Přeskočit na hlavní obsah

Holiday "New In" ♥

dárečky od Andrejky / nejúžasnější kabelka z RoseWholesale / pražské nákupy

Jak jsem už v týdnu slíbila, je tady nový "New in" post! Hodně z vás mi psalo, co že jsem vlastně na dovolené v Praze nakoupila a než to všechno vypisovat, řekla jsem si, že to zrovna nafotím :). Původně jsem si myslela, že za prázdniny jsem těm nákupům zase tolik nedala.. ale když to teď vidím všechno pohromadě, říkám si, že bych si možná od září měla vzít Céčkový předmět zaměřený na shoppaholismus! :D




Už minule jsem psala, že poslední dobou nakupuju pořád jen "spodní díly" a pak se mi těžce kombinují, takže se snažím svůj šatník rozšít také o různé trička, nátělníky, topy.. Bílý vzdušný crop top jsem měla v New Yorkeru vyhlédnutý už dlouho, ale 350,- mi na NY přišlo prostě hodně, takže jsem čekala na slevu. Jenomže topů ubývalo, zlevněné bylo snad všechno ostatní a když v Šantovce zůstalo poslední Sko, řekla jsem si,že dál už prostě čekat nemůžu! :D Ale určitě toho nelituju - dá se nosit na milion způsobů a je prostě dokonalý ♥ (v outiftu ho najdete tady).
Černý pruhovaný nátělník mě okouzlil na první pohled, jen jsem se nemohla rozhodnout, jestli víc využiju černý, nebo bílý.. chvilku jsem si pohrávala s myšlenkou, že vezmu oba, ale pak jsem se v rámci šetření rozhodla vzít jen černý! :D :))
Zelené Volcom tričko mě okamžitě zaujalo hadím vzorem, hned na to mě pohoršilo "obnaženou" slečnou na přední straně.. až jsem si řekla, že podobné výstřednosti se ke mně prostě hodí a tak muselo být moje! :D
Zvířecí vzory a já = nerozlučná dvojka ♥. Někdo je považuje za laciné, jiný za nevkusné, ale já zastávám názor, že pokud jsou udělané opravdu hezky, jsou sexy a luxusní.. což tohle tričko ze Zary určitě je! :))



Tenhle nátělník jsem obdivovala už u několika zahraničních blogerek a když jsem na něj narazila na stránkách Wayfareru, řekla jsem si "kdy jindy si ho chceš pořídit, než právě teď!" Neříkám, že trpím nějakou krizí stárnutí, ale poslední dobou si u hodně extravagantních kousků říkám "Ber to - teď nebo nikdy! Mladší už nebudeš.. a čím straší budeš, tím divněji to bude působit!" :D
Snapback Wild & Young je už mým druhým rovným kšiltem do sbírky a vzhledem k tomu, že jsem se rozhodla přejít na světlejší barvu vlasů, což jde na mých pěšinkách pěkně znát, budu teď pokrývky hlavy nosit asi častěji! :D


Roztomilost světa! ♥ Mini-zrcátko se vždycky hodí.. a ten nápis mi snad vytvořili na míru! :D


Přednášku na téma zvířecích vzorů najdete výše, takže ke košilce se snad už víc vyjadřovat nemusím :D. (Mango)
Spodní díl k plavkám je z New Yorkeru. Přijde mi škoda, aby na sluníčku vybledaly krásné barevné plavky, takže se vždycky opaluju jen v nějakých jednoduchých. Nejraději mám černé, protože černá přitahuje sluníčko.. a přesně to přece potřebuju! :D
Kalhotky mě v H&M okouzlily hlavně svou barvou.. ale když se mi po celé Praze nepodařilo k nim objevit podprsenku, začínala jsem tuhle barvu pomalu nesnášet! :D


Fotky do dnešního článku jsem fotila postupně, tak jak jsem si věci pořídila.. a protože jsem mezitím dostala i dárečky, ráda bych vám je také předvedla.. Všechny jsou od mé kamarádky Andrejky a já z nich mám takovou radost, jako už dlouho z ničeho ♥. Miluju dárečky, které jsou kreativní, kdy vidíte, že si člověk dal hromadu práce s tím, aby vám každá věc byla jako šitá na míru.. a to je přesně případ pokladů od Andrejky.. vlastně mám pocit, že sama sebe bych nedokázala obdarovat líp! :D Děkuju ♥ :*.


