Přeskočit na hlavní obsah

New in - zkrášlovací pomocníci ♥


Dnešní článek bude kosmetický.. Před dvěma týdny mi dorazila zásilka z parfums.cz, která obsahovala řasenku a rtěnku. Pryč jsou časy, kdy jsem byla posedlá "nude" rty a snažila se je za každou cenu sjednotit s pletí. Když se dívám na rtěnky, které jsem si za poslední dobu pořídila, tak na nich jde krásně vidět, jak opatrné moje "rtěnkové začátky" byly.. Od nevýrazných, světlounce růžových rtěnek, jsem se přes výraznější růžovou dostala až ke krvavě červeným rtům :D :)) Vlastně se poslední dobou v růžové už moc necítím a nejraději bych nosila jen červenou a temně vínovou.

Rtěnka, kterou jsem si objednala - Brische Gerard, je pro mě, trefou do černého :) Okamžitě jsem si ji oblíbila a nejraději bych ji nosila i doma :D


Vybrala jsem si odstín 720 a i když mi přijde úplně jiný než na obrázku, líbí se mi. Při první aplikaci rtěnky jsem byla zklamaná, protože mi přišlo, že pigmentace není tak výrazná, jak jsem zvyklá. Ale když jsem aplikovala další vrstvy, rtěnka se "rozmalovala" a od té doby si na slabou sytost už nemůžu stěžovat :)
Co se týká aplikace, tak mi nezbývá, než chválit.. Rtěnek jsem vyzkoušela hodně, ale i přes výraznou barvu této rtěnky se mi aplikuje snad ze všech nejlépe (spolu s Rouge Volupté od YSL, které ale nahrává její světlejší odstín). Jsem zvyklá červené/ rudé rtěnky obvykle upravovat štětečkem, ale s Briche Gerard štěteček není potřeba :)


S výdrží jsem také spokojená. V případě, že se jen napijete drží bez problémů. Jídlo už ji trochu "odmaluje", ale myslím, že to je společné pro většinu rtěnek :)
A co je na této krásce nejlepší? Stojí jen 82 Kč a vyrábí se v deseti barevných provedeních, takže si vybere opravdu každá :) Nyní je rtěnka v akci za 58 Kč!
Více fotek se rtěnkou TADY.



Dalším produktem, který jsem si na parfums.cz vybrala, je řasenka.
Celý život jsem používala Maybelline Volum´ Express The Colossal a byla s ní spokojená, ale protože jsem chtěla vyzkoušet něco jiného, rozhodla jsem se pro řasenku BourJois Volume Glamour v odstínu Ultra black. Dříve, než jsem se pro řasenku rozhodla, prošla jsem velké množství recenzí, ve kterých Volume Glamour figurovala na vrchních příčkách.. A vzhledem k příznivé ceně jsem dlouho neváhala :)


Řasy mám od přírody spíše výraznější, objem a délka tedy není to hlavní, co od řasenky očekávám. Protože mám v oblasti očí hodně mastnou pokožku, některé řasenky i tekuté linky mi zůstávaly v záhybu očního víčka (běžné tužky na oči už nezkouším, protože mi nevydržely ani kvalitní voděodolné). Jedinou osvědčenou řasenkou pro mě tedy zůstávala již zmíněná Maybelline a ze změny řasenky jsem měla vždycky obavy. BourJois je pro mě v tomto ohledu jednoznačně prvotřídní. Nejenže zůstane na svém místě opravdu po celý den, ale také se mi ani trošku "nedrolí" pod oči (což se mi s Maybelline někdy stávalo).
Dalším důležitým bodem při výběru řasenky je pro mě kartáček. Přestože se firmy předhání v tom, kdo navrhne divnější/ větší/ zahnutější kartáček, zastávám názor, že nejlepší jsou staré dobré kartáčky, hlavně ne umělé!


BourJois se skvěle aplikuje, zachytí i řasy v úplném koutku oka a i mé výrazné řasy ještě o hodně zvýrazní.
Podtrženo sečteno.. ze všech recenzí, které jsem kdy psala je tato řasenka asi jediným produktem, kterému i kdybych se snažila sebevíc, nedokážu nic vytknout :) Je vážně skvělá a navíc.. ten krásný obal! :D


Komentáře

  1. výrazné červené rtěnky ti opravdu moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. ta rtěnka má nádhernou barvu, červená ti vážně sluší!

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  3. Ta rtěnka vypadá dost dobře a na poslední fotce jsi roztomilá :-*.

    OdpovědětVymazat
  4. Rúž je fakt krásny :)

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Ta rtěnka je boží jako za tu cenu týý jo! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. červene ruže sa mi moc páčia... aj ked ja rúže nepoužívam vôbec.. pristane ti to :)

    OdpovědětVymazat
  7. Bourjois rasenku bych take chtela vyzkouset! kdysi jsem mela rotacni a ta byla uzasna!!

    OdpovědětVymazat
  8. Ta červená ti moc sluší :)

    http://evelinkablog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Určite vyskúšam. :)
    http://my-secrets-and-dreams.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Ta rudá rtěnka ti sluší! K tý já se na běžný nošení asi nikdy nepropracuju :)

    OdpovědětVymazat
  11. Máš oči vnějšíma koutkama dolů. Máš z toho mindráky nebo jsi se s tím už sžila? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není s čím se sžít.. vlastně, nikdy jsem si toho nikdy nevšimla a nevidím to ani teď, když se na fotku dívám :D

      Vymazat
  12. Barva rtěnky k tobě úžasně hodí! Obal řasenky mě velmi zaujal, takový se jen tak nevidí ;) .. ovšem štěteček už méně ..

    OdpovědětVymazat
  13. Barva rtěnky se Ti náramně sluší! :) Obal rtěnky mě velmi zaujal, takový se jen tak nevidí ;) ovšem štěteček už méně..

    OdpovědětVymazat
  14. Mě zase přijde, že jsi sama o sobě hodně výrazná, a červená rtěnka Ti moc nesluší...spíš by se mi na Tobě líbila nějaká jemnější. Na poslední fotce bez rudé rtěnky vypadáš pěkně. nemyslím to nijak zle...ale trochu mi přijdeš s rudou rtěnkou moc tvrdá v rysech.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).