Přeskočit na hlavní obsah

Tangle Teezer ♥


Dneska pro vás mám recenzi na „kouzelný“ hřeben Tangle Teezer. Poprvé jsem se o něm dozvěděla minulý rok u kadeřnice.. Byla jsem na barvení, když jsem si všimla, že má na poličce vystavené hřebeny zajímavého tvaru. Jako první mě zaujal TT s ovečkama (vím, že v mém věku bych měla mít asi trošku jiný vkus, ale když já tak miluju všechny obrázkové, barevné a třpytivé věci :D – čekám na den, kdy hřeben vyrobí i s mou milovanou Hello Kitty! :D)
Ale teď už k hřebenu.. Kadeřnice mi TT doporučila jako nejlepší hřeben s tím, že vlasy dokonale rozčeše bez zacuchání a ani je nevytrhává, jako běžné hřebeny. Ideální příležitost na ověření tohoto tvrzení se mi naskytla díky bio šamponu s červencového Ladyboxu. Jak jsem již uváděla - málo pění a to způsobilo, že jsem po umytí měla vlasy zacuchané a rozčesání chvílemi opravdu bolelo. Když jsem šla po umytí hřeben „slavnostně“ otestovat, už předem jsem měla zatnuté zuby a čekala, že mi v hřebenu zase zůstane půlka vlasů :D



Ale opak byl pravdou.. vlasů mi vypadlo minimum a „škudlání“? Žádné! Sama jsem nevěřila tomu, že jsem už učesaná a tak jsem to zkoušela pořád dokola a čekala, kdy na nějaké zacuchané vlasy narazím.. „bez úspěchu“..
Takže mi nezbývá, než TT jednoznačně pochválit! :) Vlastně si  říkám, jak jsem to až doteď mohla vydržet bez něj, protože za celý život jsem na lepší hřeben opravdu nenarazila! :)




Výrobce také slibuje, že hřeben vlasům dodává hebkost a lesk, zabraňuje mechanickému poškození a dalšímu zacuchávání. Musím uznat, že u vlnitých vlasů je celkem složité zabránit zacuchání, ale pokud je mám vyžehlené, tak jsou přesně takové, jak hřeben slibuje.
Ještě než jsem si pořídila originál Tangle Teezer, měla jsem jeho náhražku, která byla součástí balení šamponů. Tenkrát jsem si říkala, že oproti běžným hřebenům je super, ale v porovnání s originálem je nesrovnatelný.. Sice  má stejně neobvyklý tvar, ale štětinky jsou oproti originálu tvrdé. Takže „rádoby“ TT už jsem předala bráškovi, který s ním hodlá šlechtit našeho yorkšírského krasavce :D :))




A jaký TT jsem si nakonec vybrala já? Počáteční nadšení z oveček jsem překonala :D, ale i přesto jsem chtěla nějaký výrazný, takže jsem zvolila zářivě růžový. I když hřeben nenosím v kabelce, vybrala jsem si provedení s krytem, protože myslím, že je praktičtější, když jsou štětinky chráněné :) (jsem nenapravitelná puntičkářka -  nesnesla bych jednu zlomenou štětinu! :D)




Všimla jsem si, že existuje také provedení do sprchy - Tangle Teezer AquaSplash a Dtangler Hair Brush, který má rukojeť. Vlasy si češu vždycky jen po umytí, takže provedení na mokré vlasy by pro mě možná bylo ideální, ale jak už jsem psala, upřednostňuji kryt.. přeci jen budu s hřeben i cestovat. To je také důvodem, proč jsem nechtěla ani verzi s rukojetí, i když bude možná praktičtější :)
Od kamarádky jsem se dozvěděla, že hřeben má pomáhat vlasy narovnávat, což ale nemohu posoudit, protože se většinou na ještě mokrých vlasech vyspím a tudíž mám o účes postaráno :D




A co vy a Tangle Teezer? Už jej máte, sníte o něm nebo se vám naopak nelíbí? :)

Komentáře

  1. Taky jsem delší dobu o něm přemýšlela :) Asi si ho fakt pořídím :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. sním o něm, chystám se ho koupit ale vždycky mi do toho vleze něco, co si koupím radši než TT :DD snad brzo :))

    Mimochodem,ráda bych tě pozvala do giveaway na mém blogu!

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ten stejný, dostala jsem jej na narozeniny a nemůžu si ho vynachválit ;) všem doporučuji!

