Přeskočit na hlavní obsah

Vienna Primark shopping - G3 Gerasdorf

Protože jsme si před nástupem do školy chtěli ještě trošku "spravit náladu".. Vypravila jsem s přítelem a kamarádkami opět do Primarku.
Čekala jsem, že hodně zboží bude podobného, jako minule, ale opak byl pravdou.. Narazila jsem jen na pár kousků, které jsem již viděla.. Zbytek byl nový a už připravený na podzim/ zimu.
Protože se znám a vím, že v Primarku bych byla schopná nechat klidně poslední peníze, stanovila jsem si raději předem hranici, do které se prostě musím vejít :D.. Naštěstí jsem se opravdu vešla, ale i přesto jsem opět nakoupila fůru věcí, které by v jiných obchodech stály dvojnásob :))


Pokud jste Primark ještě nenavštívily, ale rády byste to napravily, něco málo o cestě jsem psala již v minulém článku - TADY. My jsme tentokrát vyrazili opět autem a i když jsem se k rakouským silnicím už vyjadřovala, musím je pochválit znovu.. A to skvělé značení :) Sice jsme vyrazili s navigací, ale myslím, že příště ji už klidně můžeme nechat doma :))
Na ostatní obchody v nákupním centru G3 Gerasdorf jsme také nezapomněli.. Ale po návštěvě Primarku ty ceny jinde připomínají pád z ráje zpátky na zem :D.. takže jediným úlovkem "jiné značky" pro mě zůstalo jen latté v McDonaldu, které jste mohly vidět na mém instagramu :D (A víte co? Stálo mě víc, než svetr! :D)

tričko - 8€ (v outfitu TADY) a svetřík - 6€ (v outfitu TADY)

tričko pro dědečka - 1€ a kraťasy pro brášku i přítele :D - 3€/ks

kalhotky - 2€/ks

tepláčky - 8€

punčochy - 2€ a ponožky pro tátu - 3€

papučky - 4€

prstýnek - 2€

pyžamko pro babičku - 8€

utěrky pro babičku - 3€ a dřevěné srdíčko pro přítelovu maminku - 3€

*
Tento článek byl napsán zhruba dva týdny s předstihem. Proto je napsán, jak je.. Ty z vás, které mě znají osobně, pravděpodobně již ví, co se v mém životě událo.. Stále tomu nevěřím a nedokážu to pochopit..
Važte si okamžiků s lidmi, které máte rádi, protože mohou zmizet ze dne na den a vlastně jim ani nestihnete říct, jak moc pro vás znamenají..

Komentáře

  1. To pyžamko je moc krásné!! Miluju kočičky :) Jinak ať už ti ze života zmizel kdokoliv, je mi to líto, drž se!!! :(

    OdpovědětVymazat
  2. Chtěla jsem chválit jaké skvělé věci jsi nakoupila, ale po přečtení dodatku je to jaksi bezpředmětné. Máš pravdu, je potřeba si vážit toho, že máte kolem sebe někoho koho máte rádi a nebrat to jako samozřejmost. Moc mě mrzí, co se ti stalo, ačkoli nevím nic víc než tu píšeš. Ztráta bolí vždycky. :( Buď silná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zemřel mi dědeček, nejúžasnější dědeček na světě :( děkuji za podporu, jsi skvělá!

      Vymazat
  3. Jéééé ty papučky jsou božíí :)

    www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Primark znám z Londýna, ale díky tobě a tvému článku jsme s kamarádkou jeli na výlet do G3 :). Před Vánoci se chystáme znovu. Nevím jak mám reagovat na dodatek, už je asi zbytečné psát, že jsi dobře nakoupila....Tak napíšu aby ses držela a byla silná.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem moc ráda, že jsem vás inspirovala k návštěvě "vídeňského" Primarku..
      přesně jak říkáš.. často jsem si myslela, bůh ví, jaké nemám starosti, ale proti tomuhle mi přijdou úplně bezpředmětné :(
      děkuji!

