Přeskočit na hlavní obsah

ball season ♥

Plesová sezóna je (až na pár výjimek) za námi a tak jsem si řekla, že se pustím do článku, ve kterém zrekapituluju všechny outfity, ve kterých jsem letos na plesy vyrazila. Kvalita fotek není zrovna nejlepší, ale zrcadlovka se holt nevejde do psaníčka, tak jsem si musela vystačit s mobilem! :D Těším se na vaše reakce a případně také tipy, jak outfity vylepšit :))..


První šaty, ve kterých jsem na ples vyrazila jsou tak trochu "historickým kouskem", protože mi ve skříni ležely už přes dva roky.. Ulovila jsem je v jarních výprodejích na Asosu a nemohla se dočkat, až v nich další rok vyrazím na nějaký ples. Jenomže do té doby jsem nakoupila hromadu jiných šatů a protože plesů nebylo až tolik (a ty "pořízené později" se mi s odstupem času zdály vlastně daleko vhodnější, hezčí, delší.. :D), tyhle mint krásky si na svoji příležitost musely ještě rok počkat..

šaty Asos, psaníčko - z USA

Když jsem se pak před prvním plesem prohrabovala svou sbírkou šatů, zjistila jsem, že většina je dlouhých, přesto, že jsem vždycky tíhla spíše k minidélce.. a tak mi to nedalo a v rámci nostalgie jsem plesovou sezónu musela zahájit šaty s krycím názvem "mořská panna"! :D A když se tak dívám na fotky.. a na svůj "účes".. mám pocit, že za takový by se nemusel stydět ledajaký vodník! (cokoliv vytvořit na hlavě prostě nikdy nebude moje parketa.. :D)


Další šaty, ve kterých jsem se vypravila plesat řadím mezi své "top módní úlovky" života, protože jejich cena, byla prostě bezkonkurenční! Objevila jsem je v jednom olomouckém secondhandu, ještě s visačkama, pytlíčkem náhradních korálků, ale také za cenu kolem osmi set.. Vždycky jsem chtěla nějaké jednoduché šaty (alespoň jedny :D), ale vzhledem k tomu, že mám šatů doma opravdu hodně, za tu cenu jsem je tam nechala..


Když jsem kolem obchodu procházela zhruba o měsíc později, všimla jsem si na výloze nápisu "vše za 49,-", takže mi to nedalo a už značně přebrané poklady jsem musela jít prozkoumat.. šaty tam stále byly, ale paní prodavačka mi říkala "Neberte je, první si je vyzkoušejte, nikdo je nemůže dopnout..".. a tak jsem byla snad poprvé v životě ráda, že nemám velké prsa, protože i když při zapínání asistuje celá rodina, šaty nakonec úspěšně obleču! :D


Nebyla jsem si moc jistá jejich délkou, materiál mi také přišel možná až moc slavností.. ale v kombinaci s drdolem a rudou rtěnkou prostě mají něco do sebe! :))

šaty Warehouse, psaníčko Guess, lodičky Oasap

A nejlepší na konec..♥ Tyhle šaty byly láskou na první pohled a od chvíle, co mi dorazily, až do svého uvedení na plese mé bývalé školy, jsem v nich stála oblečená před zrcadlem snad stokrát.. tak moc jsem se těšila, až v nich vyrazím ven! :D :)) 


Když pak konečně nastal "večer D" a já se před odchodem na ples loučila s rodiči, malý syn máminy kamarádky jen s otevřenou pusou pronesl "Jéé, princezna..".. a věřte mi, že taková lichotka opravdu potěší, protože víte, jak to je., děti si do pusy nevidí! :D :))


K šatům jsem objednala nejdokonalejší psaníčko na světě, ale protože jsem ho objednala na poslední chvíli, nestihlo mi dojít.. každopádně je totálně nejfotogeničtější, takže vám ho musím představit, protože kdo ví, kdy s ním někam vyrazím.. a jen tak ležet ve skříni si přece vážně nezaslouží! :D ♥

náušnice H&M, psaníčko YES Style.cz

Kromě psaníčka jsem měla v plánu i jiné botky, které se mi ale bez "vysněného psaníčka" k šatům nezamlouvaly a tak jsem nakonec vytáhla stříbrný komplet, který jsem měla už jako "mořská panna" :)). 

sandálky Guess

Co myslíte? Hodily se k šatům botky s psaníčkem, nebo by lépe vypadaly právě s kamínkovým psaníčkem a sandálky?

šaty Style Moda, náušnice H&M, psaníčko Guess, sandálky - kamarádky

Komentáře

  1. Nádherné šaty :) Na takú dokonalú postavu, ako máš, sa musia kupovať jedna radosť :)
    MORE than FASHION

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nepřeháněj Dominičko, ale děkuji mnohokrát! ♥

      Vymazat
  2. Všechny kombinace se mi moc líbí! Super volba! :)

    OdpovědětVymazat
  3. V cervenych si naozaj ako princezna... krasne..

    VELKÁ BIODERMA GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  4. Máš krásné věcičky :), závidím ti, že nosíš tak vysoké podpatky, do těch bych si asi netrofla :D, ale takové boty jsou nejhezčí!

    http://gagenka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ooo, děkuji! :D zrovna já nejsem žádný podpatkový profík, sama z nich mám pořádný respekt! :D takže šup a ať už Tě v nich vidím taky! :D :*

      Vymazat
  5. Na ty červené šaty jsem už koukala na IG. Jsou naprosto božské a úžasné a hrozně ti seknou :) Ale i ty mint jsou podle mě skvělé. Na plesech si byla určitě za hvězdu ve všech modelech :)
    ...//Instantní krása//...

    OdpovědětVymazat
  6. Neviem sa rozhodnuť, páčia sa mi všetky šaty, ktoré si mala. Každé maju niečo do seba a každé su niečim zaujimavé. A tebe to v každých sekne.

    OdpovědětVymazat
  7. Líbí se mi všechny! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Teda, všechny šaty jsou překrásný! :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  9. ty červený ti sluší nejvíc!

    OdpovědětVymazat
  10. V těch červených šatech jsi opravdu jako princezna :) ale víc by se mi to líbilo s tím stříbrným psaníčkem :)
    Každopadně, nejvíc se mi líbíš asi "za vodníka" :D ty šaty jsou krásné :)

    OdpovědětVymazat
  11. Jedny krásnější než druhé Anetko :) A souhlasím s tím, že v těch červených jsi vypadala jako princezna :) Jinak ty střevíčky a kamínkové psaníčko by mi k nim seděly víc, to je pravda :) Ale i tak pecka a naprostá dokonalost :)

    Giveway: I Love... Cosmetics!

    OdpovědětVymazat
  12. V těch posledních šatech ti to sluší nejvíc!

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. kočky moje, děkuju za skvělé komentáře! ♥

    OdpovědětVymazat
  14. Krásné fotky :-) Všechny outfity jsou nádherné. Akorát nevím, jestli bych mohla nosit tak vysoké podpatky. Vždycky když si vezmu boty na podpatku, je to pro mě za trest. Ach jo. Co se dá dělat... Tady jsem četla článek o tom, proč ženy nosí boty na podpatku... zajímavé... sedí to?
    http://magazin.svetbot.cz/34-proc-jsou-zeny-posedle-vysokymi-podpatky.xhtml

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).