    OdpovědětVymazat
  4. mám ho delší dobu a je vážně perfektní, už se ani ničím jiným nečešu :D

    OdpovědětVymazat
  5. Já už mám dokonce tři jeden normální, jeden cestovní a nakonec jsme neodolala ani tomu co je na mokré vlasy a nedám na něj dopustit, je opravdu skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  6. A ja som sa o tomto dozvedela až teraz.... vypadá to zaujímavo,ja keď som si česala vlasy mokré tak sa mi tiež robili putky a vytrhala sa mi asi polka vlasov... preto si už vlasy nečešem mokré, až potom keď vyschnú. Je to dobré aj preto, lebo pri česaní mokrých vlasov sa vlasy lámu. Aj keď som bola menšia, tak vlasy sa mi scuhé už nedali rozčesať, vždy som ich česala mokré, ale teraz mi to vyhovuje presne naopak.
    Tento hrebeň vyzerá fajn, a keď ani neťahá vlasy...a je vhodný aj do tej kabelky... Aká bola vlastne cena? A kde sa dá kúpiť? Či si ho objednávala z netu? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Pobavila jsi me s tou Hello Kitty :D ja měla dostat právě ten s oveckama, ale taťka si myslel, ze si dělám prcu, tak mi radši pořídil tygrovany :)) můžeš Ho i vidět v aktuálním článku :))

    OdpovědětVymazat
  8. Mám úplně ten samý, dostala jsem ho k narozeninám a abych pravdu řekla, tak sama bych si ho nekoupila.. Ale teď si ho nemůžu vynachválit! ;) Všem doporučuji :)

    OdpovědětVymazat
  9. Pořád nad ním uvažuju, ale nějak pořád nevím :) A za mě teda musim říct, že sis měla vzít ovečky! :D

    OdpovědětVymazat
  10. tangle miluju, mám tři- jedne doma, u přítele a jeden cestovní a nedám na ně dopustit :-)

    OdpovědětVymazat
  11. mam uplne stejnej jen jinej design s anglickyma vlajkama a hreben si nemuzu vynachvalit. je to jednoduse bozi!

    OdpovědětVymazat
  12. Už jsem o nich četla, taky nevím,ale láká mě to kvůli tomu skládání:D

    OdpovědětVymazat
  13. Áchjo,Tangle už kupuji asi půl roku :D a pořád nic.
    Přemýšlím,že si ho asi pořídím k svátku a bude to:)
    Tenhle je opravdu nádherný,ta barva je okouzlující !

    OdpovědětVymazat
  14. Mám stejný a je to moje závislost číslo jedna, za jiný bych už neměnila:-)♥
    Glamou and Beauty

    OdpovědětVymazat
  15. Mě tím jednou česal kadeřník a jako jedinej neměl kecy na to, že mám zacuchaný vlasy a krásně je za chvíli rozčesal. Pak jsem ho zkoušela u kamarádky a je sice na rozčesání bezkonkurenční, ale zase mám po něm šíleně zplihlý vlasy. Takže pro mě to není - zůstávám u klasickýho hřebenu :)

    OdpovědětVymazat
  16. Používám ho už pár měsíců a nemůžu si ho vynachválit. Mám dlouhé a husté vlasy, ale s tímhle fešákem je učešu během chvilky a i po x učesání mám mezi štětinkami minimum utržených vlasů. Prostě kouzelník. :)

    OdpovědětVymazat
  17. Tangle Teezer Aqua Splash je jeste lepsi nez normalni na mokre vlasy .. Dtangler je od jine znacky a ma tvrde stetiny, ktere hodne skrabou, nedoporucovala bych

    OdpovědětVymazat
  18. Super blog:) Nechceš se vzájemně sledovat? Byla bych moc ráda!

    Vik Ladyla

    OdpovědětVymazat
  19. Pekný článok , Stále si ho chcem kúpiť ale nikdy sa ku kúpe nedostanem asi si ho požiadam na môj sviatok :D
    One way to fashion

    OdpovědětVymazat
  20. Já mám ten infantilní s ovečkama, o kterém píšeš a nestydím se za to! :D

    OdpovědětVymazat
  21. tak ten si určite kúpim :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  22. Moc zajímavý článek! Díky za inspiraci :)

    OdpovědětVymazat
  23. Už nějakou dobu uvažuju .. přesvědčila si mě :D

    OdpovědětVymazat
  24. Asi jsem divná, ale mně vůbec nevyhovuje... Nedám dopustit na kartáč z přírodních štětin :-) Recenze: http://www.marketavolfova.cz/2013/10/tangle-teezer-versus-kartac-s.html

    OdpovědětVymazat
  25. Tento kompaktní nemám, ale mám ten obyčejný a moc mi vyhovuje, ale i ten kompaktní to určitě taky bude časem chtít, jen vybrat jaký, všechny jsou krásné :)
    http://drzazrzka.blogspot.cz/2014/03/vlasovy-kartac-se-kterym-rozcesavani.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já musím postupem času pochválit hlavně odolnost vůči pádům.. divím se, že ten můj ještě "dýchá" a vypadá jako nový! :D
      a určitě bych si ráda pořídila ještě kompaktní zlatý - ten vypadá úžasně ♥

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).