Přeskočit na hlavní obsah

miss fisher ♥


Občas si říkám, že bych měla napsat knihu o svém životě, protože to, co se mi občas děje, je tak absurdní, že byste nad tím zakroutili hlavou i u béčkového amerického filmu :D.. A i když jsem poslední dny přešlá snad jako ještě nikdy, říkám si, že je třeba brát všechno s nadhledem, že se nám v životě vše děje z nějakého důvodu a taky na onom všude omílaném "co tě nezabije, to tě posílí", bude něco pravdy! Když na mě pak kamarádka včera s absolutně vyděšeným výrazem a nehranou upřímností vybalila "Ty v*le, já být na Tvém místě, tak se asi zabiju!", rozhodla jsem se neřídit její "radou" a místo toho jsem pomohla najít práci kamarádce, za druhou kamarádku napsala seminárku, zajela mámě koupit její vysněné boty a taky jsem darovala šaty cizí slečně, tak doufám, že jsem si u karmy trochu snížila skóre a už bude zase jen dobře! :D :))

Ale teď už k outfitu.. když jsem si před pár týdny v Tally Weijl kupovala asi "dvacáté" džíny, říkala jsem si, že tohle jsou už opravdu poslední, protože se přece blíží léto a kalhoty už tolik nevyužiju.. Jenomže když jsem minulý týden měla chvíli času a po škole zaběhla do Šantovky, věděla jsem, že bez těchto krásek s krajkou prostě odejít nedokážu! :D A abych si je pořádně užila, než začne to pravé léto, nosím je teď skoro denně, bez ohledu na to, že jsem v nich dneska v tom třicetistupňovém pařáku málem zhynula! :D
Abych utrpění v kalhotách alespoň trochu odlehčila, doplnila jsem je krajkový tričkem, které je na rozdíl od kalhot na horké dny jako dělané, kdy zbytek outfitu pak tvoří už staré známé (mé nejoblíbenější (srdce)) kousky. Přesto, že se mi kabelky Longchamp původně nelíbily, poslední dobou si stále častěji pohrávám s myšlenkou, že bych si ráda pořídila ještě nějakou další (praktičtější kabelka neexistuje!) - v téhle velikosti, jen barevnou kombinací si nejsem jistá, tak budu muset pořádně projet We (srdce) it! :D :))
A jak se Longchamp kabelky líbí vám? Považujete je za super vychytávku nebo jen "předraženou nákupní tašku"? :))















tričko Hollister, džíny Tally Weijl, hodinky Daniel Wellington, kabelka Longchamp, boty Vans - snowbitch.cz

Komentáře

  1. Hlavně neztrácet optimismus! Není nic horšího, než mít kolem sebe negativní lidi, kteří tě táhnou s sebou. Rozhodně si udělala to nejlepší, co jsi mohla, a já ti držím palce, ať je líp :).

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný outfit, ty džíny jsou vážně boží, nedivím se, že jsi je musela mít! :)

    http://sweetelis.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. líbí se mi to :) všechcno to hezky k sobě ladí :) příjemný outfit :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Džíny jsou parádní a pokud jde o kabelku, dřív se mi taky nelíbila, ale poslední dobou ji začínám přicházet na chuť tak, že si ji asi také pořídím :)

    Essence event

    OdpovědětVymazat
  5. pekný outfit! tiež mám väčšinou riflí z Tally Weijl..:D

    http://fashion-and-beauty-diary.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty kalhoty jsou skvělé. Moc ti to v nich sluší :))

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle styl kabelky se mi líbí, ale sama bych si ho nekoupila, radši mám pevnější kabelky :) Super fotky

    OdpovědětVymazat
  8. Kabelky jsou to hezke, ale přijdou mi az moc obyčejné, nevim. Nic me na nich nezaujme :) Jinak se drz kočičko! Kdybys někdy neco potřebovala, tak napiš! Nebo nápis jen tak a zajdeme na kafe :) Jsi krásná chytrá hodna holka a vsechno se zase obrátí v dobre! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Džíny si vybrala dobře, jsou krásné, taky bych nějaké potřebovala ale teď se spíše zaměřím na šaty :-) Jinak celkový outfit vypadá moc dobře, a i přes to, že jsou horké dny vypadá outfit letně díky barvám :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz
    Katty

    OdpovědětVymazat
  10. Mít Tvoji postavu, tak si pískám! :-D (Y)

    OdpovědětVymazat
  11. Longchamps jsou pro me spis praktickej kousek, kdyz clovek potrebuje treba do prace pritahnout hodne veci. Ale jako modni doplnek je moc neberu. :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).