Přeskočit na hlavní obsah

Červencový Ladybox - review


Dneska jsem si pro vás připravila recenzi na červencový Ladybox. O objednání této "krabičky" jsem přemýšlela už dlouho, ale vždycky jsem si to nakonec rozmyslela s tím, že mi určitě dojde něco, co nevyužiju a místo toho jsem mohla mít věc, kterou opravdu potřebuju.. A když už jsem se přece jen rozhodla, že zkusit se má všechno, tak jsem zase nevěděla, jestli chci Ladybox, nebo Senzabox, protože jsem se bála, že mé "vysněné" věci budou zrovna v tom, který si neobjednám :D
Když jsem se minulý měsíc dozvěděla, že Ladybox a Senzabox se spojují, rozhodla jsem se, že to je správná chvíle na moji první objednávku ♥:))
Musím přiznat, že jsem měla trošku obavy, jaké produkty mě v Ladyboxu čekají, ale když jsem jej s napětím otevřela a všechno prohlédla, byla jsem nadšená.. Vlastně mě ani nenapadlo, že budu mít radost úplně ze všeho :)).. ale teď už k jednotlivým výrobkům..



Sprchová pěna Rituals, Tai Chi
Udělala mi jednoznačně největší radost. Říkala jsem si, že to bude "jen další sprchový gel", který je pro zajímavost v pěně, ale jen co jsem ji vymáčkla na ruku, celou koupelnu zaplavila krásně výrazná, ale přesto jemná vůně. Udivilo mě také, jak malé množství stačí na celé tělo.. a ta vůně.. vydrží opravdu dlouho :).. Její velkou výhodou je také to, že skvěle nahrazuje pěnu na holení.. vlastně si myslím, že funguje dokonce lépe, než pěna na holení :).. Až mi "vzoreček" dojde, plánuji koupit celé balení :))


Rtěnka Yves Rocher Grand Rouge, odstín Rose Somptueux
Na první pohled se mi velice líbila, říkala jsem si, že bych si ji snad koupila i sama, kdybych na ni narazila.. Ale když jsem se s ní namalovala, barva se mi zdála málo sytá a už už jsem přemýšlela, komu ji předám.. Když jsem se předvedla babičce, nechápala, co se mi na ní nezdá.. tak jsem jí dala ještě jednu šanci a jsem za to moc ráda :) Rtěnkou jsem oživila outfit a musím uznat, že na denním světle vypadá vážně skvěle :) Velmi dobře se aplikuje, což jak už jsem zjistila, není samozřejmostí u každé kvalitní rtěnky! :)


Palmolive Mediterranean moments sprchový gel
Sama bych si jej asi nekoupila, ale po několika použitích musím říct, že jsem si jej celkem oblíbila. Vůně je příjemná, vydrží dlouho a pokožka je krásně jemná.


Fix na oči L'Oreal Paris Super Liner Blackbuster
Fixům na oči jsem nikdy moc nefandila, zdá se mi, že spíše dřou, linka je nevýrazná a skoro nic nevydrží.. "Blackbusterem" jsem se poprvé namalovala na páteční výlet s přítelem.. teda spíše nenamalovala..
Na obranu tohoto fixu musím říct, že se s ním maluje opravdu snadno, takže pokud spěcháte, je ideální :) Naopak zklamáním je sytost barvy.. oproti tekutým linkám mi fix přijde nevýrazný, takže jsem ho nakonec přemalovala.. Napoprvé mě tedy neokouzlil, ale třeba se jen musí "rozmalovat", takže mu ještě určitě dám šanci :)


i+m Naturkosmetik Berlin šampon Lesk citronu
Šampon je 100% přírodní, vlasy jsou po něm jemné, příjemné na dotek a navíc překrásně voní. Jediné, co bych mu vytkla je, že málo pění.. Šamponem zrovna nešetřím a i přesto se mi s ním nezacházelo zrovna nejlíp.


Libebit mýdlo
Nikdy mi nevyhovovalo, používat na odličování přípravky, které jsou na odlíčení přímo určeny.. Takže než abych vypotřebovala milion tamponků a drhla si oči, používala jsem vždy jen mýdlo.
Mydýlko libebit je 100% přírodní a i když oční make-up neodstraňuje tak dobře, jako běžné mýdlo, ráda mu to kvůli jeho překrásné vůni odpustím :D :))


Macadamia Deep Repair maska na vlasy
Maska je vhodná pro poškozené vlasy.. má je regenerovat, hydratovat, navracet vitalitu.. Bohužel vzhledem k velikosti vzorečku nemohu posoudit, jestli při dlouhodobém používání vlasy opravdu zlepší..
* Vzhledem k tomu, že si kamarádka Ladybox objednala také a masky na vlasy nepoužívá, dala mi své balení. Masku jsem tedy použila každý třetí den a musím uznat, že výsledky jsou znát. Vlasy jsou hebké a dokonce ani konečky nejsou tak "tvrdé", takže určitě zvážím koupi celého balení.


