Přeskočit na hlavní obsah

Růžový zázrak ♥ - Versace Bright Crystal


V minulé recenzi jsem psala, že už si sama nebudu kupovat parfémy, ale když mi došly na účet peníze z brigády (které jsem původně chtěla celé šetřit na dovolenou!!!:D), chtěla jsem si udělat radost.. a protože jsem se už dávno zamilovala do flakonku Versace Bright Crystal, rozhodnutí, čím se "odměnit" bylo celkem rychlé :D Přestože parfém neobsahuje ani jednu z mých oblíbených složek, zařadila bych jej mezi tři nejlepší vůně, jaké jsem kdy měla :)

Základ tvoří dřevo.. Dříve jsem vyhledávala pouze parfémy se santalovým dřevem, ale zjistila jsem, že dřevo všeobecně mi voní velice příjemně a také si myslím, že vůně, které jej obsahují, jsou výraznější. Třeba se mýlím, ale když jsem srovnávala „svoji sbírku“, parfémy obsahující dřevo měly i delší výdrž :) 
Co mi ve vůni zpočátku nesedělo byla pivoňka.. Vždycky když ji cítím na zahradě, dostávám záchvat kýchání.. ale s parfémem tento problém naštěstí nemám. Vlastně bych vůni pivoňky v parfému ani nepoznala, kdybych si jeho složení nepřečetla předem :D
Vůně je k sehnání snad všude, ale myslím, že je výhodnější koupit ji na internetu, protože se mi už několikrát stalo, že parfém z kamenného obchodu byl o "stovky" dražší, než na internetu. Také mi k minulému článku slečna psala, že nejlevněji parfémy seženu na parfums.cz, takže jsem se tentokrát rozhodla pro ně :)
V úterý, cestou do Vídně, se kamarádka zmínila, že četla mou recenzi na parfém intimately od Victorie Beckham a tak jsem ji nadchla, že se hned další den pro parfém vydala :D Když si jej ale stříkla na zápěstí, na rozdíl ode mě se do něj nezamilovala.. Dala mu šanci ještě přivoněním k zápěstí doma, ale koupit jej neplánuje, protože prý voní dost výrazně.. a to je vlastně jedna z vlastností, kvůli které se líbí mně :)
Na čem jsme se ale shodly, je Bright Crystal.. Když jsem se zmínila, že teď plánuji článek právě o této vůni, kamarádka i s maminkou hned spustily jednu chválu za druhou.. Používá jej kamarádka, její sestra i maminka.. a nezávisle na tom, mi na čtvrtečním grilování o parfémů básnila i kamarádka, která jej dostala k 18. narozeninám (teď je jí 20) a od té doby už jiný nekupuje :)
Na internetu jsem na parfém četla odlišné názory.. Některé slečny psaly, že vůně vůbec nevydrží, jiným zase vydržela "věčnost". Po více než týdnu používání mohu říct, že se naštěstí řadím ke druhé skupině. Parfém aplikuji ráno a ještě večer, když jdu do sprchy jej cítím na zápěstí :)
Došel mi dotaz s tím, kde všude parfém aplikuji.. dávám jej na zápěstí, na krk a do dekoltu :) Možná je "kouzlo výdrže" v místě aplikace, možná mám kůži, která si s parfémy rozumí a nebo mám prostě jen štěstí na parfémy :D :))
Přestože Bright Crystal neobsahuje žádnou z mých oblíbených složek vůně (santalové dřevo, vanilka) a původně jsem jej chtěla kvůli flakonku, vůni samotnou jsem si natolik zamilovala, že teď žádný jiný parfém nepoužívám :)
A jaký parfém jste na léto zvolily vy? :)




Komentáře

  1. Mně teda Bright Crystal vůbec nevoní a ani se mi nelíbí. Možná je to tím, že jsem byla brigádně v parfumérce a viděla jsem, jak se s ním slívá od hlavy až k patě kdejaká ženština. Já přes léto používám Cherry in the air od Escady a nemůžu si ji vynachválit. Nevydrží sice věčnost, ale vydrží relativně dost a na mně se tak jemně rozvoní, že nikoho neobtěžuje a já si příjemně voním. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda, že je poslední dobou hodně populární, ale já si vždycky říkám, že na každém voní parfém trošku jinak :))

      Vymazat
  2. vypadá krásně a musí i fantasticky vonět :)

    OdpovědětVymazat
  3. můj nejoblíbenější parfém <3 Nekecám, nepoužila jsem jiný snad dva roky :)

    OdpovědětVymazat
  4. Flakonek je krásný :) Díky za tip, určitě očichám až budu mít příležitost :)
    Moje favoritka je letos Light blue od Dolce'n Gabbana ♥ - viz recenze u mě na blogu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. D&G má úžasné vůně! :)) když jsem byla mladší, maminka vyhazovala vypotřebovaný flakonek, vzala jsem si jej a poslední kapku na sebe stříkla.. ve škole mi pak všichni říkali, jak krásně voním a co to je.. to se mi do té doby nikdy nestalo! :D

      Vymazat
  5. Tahle vůně mi moc voní, ale je už tak rozšířená, že bych voněla skoro jako každá druhá, stejně tak jako je tomu u zeleného jablka od DKNY :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když se objeví skvělá vůně, má ji každý.. to je velká nevýhoda :( já už delší dobu pokukuju po Juicy, ale budu teda muset ještě nějakou chvíli šetřit :D :))

      Vymazat
  6. Voní úplně úžasně! Miluju ho :)

    littleann5.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Můj nejoblíbenější:).
    Audrey z http://audreyandpearl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Flakonek vypadá moc hezky, určitě ji v parmumerii vyzkouším! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Já myslela, že je jen ve formě toaletní vody :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem jej zase viděla jen jako parfém :D

      Vymazat
    2. Jana H. - vždyť to je toaletní voda...
      Lady An - tak to jsi viděla "fejk". BC se vyrábí pouze jako toaletní voda 30, 50 a 90 ml + tělová kosmetika - deodorant, deo stick, body milk a shower gel.

      Vymazat
  10. Ten flakonek vypadá skvěle a až ho někde potkám v parfumerii, tak si ho musim očuchat, abych věděla :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já používám pořád stejný, ať je léto nebo zima. Lanvin D'arpege.

    OdpovědětVymazat
  12. Versace je skvělá! dobrý vkus:))

    OdpovědětVymazat
  13. tuhle pouzivam uz dlouho a porad skvela!

    PS: pripoj se do giveaway o printic fotky na mem blogu:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2013/11/printic-giveaway.html#comment-form

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).