Kryt na mobil jste mohly vidět už na několika selfie fotkách na mém instagramu :D.. ale je opravdu krásný, tak jsem si říkala, že si zaslouží detailnější fotku :)). Nový kryt jsem sice neplánovala, na co taky, když chci po prázdninách nový mobil.. jenomže bývalý kryt mi křupnul a jsem moc velký puntičkář na to, abych chodila s prasknutým! :D


Nemůžu si pomoct, ale tohle léto mě potisky džungle, papoušci a zvířecí vzory lákají víc, než kdykoliv předtím :D. Takže když jsem narazila na tyhle roztomilé náušničky, musely být moje!♥ Už se se mnou stihly podívat i do Karlových Varů :)).


Černobílé sandálky Milanoo jste mohly vidět už v několika postech a vlastně bych je nosila nejraději pořád. Nejenže se hodí úplně ke všemu, ale díky jemné kožence jsou maximálně pohodlné. Myslím, že právě kvůli nim si pořídím nějakou velkou bílou kabelku! 


Náhrdelník z kytiček už měl také svoji premiéru v outfitu (tady). Ještě před nedávnem by mě ani nenapadlo, že budu mít něco s květinovým vzorem.. a teď mi kytičkama skříň (šperkovnice) doslova praská ve švech! :D
Už v minulém „New In“ článku jsem vám ukazovala pár roztomilých ponožek, kterým jsem nedokázala odolat.. a tohle je můj nejnovější ponožkový úlovek!  (taktéž DressLily)


Bílá kožená vestička mě v New Yorkeru zaujala na první pohled.. a když jsem pak zjistila, že stojí jen 300 Kč, nedokázala jsem ji tam nechat! :D Kůži/ koženku mám všeobecně moc ráda, svoji černou koženou bundu z Bershky vlastně skoro nesundávám :D.. jen mě štve, že třeba na fotkách splývá s mou barvou vlasů. To se mi s vestičkou stávat nebude :)).
Pokud se mi v minulosti nějaké tričko/ top/ svetřík líbil (v outfitu tady), pořídila jsem si ho pro jistotu ve více barvách. Teď už se „sériovému nakupování“ snažím vyhýbat, ale tyhle topy jsou tak univerzální a pohodlné, že jsem po dlouhé době udělala výjimku :D :)).


Když jsem kalhoty, tričko a klobouk (všechno H&M) fotila, řekla jsem si, že společně by to nemuselo vypadat vůbec špatně. A výsledek jste už mohly vidět v minulém outfitu (tady :)).


Náramek s růžičkama jsem si dovezla z výletu v Praze (v outfitu tady), náhrdelník je pak olomouckým úlovkem (obojí H&M). – Musela jsem si spravit náladu, když nám první prohlídka bytu nedopadla dobře! :D 


Většina sukní, které doma mám, mi už velikostně nesedí, takže když jsem v Zaře narazila na tolik krásných zlevněných sukýnek do pasu, nedokázala jsem odejít s prázdnou.
Bílou sukni mám na wishlistu už dlouho a tahle mi padne, jako šitá na míru, temně modrá se mi líbila hlavně kvůli krajkovanému lemování a tělová je perfektní na párty. Vyrazila jsem v ní tenhle pátek a všem připomíná rybí šupiny! :D


Bílé šatičky (Zara) jsou taktéž "wishlistová záležitost" . Už delší dobu k nim mám naplánovaný outfit, tak doufám, že se brzy oteplí, ať můžu nápad zrealizovat :)).
Nátělník v baby blue barvě (Zara) je další z úlovků v rámci mého „baby blue pobláznění“. Tak snad mě tahle barva bude držet ještě dlouho, protože už mám v šatníku celkem „přemodřeno“ a nevím, co bych s tím vším pak dělala! :D


Myslím, že tahle kabelka (Mohito) byla vyrobena k mým lodičkám z Lovely Shoes, protože jinak se neumím představit, že se k sobě něco může hodit až tak perfektně! :D  Botky, které mám na mysli, můžete vidět v outfitu tady a určitě vám je brzy ukážu i v kombinaci s kabelkou :)).
Pásky moc nenosím, ale když už si nějaký pořídím, musí mít kvalitní provedení. Tenhle je prostě perfektní!  (Mohito)


Představte si, že celý den sháníte po Praze kraťásky, ale žádné nejsou přesně podle vašich představ.. pak na ně konečně narazíte, padnou vám jako ulité a když je chcete zaplatit, zjistíte, že jsou ještě o 200,- levnější, než kolik bylo uvedeno na visačce! Ach.. :D (Tezenis)
Šatičky jsou taktéž z Tezenisu. Původně jsem je chtěla v neonově oranžové nebo bílé, ale když byla v mé velikosti jenom zelená, zkusila jsem je.. a nebyly vůbec špatné! :D :))


