Přeskočit na hlavní obsah

Zeštíhlující gel na bříško Dermacol Enja Slim Gel Abdomen Reshaping


Protože se léto pomalu ale jistě blíží (jsem občas trochu zaslepená optimistka :D), čím dál častěji teď všude narážím na články týkající se formování postavy do plavek.. Já osobně jsem měla v plánu, že od prvního března se naplno vrhnu do posilování břicha, ale protože jsem byla víc než dva týdny mimo provoz díky nachlazeným ledvinám, cvičení muselo stranou.. byla jsem ráda, že jsem vůbec chodila! :D Takže mám s přípravou na léto trošku skluz a rozhodla jsem se tak maličko "podvádět".. Je to už nějaká doba, co jsem Slim gel na bříško od Dermacol zkoušela poprvé, ale protože se výsledky opravdu objevily (i když jsem v ně původně vůbec, ale vůbec nevěřila!), řekla jsem si, proč po něm nesáhnout znovu!


Gel se má aplikovat dvakrát denně, kdy jej po dobu jedné minuty krouživými pohyby aplikujete na bříško. Účinek gelu spočívá v tom, že podporuje štěpení podkožních tuků, působí proti jejich ukládání a také pomáhá z těla odvádět zadrženou vodu. Při pravidelném používání slibuje ploché bříško a zeštíhlení až o jednu konfekční velikost! Zní to celkem jako pohádka, že jo? :D Nebudu tvrdit, že jsem popisu věřila, protože tomu tak opravdu není.. ale o to víc jsem byla příjemně překvapená! Gel se mi skvěle osvědčil jak poprvé, tak tentokrát a tak mi nezbývá, než jej s čistým svědomím jednoznačně doporučit! Já jsem s pomocí gelu za měsíc na bříšku ubrala 2 centimetry a protože se už konečně hodlám zase vrhnout na cvičení, jsem zvědavá, jakých výsledků dosáhnu kombinací gelu a posilování!
A co vy a "slim" přípravky? Máte s nimi zkušenost? Osvědčily se vám? :))


Komentáře

  1. Ještě chvilku to budeš používat a uplně zmizíš :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto edici od Dermacolu mám ráda, ale spíše tělové zeštíhlující mléko jen, popř. na celulitidu.... Ale s tímto bohužel nemám dobrou zkušenost, po nanesení gelu mě bříško svědilo a přes noc a dokonce i přes den, jsem si to bříško rozškrábala do krve. Takže za mě nene...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zeštíhlující mléko jsem ještě nezkoušela, vlastně si moc neumím představit, jak by to fungovalo.. ale každopádně děkuji za tip, určitě po něm kuknu! :)) co se pak týká špatné zkušenosti s gelem - já jsem občas na kosmetiku také citlivá, ale tady nemám sebemenší problém.. díky bohu.. asi bych se zbláznila, kdyby mě bříško svědilo, jak říkáš :((.. moje babička má naopak špatnou zkušenost s nějakém krémem na celulitidu, kdy se jí po používání tukové buňky nahromadily na jedno místo, až myslela, že se bulku bude muset nechat vyřezat - když přípravek přestala používat, tak se ale naštěstí ztratila!

      Vymazat
  3. Anetko Ty máš tělo bohyně! Co bych za něj dala :( Furt si říkám jak musím začít něco dělat a jsem lenoch co se cpe furt sladkým, pak jsem jak bečka :D . Na ten gel se určitě podívám, děkuju za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a ty přeháníš Romanko! :* sladké je zlo, taky mu neumím odolávat :/ :D ♥

      Vymazat
  4. Anetko, ty máš tak nádherné bříško, že to vážně ani nepotřebuješ :) Jinak taky si říkám, že je čas začít na sobě makat, léto tu bude dřív než se stihnu rozkoukat :D Takže bych se takovému malému podvádění určitě nebránila :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. super, díky za typ, určitě někdy vyzkouším :) jinak já mám zkušenosti s gely na celulitydu a i ty pomáhají, ale když se pravidelně používají no :( :D

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vážně? to mi ani neříkej! pokaždé, když mi někdo o něčem poví, že to vážně funguje, tak to hned musím mít! :D

      Vymazat
  6. ty jo, já ho měla a byl mi )plně k ničemu, vůbec žádný efekt :)

    OdpovědětVymazat
  7. Žádný takový produkt jsem nezkoušela a asi bych do něj ani nešla :) To já jsem spíš taky na to cvičení

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a to Ti závidím! já mám občas "cvičicí období", kdy bych na sobě nejradši jen dřela, ale pak se z ničeho nic vzbudím a nechce se mi vůbec nic :/ :D

      Vymazat
  8. No tak jestli po tom budu mít postavičku jako ty jdu si ihned pro to! ♥ ☺ rozhodně to vyzkouším, za to nic nedám že ano,...sice tomu moc nevěřím, jenže taky s tím nemám osobní zkušenost ale není nad to vyzkoušet co? ☺ mohu se jenom zeptat na cenu a popř. zda-li se to dá sehnat i v DM? ☺ děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. naprosto souhlasím! není nad osobní zkušenost! :)) cena se pohybuje kolem 200,- a myslím, že v DM by gel měl být také! ;)

      Vymazat
  9. Ahoj Anetko,
    teraz budem "mierne" off topic :D k tomuto prispevku...pozerala som tvoj instagram - si skutočne každým dňom krásnejšia..:) nespravila by si nejaký príspevok o líčení? najmä by ma zaujímalí tie tmavé rúže...taktiež, kde kupuješ spodné prádlo, či más predĺžené, príp. vytočené mihalnice, alebo je to ďalšia vec, kt. môžme závidieť :D a máš strašne veľa krásnych módnych kúskov, ktoré tu nie vždy vidím zverejnené :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ahoj moje drahá "Anonymní čtenářko", na začátek děkuji za milý komentář - ty dlouhé mám nejradši! :D ale k jednotlivým dotazům - příspěvek o líčení bych určitě udělat mohla, ale nejsem si jistá, jestli by byl přínosný, přece jen - v době tolika úžasných youtuberek a beaty blogerek je mé líčení opravdu jen základ! :))
      spodní prádlo nakupuju nejraději v H&M, New Yorkeru, občas v Lindexu a ráda mám také e-shopy.
      řasy jsou moje a nejsou upravené žádným způsobem - používám jen jednu (max 2) vrstvy řasenky.
      co se týká kousků, které se objeví jen na instagramu a na blogu už ne.. nejraději bych outfit post publikovala klidně denně, ale bohužel ne vždy je po ruce fotograf.. vlastně - o fotografy mám šíílenou nouzi! :D
      a vlásky mám prodloužené. když chci být za kočku, používám clipy od Locahair! :))

      Vymazat
  10. aha a ešte som zabudla, či máš predĺžené vlasy, úplne som bola prekvapená ich dĺžkou a to ťa dlhodobo sledujem!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojda, tedy... :-) Všichni ti mohou tvou božskou postavu jak ze žurnálu jen a jen závidět. :-) Osobně jsem prozatím testovala od Dermacolu jen krém proti celulitidě, a i když jsem jeho používání tak trochu lajdačila, výsledek byl víc než dobrý. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musím se přiznat, že chválu na krém proti celulitidě, který zmiňuješ, neslyším poprvé a myslím, že mi to nedá a brzy se do něj taky pustím! :D :))

      Vymazat
  12. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

    OdpovědětVymazat
  13. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).