Přeskočit na hlavní obsah

My joys ♥

Moje drahé čtenářky ♥
Dnešní článek bude o tom, co mi za poslední dny udělalo radost.. Ale abych nebyla sobec, chci na závěr udělat radost také vám :
))*

1.) Nové nehty
Nehty si vybírám vždycky několik dnů dopředu, ale protože jsem poslední dobou neměla čas, rozhodla jsem se využít "obrázků", které mám v počítači už dlouho.
Snad ještě nikdy jsem z nehtů nebyla tak nadšená, jako teď.. Myslím, že jsou od originálu skoro k nerozeznání :))♥.. A jak se líbí vám? :))

zdroj: we ♥ it

2.) Kamarádčino ombré a moje nová barva
Ombre se mi líbilo ještě než se stalo masově oblíbeným. Ale jelikož moje vlasy nemají délku, na kterých by vypadalo pěkně, nechala jsem si zajít chuť.. Když jsme zhruba týden zpátky dělaly dámskou jízdu, kamarádka se mi svěřila, že nad ombre uvažuje. Její vlasy jsou podle mého prostě "vlasy snů".. 100% zdravé, lesklé, rovné, krásně hnědé a nikdy nebarvené. Říká se, že změna je život, tak jsem ji ve vlasové proměně podpořila :)) A teď jen přemýšlím, která z nás, je z jejích vlasů nadšená víc :D♥


Co se týká mých vlasů, také nezůstávám pozadu.. Měsíc uběhl jako voda a tak jsem byla opět vybírat barvu na vlasy. Z každé barvy jsem v prvních dnech nadšená, ale pravdou je, že žádná nesplnila moje očekávání na 100%.. Pěnová barva, ze které jsem byla nadšená v jednom z předchozích článků - TADY, mě zklamala tím, jak brzy se vymyla. Takže jsem se rozhodla vrátit k barvě, kterou jsem používala roky - Casting Créme Gloss



3.) Trikátor
Minulý víkend mě oslovila paní/ slečna s tím, zda-li bych si nechtěla vybrat nějaké tričko a na oplátku se o Trikátoru nezmínila ve svém článku. Stránku jsem znala již předtím a hodně krát jsem se nad tričky pobavila :D Když jsem si tedy vybírala nějaké pro sebe, nemohla jsem se rozhodnout.. Pak jsem si uvědomila, že podobná trička se mi sice líbí, ale není to kousek, který bych vynosila "denně", tak jsem se rozhodla, že raději udělám radost příteli :) Společně jsem vybrali tričko s Grumpy cat ♥


Překvapilo mě, že dorazilo hned následující den. Bylo pečlivě zabalené a dostala jsem k němu také samolepky (miluju samolepky! :D♥)
Tričko má příjemný materiál, potisk je kvalitní a výraz kočičáka prostě nemá chybu :D :)) Takže pokud sháníte originální dárek, můžu trikátor jen doporučit :))


4.) Prstýnky
Na we ♥ it jsem na ně narážela docela často, ale v obchodech jakoby se po nich slehla zem :( Když jsem je před pár dny objevila v H&M, ani chvilku jsem neváhala :)).. Sice ještě nevím, kam je budu nosit, protože jsou celkem nepraktické.. ale až si je poprvé nasadíte, zjistíte, že je nejde nemilovat! :D♥

cena: 149,-

5.) Dovolená
Dneska večer odjíždíme s přítelem na dovolenou. Dlouho jsme nevěděli, kam vyrazit.. První jsme chtěli k moři, pak do Londýna.. a protože nás lákalo všechno a přitom nic, odložili jsme "hlavní dovolenou" na neurčito a vyrážíme do Prahy :))♥ Až do neděle proto neočekávejte žádný článek.. ale aby vám nebylo smutno, mám pro vás alespoň Bleskovou Giveaway.
Proč blesková? Protože bude probírat jen do neděle :)
* Jedinou podmínkou účasti je, abyste byly mými pravidelnými čtenářkami přes Google a do komentáře mi napsaly svůj e-mail :))


Hodně štěstí a mějte se krásně ♥

Komentáře

  1. krásne nechty a prstienky :)
    veo.baginova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. ty prstynky jsou opravdu roztomile, ale silene neprakticke :D

    OdpovědětVymazat
  3. Wow ty nehty jsou nádherné, máš také krásnou kamarádku! :D To ombré se opravdu povedlo, krásnější ombre jsem neviděla :).
    Užij si dovolenou do poslední kapky a mějte se krásně :).
    Krásná Giveaway a sleduji pravidelně :).
    RomanaLanska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. aj ja som rozmýšlala nad ombre... ale kašlem už na farbenie, chcem aby boli zdravé a dlhé.

    OdpovědětVymazat
  5. čítam blog čítam :) 21lucka88@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Nehty máš orpavdu nádherné :) Já měla 4 roky gelovky, ale teď si zase ujíždím na přírodních, popř. lakovaných. Ombre se mi vůbec nelíbí a řekla bych, že kámoška udělala chybu, taky si vlasy nebarvím a sem za to rada:)
    Lekesovaj@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Máš boží nehty! :)

    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. to tričko ♥ :D a nehty máš nádherné :3
    tynaplskova@seznam.cz
    http://tinsyfashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. krásné nehty :) a to tričko je nejvíc originální :D

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné nehty, prstýnky jsou taky úchvatné a kamarádce vlásky upřímně závidím. O:)
    Monika.Horecka@seznam.cz, pravidelný čtenář jsem. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Parádní nehty, úchvatné prstýnky a kamarádce vlasy upřímně závidím. O:)
    Monika.Horecka@seznam.cz - pravidelnou čtenářkou jsem. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Nesnáším ombré:D Ale je to každého věc, jestli si to dá na vlasy:-) Ty prstýnky jsou jen jako do půl prstu? To vidím poprvé, asi bych si takové nekoupila, ale vypadají krásně:-) ... Nehty jsou opravdu úžasné, pamatuji na doby, kdy jsem si nechávala dělat gélovky:-).

    GW: Čtenářkou jsem a email kstratilova(zavináč)email(tečka)cz :-)

    OdpovědětVymazat
  13. S těmi nádhernými nehtíky se budu asi opičit. :) Jinak ty prstýnky se mi moc líbí, jestli na ně narazím, asi se budu hodně dlouho rozmýšlet.. :)

    OdpovědětVymazat
  14. nádherné nehty a ty prstýnky vypadají skvěle

    Once Upon a Time

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. Krásná článek :) mě se nejvíc líbí ten zajímavý obal na mobil - s tím vynikneš! ;)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásný článek! :) mě osobně nejvíc zaujal ten kryt na mobil, s tím vynikneš! ;)

    OdpovědětVymazat
  18. ty prstynky jsem pred dvema tejdnama marne hledala v haemku :D asi budu muset vyrazit znova :D

    OdpovědětVymazat
  19. fakt nádherné nehty :) užijte si prahu s přítelem :)
    a moc děkuji za lichotky :*
    ty a pokazit si postavu? ale no tak jsi štíhlounká !:)

    OdpovědětVymazat
  20. Ty prstýnky sháním už dlouho!! Díky za tip Anetko! :P A nehty máš dokonalé! :)
    renkiss@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Nehty sou nádherný :-) asi se nechám inspirovat :-)
    Budeme se sledovat navzájem? :-)
    thevoguebyme.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).