Přeskočit na hlavní obsah

Skvělý miss rebel!


Dneska bych se s vámi ráda podělila o zkušenost s e-shopem miss rebel. Zaujalo mě, že od 30 £ měli poštovné zdarma. Takže jsme se s kamarádkama domluvily a udělaly společnou objednávku.
Oblečení mají opravdu hezké a originální a taky hodně levné, až jsem se při takových cenách bála materiálů/ kvality.. Bohužel jsem objednávku nezprostředokávala já, ale kamarádka z Prahy, takže nemám fotky všech kousků, které jsme objednaly, ale ukážu vám alespoň to, co jsme nakoupily já a kamarádka.
Balíček dorazil zhruba do dvou týdnů a když jsem jej rozbalila, byla jsem nadšená! Všechno oblečení přesně odpovídalo fotkám a materiály jsou také úžasné. Největší radost mi udělaly červené šaty s průstřihy a už se moc těším, až vám je ukážu v nějakém outfitu :)
A co vy zahraniční e-shopy? Který máte nejraději? :)




kamarádčino tričko

Komentáře

  1. To jsou vážně krásné věci! Ta mikča a tričko jsou úažsný!
    Facebook

    OdpovědětVymazat
  2. To tričko na konci je skvělé! Už se těším, až ty šatky ukážeš na sobě, na zemi moc nevynikly :)

    OdpovědětVymazat
  3. těším se teda na všechno na tvojí postavičce to bude úžasný!

    OdpovědětVymazat
  4. to vypada dobre. ja ted objednala z sheinside a byla to tragedie. nejen ze jsem cekala na veci dva mesice, ale jeste mi prisly dve veci zniceny. u nich uz nikdy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jéé, tak to jsem moc ráda, že jsi to řekla, protože zrovna z sheinside jsem teď pár věcí chtěla :O

      Vymazat
  5. jee tak to je super tip, mají tam opravdu hezké veci :) jenom bych se tě chtěla zeptat jestli ty sama máš zkušenost s nějakým zahraničním e-shopem (když si psala že to zprostředokávala kamarádka)? Protože já jsem ze zahraničních e-shopů nikdy nic nenakoupila, ikdyž jsem teda hodněkrát chtěla.. Jestli teda máš zkušenost, mohla by si prosímtě nějak ve zkratce popsat ten nákup i s tím co se týče placení např. cla nebo jiných poplatků. Byla bych ti za to moc vděčná :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osobní zkušennost mám ze zahraničních e-shopů bohužel jen s Asosem a tam bylo doručení zhruba do 10 dnů a žádné poštovné, clo ani jiné poplatky.

      Vymazat
  6. Hadříky vypadají vážně super:-)!
    http://glamourandbeautyforyou.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. a za jak dlouho ti veci z missrebel přišly?:)

    OdpovědětVymazat
  8. To oblečení vypadá suprově, díky za tip, ještě jsem o této stránce neslyšela :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherne si nakúpila. Tie šaty vyzerajú veľmi zaujímavo :°)
    GIVEAWAY with AHAISHOPPING!

    OdpovědětVymazat
  10. Super TIP, díky! :-) Určitě na stránky mrknu, věci vypadají senzačně! :-)

    OdpovědětVymazat
  11. ahoj , mohu se prosím zeptat, jakou velikost sis objednala u těch červených šatů? strašně se mi líbí, ale mám strach, že mi nebudou. jsou elastické?:) a prosím, jakou máš normální velikost?:) Děkuji!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. objednala jsem si velikost 8-10. běžně mám velikost S a sedí mi krásně :).. a vzhledem k tomu, jak je materiál pružný, tak mohou určitě být i pro velikost 38 :)

      Vymazat
    2. super, dekuji moc!!:) uz se na ne zacinam tesit, nemas v nich fotku?:3

      Vymazat
    3. fotku zatím bohužel nemám :(

      Vymazat
    4. jééé:( a nemohla bys je na sebe jen tak hodit, a vyfotit se mi v nich? přece jen to bude lepší, když uvidím, jak vypadají v originálu:) ale jen jestli se ti chce, hehe:D:)

      Vymazat
    5. bohužel nejsem doma:( vracím se ve čtvrtek večer, tak mi kdyžtak písni mejl a fotku ti pak pošlu ;)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Co k tobě patří, neztratíš..

Když jsem před téměř šesti lety psala svůj poslední článek na blog, vlastně jsem tehdy ani netušila, že bude na tak dlouhou dobu článkem posledním.. konec blogu jsem neplánovala, jen mě blogování najednou přestalo naplňovat. Měla jsem pocit, že on-line svět je přesycený, nebavilo mě, že na instagramu je pomalu více reklamy, než "fotek ze života" a zároveň začala videa jednoznačně převažovat nad textovými příspěvky.. což mi také nesedělo, protože nepatřím k těm, kteří by měli stále na uších sluchátka, takže si je s sebou většinou zapomínám vzít a pak zjišťuju, že například vtipná videa zase tak vtipná nejsou, když k nim nemáte zvuk.. :D Moje blogerské začátky sahají hodně do minulosti, protože první blog jsem měla snad ve dvanácti (k hodnotě obsahu se netřeba vyjadřovat :D), Fashion Lady An jsem pak založila v posledním ročníku na gymplu a prožila s ním v podstatě celou vysokou. Blogování jsem vždycky brala především jako formu odreagování, zábavy, možnost sdílet svoji zálibu

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu