Přeskočit na hlavní obsah

Pro svěžest (nejen) v létě :)) + vyhlášení GIVEAWAY ♥

Když mi od krasa.cz dorazil balíček s překvapením k testování, byla jsem trošku v rozpacích. Jsem typ člověka, kterému nevadí psát/ mluvit o čemkoliv, ale musím se přiznat, že antibakteriální gel na intimní hygienu není zrovna věc, kterou bych si k recenzi vybrala já sama. Jenomže po zvážení všech pro a proti jsem usoudila, že je to kosmetický přípravek jako každý jiný a tak není důvod se recenzi na antibakteriální gel od Chilly intima vyhýbat :).


Po zkušenosti s antibakteriálním gelem z Avonu jsem v tyhle produkty ztratila důvěru - loupala se po něm kůže mně i mamince.. a tak skončil v koši a pořídit si nějaký další by mě ani nenapadlo. Jenomže zhruba před rokem se Chilly intima objevil ve formě vzorečku v JOY a protože od mé zkušenosti s avoňáckým zázrakem už uběhla nějaká doba, na nemilou zkušenost jsem zapomněla a pustila se do testování :).
Přestože Chilly používám průběžně po celý rok, největší využití má jednoznačně v létě, kdy mi po návštěvě bazénu/ přírodního koupání přijde už jako nutnost! :)

Vůně mi přijde "doktorská", sterilní, ale příjemně.. až člověk opravdu věří tomu, že ničí těch milión % všech bakterií! :D :)) Balení je na můj vkus až moc velké, což určitě není praktické na cestování.. ale pokud nikam cestovat neplánujete, tak je jedno, jak velká "obluda" na poličce stojí, hlavně že vydrží dlouho a byla za přijatelnou cenu! :D (200 ml za 109 ,- :))


Chilly kromě velkého balení nemám co vytknout -  přestože jsem alergická na všechno možné, nemám s gelem sebemenší problém. Babička jej dokonce používá i místo sprchové gelu a tvrdí, že nikdy neměla jemnější pokožku! :))
Co vy? Jaký máte názor na antibakteriální gely? Ano nebo ne? :))



A protože v pondělí skončila giveaway o trička od oujees (tady), mám pro vás dneska i vyhodnocení! :)
Soutěžilo se o dvě trička - jedno ve velikosti M, druhé L.. a vítězkami jsou:





Gratuluji, oujees děkuji za trička, která byly do soutěže věnována a vám ostatním mnohokrát děkuji za účast! :) Určitě nemusíte smutnit, pokud jste dneska nevyhrály, protože soutěží na mém blogu bude ještě habaděj! :) Právě teď můžete soutěžit o vůně Vespa (tady) a během pár dnů si zasoutěžíme také o úžasný náhrdelník od Ukaž styl! ♥

Komentáře

  1. Chilli je super. Na bytě mám Lactacyd, doma jsem zkoušela od Oriflame, pak jsem v JOY taky měla vzoreček, ale zelený, je naprosto úžasný! Zelený kupuji stále dokola, malou lahvičku jsem si nechala, když někam jedu jenom přeleju trochu. Popravdě stačí úplná kapička :) Ted jsem v Douglasu koupila jeste Bourjois, tak uvidime:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám také ten zelený, je perfektní! :-)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).