Famous Sada na obočí
Tato sada na obočí se mi hrozně líbí a mrzí mě, že vzhledem k mému extra černému obočí ji nevyužiju :( Snad udělá radost alespoň některé z kamarádek :)) Za mě chválím tedy alespoň krásné balení ♥


A jak se červencový Ladybox líbí vám? :))

Komentáře

  1. mne sa tento ladybox velmi páčil. Vyhovuje mi aj ruž, ktorý mám ešte jemnejší odtien ako ty. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mě nejvíc potěšila a hlavně nadchla Macadamia, protože už při prvním použití byl ten rozdíl nepopsatelný. Chvíli jsem si myslela, že je to tím, že je na vlasech tak dlouho, takže jsem při dalším mytí vlasů nechala takhle dlouho působit jinou masku na vlasy a výsledek žádný, takže je to prostě tou maskou a ne tím, že ji máte na vlasech dlouho. Jinak za mě je fix na oči paráda!!! Normální linky se mi totiž obtiskují a je úplně jedno jestli použiji bázi nebo ne, takže jsem z něj nadšená, protože s ním se mi to neděje :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na Macadamii jsem také změnila názor! už netrpělivě vyhlížím pošťáka, až mi donese plné balení :D
      a přestože mi linky drží krásně, fix se mi sem tam obtiskává :(

      Vymazat
  3. Mne sa najviac páči ten rúž od Yves Rocher :)))

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. lady box mě nikdy moc nelákal...nemám ráda když nevím co bude uvnitř :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jee ty vždycky potěšíš!Akorát nežiju v Londýně,bohužel:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. můj blbý zlozvyk.. přítel se mi za něj vždycky směje.. když řeknu Londýn, myslím tím vždycky Anglii jako takovou :DD nevím, proč si to nemůžu zapamatovat :D

      Vymazat
  6. V pohodě:D Jinak ta rtěnka vypadá úžasně! ladybox mě láká,ale vždycky si říkám "nebud blbá a radši si kup přímo co chceš":D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. rtěnka je vážně skvělá ♥
      no.. já chtěla vyzkoušet jen jeden, ale už se nemůžu dočkat, až mi dorazí další :D nějak mě to chytlo.. chudák peněženka :X :D

      Vymazat
  7. boží! :) ten ladybox mě někdy láká fakt hodně, a někdy vůbec :DD

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Přemýšlela jsem zda objednat či nikoliv, teď toho lituju, jelikož ta sada na obočí co jsem viděla u ostatních holek mně přijde skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je úžasná ♥ hrozně mě mrzí, že ji nevyužiju :((

      Vymazat
  9. LB jsem vyzkoušela jendou, ale moc mě to nenatchlo, tak neobjednávám už :)

    PS: Moc ráda bych tebe i tvé čtenářky pozvala na můj blog, kde právě probíhá GIVEAWAY o MSM (přípravek podporující růst vlasů).
    http://www.brunetky.blogspot.cz/2013/07/giveaway-02.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem měla štěstí a došel mi opravdu skvělý LB ♥ už se nemůžu dočkat dalšího :D

      Vymazat
  10. Tenhle manželský LB se mi moc líbil, až jsem litovala, že jsem si ho neobjednala. Vždycky jsem totiž měla stejné pocity jako ty. A co když objednám LB a v SB budou lepší produkty? :D No, teď jsem se rozhoupala a mám objednaný narozeninový LB, tak uvidíme, snad mě nezklame :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že narozeninový bude stejný boom ♥ teda.. doufám v to! :D

      Vymazat
  11. Úžasná Ladybox! Taky jsem zaváhala.. Kde se dá objednat na další měsíc?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. www.ladybox.cz
      určitě neváhej! :)) snad bude zase tak skvělý..

      Vymazat
  12. Taky mám červencovou Ladybox a nejvíc mě nadchla ta rtěnka, tento odstín jsem ještě neměla a se sytostí jsem spokojená! Krásný a výstižný článek ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je opravdu krásně sytá.. a hlavně se skvěle aplikuje ♥

      Vymazat
  13. Tento kousek se fakt vyvedl !
    Můžu litovat ! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to teda jo Terezko! doufám, že narozeninový už Ti neunikl! :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).