Přeskočit na hlavní obsah

intimately by Victoria BECKHAM


Protože jsem už dlouho nepsala žádnou recenzi, ráda bych se s vámi podělila o můj názor na parfém intimately od Victorie Beckham. Po parfému jsem pokukovala už dlouho a nikdy si nenechala ujít příležitost, abych jej vyzkoušela, když jsem zrovna byla v parfumerii. Byla to vlastně "láska na první přičichnutí", ale protože v té době moje sbírka parfémů obsahovala už jedenáct voňavých "krasavců", zařekla jsem se, že dokud nevypotřebuju alespoň jeden, další si prostě nekoupím! :D Nakonec jsem si dvanáctý parfém opravdu nekoupila.. dostala jsem jej jako dárek k svátku

Po necelých dvou měsících moje láska k němu vzrostla o 100% :)) Vůně je příjemně výrazná, přesto nevtíravá. Jako největší plus považuji výdrž. Nepatřím ke slečnám, které na jedno použití vypotřebují čtvrtinu flakonku a přestože jej dávám opravdu málo, voní krásně po celý den.
Základ tvoří vanilka a santalové dřevo, což jsou mé dvě nejoblíbenější složky. Další vůní, kterou mám moc ráda je pomeranč, který tvoří srdce parfému.
Dalším plusem je určitě flakonek. Působí velice něžně, ale přesto luxusně.
Od Victorie Beckham jsem dříve používala parfém signature, který mě provázel po několik posledních let. Základ tvoří taktéž vanilka a opravdu mě mrzelo, když jsem jej musela „zařadit do kategorie
vypotřebováno“. Dříve jsem se těšila, až nějaký parfém vypotřebuju, abych si mohla pořídit nový, ale u signature to bylo přesně naopak.. už se těším, až si jej někdy pořídím znovu :)
Za námět k článku děkuji e-shopu OnlineParfem.cz, na jejichž stránkách můžete rovněž oba parfémy koupit :))

Komentáře

  1. toto je vôňa všetkých vôní :))) mala som obdobie kedy som ju používala stále..teraz ju nahradila Beyonce, ale určite sa k nej ešte vrátim :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě Beyonce nikdy nelákala, ale jelikož dám hodně na doporučení.. třeba se tady o ní dočteš příště :D

      Vymazat
  2. Ten růžový od VB je skvělý. Taky ho už nějakou dobu používám a nemůžu si jej vynachválit :))

    OdpovědětVymazat
  3. Přemýšlela jsem, který koupím své mámě k narozeninám. No a tohle je skvělý nápad. :-) Vypadá vážně dobře.

    www.blondiever.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. parfém je vždycky skvělý dárek :)) kdyby maminku nezásoboval parfémama taťka, také bych jí nějaký pořídila :D

      Vymazat
  4. Vypadá to hodně luxusně :)

    GiveAway:
    http://withthecharm.blogspot.cz/2013/07/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. vůně od Victorie Beckham mám moc ráda, ale většinou kupuju parfémy na parfums.cz. jsou tam levnější.
    M.

    OdpovědětVymazat
  6. Hmm, ten popis zní fajn. U nás je mají v akci v jedné postkomunistické drogérce za směšných 250 Kč, asi si to půjdu očichat. Předtím by mě to ani nenapadlo, ale píšeš o tom hezky. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moje nejoblíbenější voňavka všech dob!! Neznám lepší vůni. :)) Jen s tou výdrží mám bohužel jinou zkušenost než Ty...zvláštní. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vážně? nevím, čím to může být.. nevyrábí se třeba v odlišné koncentraci?

      Vymazat
  8. Nikdy som nemala voňavku od Victorie Beckhem, vlastne voňavky moc nepoužívam, len dezodoranty. Táto vyzerá dosť sympatická, takže určite si nejakú tú voňavku poriadim :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě pořid.. hned s nákupem první se zamiluješ! :D

      Vymazat
  9. Měla jsem ji kdysi dávno, ale používala jsem ji jen do skříně :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  10. Až se dostanu do drogerky, určitě očuchám :) ..na mě parfémy vůbec nedrží, i když si na sebe nastříkám čtvrt flakonku, tak nevím kde je chyba. Kvalitou to není, mám parfémy jak za 700,- tak za 2000,- a pořád stejné :-/ ..necítím je po chvíli ani já, ani okolí..
    M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na mě asi účinkují přesně naopak.. třeba je to místem aplikace.. kam si parfém dáváš? :)

      Vymazat
  11. taky jsem měla tenhle parfém, ale moc mi nesedl, já mám radši třeba vůne jako je chanel :)) ale proti gustu žádný dišputát :))


    http://nikolamills.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem dva roky zpátky dostala onen legendární Chanel No.6 a vůbec mi nesedl.. ale třeba si na něj někdy zvyknu :))

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).