Přeskočit na hlavní obsah

Denim & statement necklace ♥


Celodenimové outfity mě nikdy příliš nelákaly a i když v poslední době zažívají doslova boom, nenapadlo by mě, že jim také podlehnu.. Jenomže když jsem si před pár dny pořídila džínovou košili (z té nejpříjemnější džínoviny na světě! ♥), zjistila jsem, že nejvíc to košili svědčí právě v kombinaci s džínami! A čím tu záplavu džínoviny oživit? Jednoznačně náhrdelníkem! - A čím výraznější bude, tím líp ♥.

Tenhle je z německého e-shopu Happiness Boutique, který nabízí snad nejkrásnější statement náhrdelníky a protože mají poštovné zdarma na všechny zásilky, tuším, že u jedné objednávky rozhodně nezůstanu! :D Navíc Happiness Bountique každý měsíc organizují giveaway, takže určitě není na škodu sledovat jejich stránky a třeba se na nás usměje štěstí :)). A i kdyby ne, věřte mi, že objednávka stojí za to, protože krásnější balíček mi snad ještě nedorazil - dárková krabička, záložka s citátem a kartička s věnováním.. ach, pro tyhle detaily mám prostě slabost! :D :))
A jak se celodžínové outfity líbí vám? Čím byste je doplnili?





















košile Tally Weijl, džíny Zara, sluneční brýle Wayfarer, náhrdelník Happiness Boutique, náramek Trollbeads, kabelka Novakabelka.cz, boty Promod

Komentáře

  1. I just love statement necklaces !
    Xoxo

    atwednesdaysiwearpink.blogspot.pt

    OdpovědětVymazat
  2. Musím říct, že mně se celoriflové outfity vůbec nelíbí.. ale tím náhrdelníkem jsi mi uplně změnila pohled, vypadá to skvěle - dokáže odvést pozornost od toho, že vše ostatni je riflové... a taky se mi strašně líbí ty boty!!

    OdpovědětVymazat
  3. také moc nemusí celodenimové oufity, ale u tebe se mi to líbí :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Outfit ti vazne moc slusi.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Já moc celo džínové outfity nemusím, ale pokud je někdo hezky zkombinuje tak je to určitě super! Tobě se to krásně povedlo ♥ Sluší ti to :)

    SweetElis

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle kombinace se Ti hodně povedla :) Každý kousek oblečení se mi líbí, hodně krásnej je náhrdelník i boty

    OdpovědětVymazat
  7. Já naopak celodenimové outfity miluji a sama je často nosím. Náhrdelník je skvělá volba! A těmi černými doplňky se ta modrá plocha rozbije a nepůsobí to fádně. Můžu se zeptat, jak jsi vysoká a jakou velikost džín si kupuješ? Já mám trochu problém, že v Zaře mi bývají džíny krátké, když je mám ve své velikosti. Brávám si menší velikost, aby mi seděly a pak je ale trochu problém délka, někdy sotva po kotníky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji mnohokrát, chvála od "denimové znalkyně" potěší! :)) co se týká džínů.. bohužel Ti asi moc neporadím, protože mám velikost 34-38, dle konkrétních kalhot :(.. a konkrétně u kalhot ze Zary mám tedy přesně opačný problém než ty! - již několikrát se mi stalo, že jsem je musela zkracovat :D.. a abych nezapomněla, měřím 173 cm :))

      Vymazat
  8. Blogging is the new poetry. I find it wonderful and amazing in many ways.

    OdpovědětVymazat
  9. I hope you will keep on submitting new articles or blog posts & thank you for sharing your great experience with us.

    OdpovědětVymazat
  10. nádherná :) http://glamourandstyl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Nádherný náhrdelník! Veľmi ti to pristane. :))

    OdpovědětVymazat
  12. I don’t know how can I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

    OdpovědětVymazat
  13. Awesome work.Just wanted to drop a comment and say I am new to your blog and really like what I am reading.Thanks for the share

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).