Přeskočit na hlavní obsah

Focení s Miriam

Minulé pondělí (podvečer) jsem strávila focením. Sešla jsem se s mou přítelkyní, bývalou profesorkou španělštiny a především skvělou fotografkou Miriam.
Fotily jsme spolu už po několikáté, ale i přesto jsou fotky pokaždé úplně jiné.. co však zůstává stejné, je kouzlo, které umí Miriam fotkám dát :)


Nedávno dokonce obdržela Čestné uznání FIAP (Mezinárodní federace fotografického umění).
Pokud bydlíte ve Zlíně, nebo jeho okolí a máte rádi umění, určitě neváhejte a navštivte výstavu, kterou Miriam pořádá. Já osobně se už nemůžu dočkat vernisáže a to nejen proto, že mám tu čest být na jedné z vystavovaných fotografií :)





Více o Miriam a jejích dílech se dozvíte ZDE :)
A jak se vám líbí nové fotky? :)

Komentáře

  1. pekné fotky! :)
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  2. Ta 2. fotka je vazne super! Moc ti to slusi, fotografka je moc sikovna :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow..! Jsi neskutečná kočka :))

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to tam sluší! Fotí i jiné modelky, popřípadě za peníze?

    OdpovědětVymazat
  5. ty fotky jsou vážně dokonalé:)

    OdpovědětVymazat
  6. Nádherné fotky!:)) Sluší ti to:)
    http://fashionladyan.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné fotky :))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  8. krásné fotky :)

    P.S. Ráda bych tě pozvala na Giveaway na mém blogu:)

    http://estrella-2012.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  9. Velmi zajímavé fotky!:-) Taky občas chodím fotit :-)
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  10. Nádherné fotky! Jsi úplná fotomodelka :)

    OdpovědětVymazat
  11. moc pěkný!! :)))

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Nádherné fotky:-), jsi opravdu moc fotogenická!
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Fotečky se opravdu povedly! Paráda :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tyto fotografie jsou opravdu nádherné, fotografka má kouzelný až čarovný úhel pohledu na věc a Tvůj výraz k tomu ještě přispívá :) Dobrá práce! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ano, to je pravda.. její fotografie jsou vždycky jako z jiné doby.. mám tento typ fotek moc ráda :)) děkuji! :*

      Vymazat
  15. Tak za prvé, modelka, tedy ty je perfektní.
    Ale teď lituji toho, že skutečně ve Zlíně nebydlím, protože takové typy fotografií mám skutečně ráda. Obecně ráda navštěvuji výstavy a vernisáže začínajících, nezávislých (ale i závislých) umělců a moc by mě zajímaly ostatní fotografie této fotografky. Dáš sem i nějakou reportáž z vernisáže, kde by byla možnost nahlédnout více do její tvorby?
    P.S. Nemohla jsem si pomoct, ale máš fantastickou rtěnku!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu