Přeskočit na hlavní obsah

my b-day day ♥ & Ziaja

Krásný den zlatíčka, jak si užíváte víkend? ♥ Já jsem se v pátek večer v noci konečně přinutila napsat závěr k bakalářské práci, udělala jsem poslední formální úpravy.. a tak mi teď nezbývá, než se modlit, aby byl vedoucí práce z mého výtvoru unešený stejně jako já a mé veledílo tak mohlo jít do tisku! :D Vlastně jsem se posledních pár dnů nemohla soustředit ani na psaní článků, čtení knížek.. protože ať jsem dělala cokoliv, od čeho jsem očekávala, že mě nabije energií, efekt byl přesně opačný.. v hlavě mi pokaždé blikala kontrolka "takže ty lelkuješ místo toho, abys dělala něco do školy? no počkej.. to se Ti vymstí!" :D.. takže jsem poslední noci trávila v knížkách, několikrát se dočkala dokonce východu sluníčka, ale doufám, že to v závěru bude stát za to! :D :))


Když jsem teda včera v noci konečně dopsala závěr, dolehla na mě vlna energie a místo, abych se konečně dostala do postele v rozumnou dobu, řekla jsem si, že je čas toho využít a pustila jsem se do úklidu plochy na notebooku. Máte to taky tak, že si vždycky naplánujete její úklid, ale v závěru jen vytvoříte novou složku, kterou pojmenujete "bordel", v lepším případě "všechno" nebo "složky" a jen do ní vše nahrnete? :D Tak přesně těmito složkami jsem se v noci probírala a narazila tak na fotky k článku, který jsem chtěla publikovat už před dvěma týdny! :D Jedná se o "můj narozeninový den" a i když je to trochu s křížkem po funuse, doufám, že vás článek bude bavit! :))


Den mých narozenin vyšel na středu a i když středy obvykle trávím ve škole, tentokrát jsem měla štěstí a kvůli vědecké konferenci nám škola úplně odpadla. ♥ Takže jsem do Olomouce vůbec nejela a narozeniny jsem strávila s nejlepší kamarádkou ve Zlíně, který se snad už v blízké době stane mým druhým domovem, místo Olomouce! :))


Když mi před pár týdny na e-mail dorazila nabídka, jestli bych nechtěla navštívit zlínský obchod s kosmetikou Ziaja v budově Prioru a vybrat si nějaké produkty k recenzi, souhlasila jsem. Kosmetika téhle značky se u nás doma těší velké oblibě, jak u mě, tak u mamky s babičkou, takže na výběr nových kosmetických pokladů jsem se moc těšila! K návštěvě obchůdku jsem si vybrala právě den svých narozenin.. a plná taška produktů k recenzi se tak stala mým prvním dárečkem (druhý jsem si SAMA SOBĚ koupila o chvíli později, v H&M) :D.





Od Ziaji používám především krémy, které mají neobvyklou konzistenci a skvělé vůně, ale máme doma také několik sprchových gelů a produktů na vlasy. Nejvíce mě ale jednoznačně zaujala edice s kozím mlékem a těšila jsem se, že si tak odnesu právě nějaký "kozí zázrak"! :D :)) A tak se také stalo.. takže se už teď můžete těšit na recenzi na masku na ruce, která je po zimních mrazech něco jako "must have"! :))


Obchůdek Ziaja ve Zlíně je malinký, přesto v něm najdete úplně vše. Měla jsem dokonce pocit, že nabídka je větší než na internetu a dalo mi pořádně zabrat, si vybrat jen pár produktů. S blížícím se létem jsem ale nakonec sáhla po krému a sprchovém gelu na formování postavy, přírodním šamponu na vysušené vlasy a olivové micerálce, protože těch není nikdy dost! :D Můžete mi dát do komentářů vědět, jaký produkt byste v recenzi chtěli objevit nejdříve, ať vím, na co se zaměřit! :))


Po návštěvě několika obchodů jsme s kamarádkou vyrazily do naší oblíbené kavárny, kde mě kamarádka překvapila narozeninových citronových cheescakekem, na kterém nechyběly ani svíčky! :D :)) Celý ten den jsem vlastně přežívala jen na sladkém, protože po návratu domů jsem od našich dostala plnou krabici Marlenky.. a té nedokážu odolat nikdy! :D ♥


Korunka, kterou můžete na fotkách vidět, je dárek od kamaráda a neumíte si představit, jak obrovskou radost mi udělala! Při jejím shánění jsem obešla snad celý Olomouc, bez úspěchu.. a když ji pak kamarád vytáhl o den později u večeře, myslím, že ani o 10 let mladší holčička by se z ní nedokázala radovat víc, než já! :D ♥


A protože "místo muže" je v mém životě aktuálně neobsazené :D, musel zaskočit bráška.. a dostala jsem tak krásnou kytičku bílých růží ♥. Asi jako každá holka miluju květiny, ale když vám je koupí takový prcek a ještě za peníze, které si sám našetřil.. radost z nich je milionkrát větší! :))
Doufám, že jsem vás dnešním "kecacím"postem moc nenudila a v příštím příspěvku se můžete těšit na outfit, který jsem pro vás nafotila opět s Jituškou (France Baby)! :))


Pac a pusu ♥

Komentáře

  1. Pěkné fotky, jistě byl tvůj narozeninový den moc fajn :) Přeji vše nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  2. Anettko, mela jsi krasny narozeninovy den. Takovy by si mohla prat kazda ❤

    OdpovědětVymazat
  3. Juuu, to musela být parádní oslava narozenin :) S kamarádkami je to vždy TOP. Moc ti to slušelo :)

    Ziaju znám, dokonce jsem od ní vyzkoušela kozí tělové mléko, které je super! Těším se na recenzi!

    OdpovědětVymazat
  4. prajem všetko najlepšie a už sa teším na recenziu na šampón ziaja, ten som ešte nevyskúšala, tak som zvedavá :)

    www.jade.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Od ziaji jsem vyzkousela krem na ruce z kozi rady a jeste zkousim masku na ruce, ale olivovou.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný fotečky tak vše nejlepší k narozeninám! A už se těším na tvou recenzi jsem zvědavá:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ta prvni fotka je uplne bozi!!

    http://curyinthecity.blogspot.fr/
    Fashion PARIS

    OdpovědětVymazat
  8. Tak přeji dodatečně vše nejlepší, vypadá to, že jsi si to pěkně užila :)!

    OdpovědětVymazat
  9. Jeee, tak Tě oficiálně vítám u nás ve Zlíně :))
    Budeš mít v tom případě trasu stejnou, jako já Zlín-Olomouc :P

    OdpovědětVymazat
  10. Vypadá to, že sis narozeninový den parádně užila :)

    OdpovědětVymazat
  11. hej jaktože vypadáš tak dobře při sfoukávání svíčky? :D
    Jinak dodatečně všechno nejlepší :)

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nepřeháněj, joo? celkem jsem přemýšlela, jestli sem tu fotku dát! :D ale děkuji :*

      Vymazat
  12. Pocit s blikající kontrolkou znám taky. Mám ho velice často a když začne snadno podléhám depce, že nic nemá smysl, protože to, co mám udělat stejně nestihnu :D
    Jinak ještě jednou a opožděně přeju krásné narozeniny:))
    Květiny od bráchy jsou fakt krásné:) Věřím, že zas jednou příjde den, kdy budeme dostávat kytky i od mužů našeho srdce, kteří nám za to budou opravdu stát :)))
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. budu věřit Tvé teorii princezno! snad se jednou toho muže, s náručí plnou růží, před svým domem dočkám! :DD ♥

      Vymazat
  13. Anetko, opožděně přeji vše nej k narozeninám :) Je vidět, že sis den užila a měla se fajn a tak to má být :)

    Zaměřeno na: Benefit + Giveaway

    OdpovědětVymazat
  14. I certainly agree to some points that you have discussed on this post. I appreciate that you have shared some reliable tips on this review.

    OdpovědětVymazat
  15. I really appreciate your professional approach. These are pieces of very useful information that will be of great use for me in future.

    OdpovědětVymazat
  16. všem moc děkuji za milé komentáře a přání k narozeninám! :*

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).