsem měla stejný osud jako ty :D Taky mi nabídly kartičku, a když jsem se podívala co slibuje obálka, tak jsem další nákup uskutečnila po 10 minutách! :D Ta řasenka je fakt skvělá, je to teď moje nejposlednější recenze na blogu a opravdu si ji nemohu vynachválit. Jak jsi s ní spokojená ty? :)))

    Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. abych pravdu řekla, tak já jsem se k otestování ještě nedostala :D mám teď nějak moc řasenek.. takže se hned letím kuknout na Tvou recenzi! :))

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).