      Vymazat
  5. moc me mrzi, co se ti stalo. sice nevim, oc jde, ale chapu to a mrzi me to...

    OdpovědětVymazat
  6. To ma veľmi teší, že ma máš medzi obľúbenými :) a keep calm and dream big, skvelý úlovok!

    OdpovědětVymazat
  7. Vím o čem mluvíš, před dvěma týdny mi zemřel dědeček. Já bohužel pořád řikala, že do nemocnice zajdu pak a potom a nakonec jsem to už nestihla a ted mě mrzí, že jsem se s ním nerozloučila:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také mi zemře dědeček.. jezdila jsem za ním do nemocnice skoro každý den po práci.. pak se nám vrátil domů a já jsem si myslela, jak bude všechno v pořádku.. takže jsem s ním už tolik času netrávila..
      jenže minulý týden mě to zamrzelo a říkala jsem si, že s ním chci být co nejdýl a vědět o jeho životě, co jen půjde.. ale když jsem se vrátila domů, už bylo pozdě :((

      Vymazat
    2. Je to smutné. Ten náš děda byl v nemocnici jen s "prkotinou", tak jsem si říkala, že se zastavím, až bude doma. A už se bohužel domů nedostal. Podle mého na tom nese vinu i nemocnice, děda tu s námi ještě mohl nějaký čas být:(

      Vymazat
    3. myslím, že v případě mého dědečka mohla nemocnice také udělat víc :(.. vlastně se ke zdravotnictví raději ani nevyjadřuju.. pokud nejsi milionář na soukromé klinice, máš to většinou předem "sečtené"..

      Vymazat
    4. To máš bohužel pravdu:( A dneska musela jet do nemocnice mamka. Áchjo, teď je zase nějaký špatný období. Jestli tam v nemocnici zase budou něco "předvádět", tak to nenechám jen tak, jako s tím dědou.

      Vymazat
    5. tak v tom jsme na tom také podobně.. moje maminka byla za posledního čtvrt roku v nemocnici už xkrát.. ta letošní třináctka je asi fakt nešťastná..

      Vymazat
    6. Přídávám se k vašim komentářům. Pokud nejsi milionář,tak s tebou v nemocnici jednají,jak s odpadem.. TY BUĎ SILNÁ ! :)* A budu už ráda až tenhle rok 2013 bude za mnou

      Vymazat
  8. pri čítaní článku som chcela napísať ako dobre si nakúpila..ale po prečítaní toho dodatku...:/ mrzí ma čo sa ti stalo..aj keď neviem presne o čo ide...zostaň silná...

    OdpovědětVymazat
  9. „Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“
    John Ronald Reuel Tolkien

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. achjo.. ani nevíš, jak s Tebou souhlasím..
      sebevrah život prachsprostě zahodí a jiní by dali cokoliv za to, žít alespoň o chvíli dýl..

      Vymazat
  10. Opravdu krásné věci :) Chtěla bych se tam taky dostat,můžu se zeptat kolik vám trvala cesta?:))

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherné věcičky,ani nevíš jak ti ten Primark závidím ! :)
    Asi se tam nikdy nedostanu.. ty bačkůrky jsou boží a to srdíčko máme podobné doma,jsou to krásné dekorace :)

    OdpovědětVymazat
  12. krásné věci jsi pořídila, držím ti moc palce, ať to zvládneš ty i celá rodina.. je mi to moc moc líto :-(

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  13. Nádherné věci!
    A já pitomec, když jsem byla v Londýně, do toho Primarku nešla!!! Sakriš!
    Musím si to zrekapitulovat.

    Jinak, asi vím, jak se chudinko cítíš, také nemám žádného dědečka.

    OdpovědětVymazat
  14. primark je proste nejlepis..uz jsem tam ve Vidni taky byla dvakrat..a myslim, ze uz zase zacina byt na case na dalsi navstevu.. :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty pantoflíčky jsou nádherný:))
    http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).