Přeskočit na hlavní obsah

Rozhovor s France Baby ♥

Když jsem se rozhodla udělat rozhovor s nějakou známou bloggerkou, výběr nebyl vůbec složitý. S Jituškou se známe už od základky, její blog patří k mým nejoblíbenějším už od doby, kdy jsem sama ještě žádný neměla a navíc jsme ze stejného města, takže jsme mohly udělat také společné fotky :))
Když jsem Jitušku o rozhovor požádala, okamžitě souhlasila a ve všem mi vyšla vstříct, za což jí chci moc poděkovat ..
Velký obdiv a dík patří také mému úžasnému příteli, který zvládl dvě bloggerky a měl s focením opravdu trpělivost! :D

1. Co Tě vedlo k založení blogu? Jaký je Tvůj „bloggerský cíl“? :)
- Dlouho jsem sledovala blog Ejvi Freedom a po čase jsem si řekla proč to nezkusit taky :). Trochu (víc) mě do toho dokopala sestra, která mi s blogem hodně pomáhala a vlastně i její kamarádky, které mi vždycky chválily outfity :). A cíl? To netuším. Co přijde, to přijde a myslím, že tady v ČR je to ještě hodně nevyzpytatelné, kam se to s fashion blogy a blogy obecně bude ubírat :).

2. Co považuješ za svůj největší bloggerský úspěch? Kdy se Tvůj blog stal známým?
- Za blogerský úspěch považuji úplně všechno. Už jen to, že mám tolik čtenářů je pro mě úspěchem, jelikož jsem o tomto při zakládání ani nesnila :). A blog se stal známým po článku Mii z Kissbooku :)

3. Změnilo Ti blogování život?
- Asi trošku ano. Vzalo mi to trochu soukromí, které sdílím s čtenáři, ale nelituju toho. Docela mě to naplňuje a myslím, že blog změnil i můj postoj k hodně věcem, jelikož anonymové vás občas donutí se nad sebou zamyslet, ať chce či ne a tak se dívám na určité věci z jiného úhlu :).

4. Jaké jsou Tvé další zájmy?
- Mohla bych říct uklízení, jelikož jsem blázen do pořádku, ale to raději ne :D. Hrozně moc ráda tančím, většinou sama pro sebe doma. Taktéž ráda cvičím, sice v poslední době moc ne, ale hodně mě to naplňuje. A také miluji procházky se psem a ráda kreslím :).

5. Poznávají Tě lidé na ulici?
- Párkrát se mi už stalo, že mě někdo oslovil na diskotéce, zda jsem France Baby a lidi mi píšou, že mě viděli tam a tam, takže asi ano :).

6. Máš nějaký vzor?
- Vzorem mi je moje maminka, která je úžasná, ale asi máš na mysli módní vzor. Ten ani nemám, ale docela se mi v poslední době líbí styl Mirandy Kerr.

7. Kde čerpáš inspiraci pro své outfity?
- Dá se říct, že všude a přitom nikde :D. Ráda sleduji ostatní slečny na ulicích, v klubu. Ráda koukám po výlohách a tak. Ale žádnou konkrétní inspiraci nikde nehledám :).

8. Jak bys popsala svůj styl?
- Jako hodně jednoduchý s prvky ženskosti, ale dostupný a v zásadě obyčejný.

9. Necháváš se ovlivnit módními trendy? Co Tě poslední dobou dostalo a co by sis na sebe naopak nikdy nevzala?
- Mě módní trendy moc neberou, vlastně kolikrát ani nevím co je v kurzu, což je asi chyba, ale nějak se o to nezajímám. A co mě dostalo? No asi ombre, které  jsem si taky nechala udělat, ale to už má podle mě taky pár let po sezóně :D. A hrozně se mi nelíbí creepers.. Prostě ty boty se škaredou podrážkou, fuj :X.

10. V čem nejbláznivějším jsi někam vyrazila?
- Já moc na ty bláznivé outfity nejsem, ale podle čtenářek by to byl určitě jeden outfit, který jsem zvolila na párty. A to jsem měla sportovní šedé triko, černé skinny, modré lodičky a k tomu světle růžovou kabelku. Moc pozitivních ohlasů totiž nedostal, ale i přesto jsem se v tom cítila skvěle :).

11. Kde nejraději nakupuješ? Jaký je Tvůj poslední úlovek?
- Nejraději v New Yorkeru a to pak především ve slevách! A můj poslední úlovek jsou asi věci z Chorvatska – šaty, hodinky, peněženka.

12. Které blogy patří k Tvým nejoblíbenějším?
- Rozhodně blog Ejvi FreedomMii z Kissbooku, holky z CzechChicks a Verunka z Myraspberrylife

13. Jak si představuješ svůj život za 10 let?
- To mi bude 28let, takže doufám, že budu mít úspěšně dostudované, budu mít parádní práci, skvělého manžela, asi i nějaké to dítko, naleštěné auto v garáži a na zahradě krytý bazén (smích) ! :)





Jituščin blog najdete tady: 
FranceBabyFashion.blogspot.cz

Komentáře

  1. skvělý rozhovor :) francebaby sleduju už dlouho a patří k mým nejoblíbenějším bloggerkám :)

    OdpovědětVymazat
  2. super rozhovor, blog francebaby mám moc ráda a jsem pravidelným čtenářem:-)

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. skvelý rozhovor aj fotky , aj moj frajer ma nedávno fotil s kamarátkou a zvládol to našťastie :)

    OdpovědětVymazat
  4. Super rozhovor a moc vám to holky sluší :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vím, že má Jitka podpatky, ale i tak jsem, nevím proč, čekala, že budeš tak o hlavu vyšší :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. neblázni :D já si připadám vysoká až až.. když jdu do školy na podpatcích, dívám se z výšky na všechny v tramvaji :D

      Vymazat
  6. Moc hezký rozhovor, Jitušku mám moc ráda :))

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný rozhovor :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Rozhovor se povedl :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. pěkný rozhovor, jituška je momentálně má nejoblíběnější blogerka :)
    krásné fotky sluší vám to spolu

    OdpovědětVymazat
  10. Má moc hezký blog, a super rozhovor a hezké společné fotky:D
    jinak jsem se přidala do pravidelného čtenáře, tak bych byla ráda kdyby ses ke mě také přidala:)
    verranda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mě těší Verunko, z každého nového čtenáře mám ohromnou radost :))

      Vymazat
  11. Skvělý rozhovor! Na fotkách vám to oběma moc sluší :)
    mszarofka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu