Přeskočit na hlavní obsah

2. květnová neděle

Už jako malá jsem milovala kupování a vyrábění dárečků.. Ten pocit, když dáte někomu dárek, nemůžete se dočkat jeho reakce a přitom doufáte, že přesně tohle je to, po čem toužíl.. Ale musím uznat, že čím jsem starší, tím větší radost mi dělá dárky dávat, než dostávat.. Nakupuju je vlastně celý rok, mám jich plný pokoj a jen čekám na nějakou událost.. Třeba minulý rok jsem měla všechny vánoční dárky nakoupené už o letních prázdninách :D Ze začátku mě mrzelo, že promeškám vánoční nákupy v té pravé vánoční atmosféře, ale dopadlo to tak, že jsem v období vánoc zase něco přikoupila..
Ale teď už k dnešnímu dni.. Je svátek matek a jelikož mám tu nejúžasnější maminku na světě, tak už se nemůžu dočkat, až jí za to poděkuju :) Koupila jsem jí dva malé dárečky, tak doufám, že udělají radost.
A copak jste maminkám k dnešnímu dni koupily vy? :)






Komentáře

  1. koupila jsem krásný prstýnek z H&M.. vybrala jsem ho takticky, abych si ho mohla taky půjčovat :D

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné náušničky jsi vybrala! :))))

    OdpovědětVymazat
  3. A ještě pusinku k tomu ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný dárečky, já jsem nic nekupovala, nemám komu :( ...

    OdpovědětVymazat
  5. já mám taky vánoční dárky nakoupené vždycky v létě :D ve vánočním čase pak už dokoupím jen nějaké drobnosti :) jinak u nás den matek neslavíme :)
    Verča z Blueberry Pink

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný :) já jsem mamince koupila oříškovou Milku a balzám na vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné dárečky :) Musela mít mamča velkou radost. Já letos mamče vyráběla dáreček :)

    Ráda bych tě pozvala k sobě na blog, kde právě probíhá giveaway: http://dullsinea.blogspot.cz/2013/04/jarni-giveaway.html a moc mě potěší, když se zúčastníš.

    Hezký den
    Dullsinea

    OdpovědětVymazat
  8. Thank You. :)) yes, I would love to. Following you from now on Google, Instagram and so on ...:))

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).