Přeskočit na hlavní obsah

Vyhlášení Giveaway

Dovolená byla naprosto úžasná ♥ Měla jsem obavy, jaké nás čeká počasí, protože poslední dny bylo opravdu nevyzpytatelné, ale dopadlo to líp, než skvěle :)) Celé 3 dny krásně svítilo sluníčko, až jsem litovala, že jsem si nevzala žádné šaty :) Určitě se s vámi v dalším příspěvku podělím o nějaké fotky, ale náplň toho dnešního je trošku jiná.. Ráda bych vyhlásila vítězku víkendové Giveaway :))
Protože ráda píšu, rozhodla jsem se tradiční random.org vyměnit za obyčejné papírky. Pak už jen stačilo, abych vás všechny "hodila do klobouku"..aaa.. tramtadadáá.. Vítězkou se stává Michaela Pavlíková.


Míši moc gratuluju a už jsem ji kontaktovala e-mailem.
Vám ostatním děkuji za účast a při této "děkovací příležitosti", bych také ráda poděkovala Aničce Ananasové - TADY, na jejímž blogu jsem vyhrála skvělý parfém Moschino I Love Love!
Děkuji a nadále zůstávám věrnou čtenářkou :))♥


Komentáře

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).