Přeskočit na hlavní obsah

Camouflage elegance ♥


Ještě si moc dobře vzpomínám na svoje blogerské začátky.. (úvodní věta zní, jako bych šla vyprávět příběh třeba vnoučatům.. ale nenechte se mýlit, táhne mi teprve na 25! :D).. vlastně si úplně přesně vzpomínám i na outfit, který se tady jako historicky první objevil.. Měla jsem v něm květované kalhoty, pruhovaný nátělník a tenisky.. a nutno dodat, že jsem od té doby, tedy alespoň ve svých očích, ušla pořádný kus "módní" cesty. I když miluju extravaganci a ráda své outfity něčím oživím, což občas vede ke kombinování zdánlivě nekombinovatelného :D, je pro mě důležité, aby celek vždy působil žensky a pokud bude navíc elegantní, tím lépe..

Už když jsem si totiž před několika roky vybírala, kudy se bude ubírat moje studium a v návaznosti na to, pak také i práce, bylo mi jasné, že v roztrhaných džínách a tričku s potiskem se jednou do práce určitě vydávat nebudu (pokud mám tedy pracovat v oboru :D). A i když třeba na výlet s přítelem otrhané kraťásky obleču moc ráda, stačí v obchodě vidět lodičky na podpatku až do nebe a lapám po dechu :D.. věřte mi, že až jednou definitivně vyměním školně-pracovní život za ten čistě pracovní, bude ze mě dáma na plný úvazek!♥ Ale na to si ještě nějakou chvíli počkám, přeci jen jsem měla vždycky velké cíle a když jsem tak jednou řekla, že budu právník stejně jako Pravá blondýnka, byl by v tom čert, abych to nedotáhla do konce.. Přeci jen už to, že máme stejné boty s peříčky, je dobré znamení! :D Ale to jsem zase trošku odbočila, takže zpátky k mému módnímu vývoji.. Říká se že v oblékání se máme řídit tím, na co se zrovna cítíme, na co máme chuť, náladu,.. ale.. je tady ještě jedno velké ALE - vždy berte v potaz, kam v daném oufitu vyrážíte, protože co je super na drink s kamarádkou, může vypadat trošku podivně na výletě v ZOO a naopak. Slečny, které jsem minulý týden potkala v ZOO by o tom mohly vyprávět.. myslím, že boty na odpis vlastně nejsou až tak špatné skóre, pokud nohy zůstaly celé :D:)). A k čemu ještě jsem dospěla? Více než na značku dávám na skvěle padnoucí střih, protože pokud vám daná věc nesedí, věřte mi, že v ní nebudete vypadat jako bohyně jen proto, že je třeba od Diora.. Zastávám a vždy jsem zastávala názor, že krásné oblečení nedělá značka, ale spíše to, jak umí danou věc majitelka nosit.. a i když se tak můj styl oblékání za poslední roky změnil nesčetněkrát, stále platí, že drahé kousky ráda kombinuju s těmi za pár korun.. což je vlastně i případ dnešního outfitu - Freddy kalhoty jsem zkombinovala s volánkovým topem, který jsem objevila ve výprodejích Mohita a i když jsem si dlouho říkala, že starorůžová je sice krásná barva, ale ke mně se zkrátka nehodí, cítím se v ní víc než skvěle a dokonce jsem si už stihla pořídit další starorůžový top :D.
A co vy? Máte to podobně? Okouzlila vás někdy barva, které jste dříve nemohly přijít na chuť? :)

















top Mohito,kalhoty Freddy - Gymrat, řetízek Pandora, kabelka Michael Kors, hodinky Rosefiel - Woodies, tenisky Nike

Komentáře

  1. Já si naopak myslím, že starorůžová barva jde k takovým typům, jako jsi ty, naprosto dokonale :))

    OdpovědětVymazat
  2. tiež si myslím, že staroružová ti pristane, a k takýmto camo nohaviciam úplne sedí :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji Verunko♥ já si v první chvíli nebyla kombinací elegantního topu a sportovních kalhot jistá, ale nakonec se mi to neskutečně líbí! :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).