Přeskočit na hlavní obsah

Outfit ze 12.7.2013


V "kočičím" outfitu jsem vyrazila do Prahy s přítelem. Aby jste si nemyslely, že jsem až takový shoppaholik, nejeli jsme do Prahy zase nakupovat, ale "pracovně".. každopádně jsme ale nákupy nevynechali, jen nebyly hlavní náplní výletu :D
Při návštěvě Palladia jsem si vyzvedla dárkový balíček od LUSH, který jsem vyhrála v soutěži minulý týden.. Všechny tři věci mi udělaly radost, ale největší jednoznačně scrub na rty, který jsem chtěla už delší dobu. Určitě se těšte na samostatný článek :)
Ale teď už k samotnému outfitu.. Původně jsem chtěla jít v jiných šatech, ale když u nás chvíli před odjezdem zazvonila pošťačka se dvěma balíčky (brýle a náhrdelník), o outfitu bylo rozhodnuto! :D Neonových náhrdelníků bylo poslední dobou všude plno, ale po "čistě" žlutém jakoby se slehla zem.. Takže když jsem narazila na tenhle, ani chvilku jsem neváhala ♥ Minulé léto jsem si u Bati koupila sandálky ve stejné barvě, ale protože se mi k nim nic nehodilo, většinu času strávily uložené ve skříni. O to víc, jim to chci vynahradit letos! :))
Velkou radost mám také z brýlí. "Cat eye" jsem si zamilovala na první pohled, ale nesehnala jsem je v žádném obchodě. Internet je jich plný, ale měla jsem obavy, jestli mi budou slušet..
Co myslíte? :))














šaty H&M, náhrdelník - výroba na zakázku (votočvohoz), sluneční brýle - votočvohoz, hodinky Esprit, kabelka LV, sandálky Baťa

Komentáře

  1. máš perfektní postavu a ty šaty ti skvěle sedí!!

    OdpovědětVymazat
  2. Krasny outfit! Ta kabelka je prava?:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :)) ano je.. je to cestovní taška, vzala jsem si ji, protože jsem vezla hodně věcí :) dostala jsem ji jako dárek..

      Vymazat
  3. Skvěle sladěné! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Hezké šaty, taky jsem si je koupila, ale tobě sluší víc. Pche. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc pěkné šaty, jestli chceš mrkni na můj blog :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Pan v reflexnej veste ti ladi k topankam a nahrdelniku ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. už když jsem se dívala na fotky poprvé, tak mě napadlo to samé :D

      Vymazat
  7. Pěkný outfit, nejlépe vynikne na té fotce celé postavy, kde jsou vidět i botičky :) Moc se mi líbí kočičí šaty! A ano, souhlasím - nejlepší je foto s pánem v reflexní vestě v pozadí hihi :)
    http://melange-soul.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Pěkné nehtíky, akorát k vodě :) taky mám ted podobnou modrou - na léto ideální ;)

    OdpovědětVymazat
  9. lush mám moc ráda :)
    ty brýle ti sluší, jsou velmi zajímavé a oživí outfit :)

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasný outfit! :-) Nejhezčí jsou ale ty šaty! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Úžasný outfit a ty šaty jsou naprosto dokonalé!:)

    www.enarastyle.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. A moc děkuju za komentář,moc potěšil!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vůbec není zač :))jsem moc ráda, že jsi jej napsala ty mně a tím jsem mohla objevit Tvůj blog!

      Vymazat
  13. I love your blog :) You look so beautiful, you have amazing style! :)

    Follow? ;)
    Visit my blog dyverst.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. I love your blog :) You look so beautiful, you have amazing style! :)

    Follow? ;)
    Visit my blog dyverst.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti to sluší! :)

    http://days-of-daysy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  16. Jů, to je super outfit! Já bych do takového stylu nešla, ale je super na tobě!
    Caatherine

    OdpovědětVymazat
  17. celé to máš krásne. Všetko to ladí a tie okuliare sa ti hodia. Hodia sa celkovo k tomu "mačaciemu" outfitu. Ja tiež podobné zháňam, ale v obchodoch ich naozaj nemôžem zohnať. Celé dobré :-)))

    http://terezbk.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  18. pod jakým názvem na ebay najdu tenhle náhrdelník prosímtě?:)

    OdpovědětVymazat
  19. to je hustý :D:) jsi moc krásná :))

    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).