Květin do vlasů mám plnou krabici.. a i když je vlastně nosím jen na dovolených, koupi dalších prostě neumím odolat :D.
Na každé párty, kde jsem za prázdniny byla (s výjimkou jedné), jsem dokázala ztratit náušnice.. tak jsem si řekla, že si pořídím nějaké "do bojových podmínek" :D. Peříčka mám moc ráda, navíc stály jen 29 Kč, takže případná ztráta nebude zase tolik bolet! :D


Obdivuju lidi, kterým něco říká DIY! I když bych si moc přála umět vytvářet podobné poklady, jsem levá jako šavle :D.. takže tipuju, že už po savování by mi z kraťásek nic nezbylo! :D Tyhle krasavce jsem koupila na votočvohozu a i když jsou mi trošku větší, hezčí jsem snad ještě neviděla! 



Ne, tohle nejsou kalhoty, které jsem si loni v létě koupila v H&M.. sice vypadají skoro stejně, ale mají jiný materiál, jsou volnější a bezmezně je miluju! :D (Moschino)
Myslela jsem si, že mi dorazí šaty, ale po oblečení jsem zjistila, že vzhledem ke své výšce v nich jako v šatech určitě vypadat nebudu! :D A taky jsou o hodně průsvitnější, než jsem očekávala.. takže je asi budu nosit přes plavky. Co myslíte? :))


Jsem zvyklá nakupovat rychle, ale u těchto džínů (Zara)  jsem stála v obchodě dobrých pár minut. "Anetto, opravdu potřebuješ další drahé džíny? Už tak máš džínů plnou skříň a nosíš raději legíny!" říkalo moje svědomí.. Jenomže pak jsem se v nich ukázala příteli, vyslechla si ódy jak jsou dokonalé, jak mi padnou jako ulité a že budu hrozně, ale hrozně moc litovat, pokud bez nich odejdu :D.. no.. s tím litováním měl pravdu.. takže jsou moje! :D
Gepardí harémky (Zara) mě zaujaly především svým střihem - kalhoty s vysokým pasem sháním už delší dobu a nekrčivý materiál byl příjemný bonus. Navíc byly ve slevě, poslední kus a v mém čísle .


Asymetrickou sukni jsem si poprvé koupila na votoči, ale slečna mi pak psala, že když ji balila, zjistila, že ji vlastně nedokáže prodat a vrátila mi peníze :D.. chápu.. zdá se mi, že asymetrické sukně jsou celkově nedostatkovým zbožím.. takže když jsem objevila v H&M tuhle koženkovou, neváhala jsme ani minutu! A když ji teď vidím na fotce společně s mikinou (Zara), už mám v hlavě další outfit! :D :))


Opravdu teplého oblečení mám minimum, protože se mi zdá, že teplé oblečení snad nemůže být hezké.. :D Tenhle dokonalý svetřík (Zara) je výjimka! Dostala jsem ho jako dárek od přítele .
Mám úžasné námořnické náušnice ve tvaru kotvy, ale dlouho jsem nevěděla co k nim.. problém vyřešen! :D :)) (nátělník - Zara)


V čem spinkáte? Klasické pyžamo, sexy košilka.. nebo, stejně jako já, nedáte dopustit na saténové trenýrky? :D :)) Tyhle jsou od Disney .
Nevím, kolik z vás to zaznamenalo, ale 30.7. byl mezinárodní den přátelství.. a protože mám nejúžasnější kamarádku, dostala jsem tuhle roztomilou dózičku. První myšlenka byla, že si ji odvezu do Olomouce a budu v ním mít cornflakes, ale asi ji nedokážu odnést z mého přerůžověného pokoje, kam úžasně zapadá :( :D .


Náramek LOVE od Cruciani jsem si přála neuvěřitelně dlouho, takže si asi umíte představit moji radost, když jsem jej od přítele dostala .. Vím, že se najde hodně lidí, kteří pro takovou "šňůrku" nebudou mít pochopení, ale já si na tyhle vzpomínkové dárečky hrozně potrpím! :)) 

Co říkáte na moje prázdninové nákupy? A čím jste si naposledy udělaly radost vy? :))

Komentáře

  1. téda, tolik krásných kousků :O to bych si nechala líbit .. :)
    franckovaveronika.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. wow :) tolik věcí <3 taky by se mi hodily, povedené nákupy ;)

    OdpovědětVymazat
  3. No já nestačím koukat kolik krásných věcí sis pořídila! :))) Všechno je mega pěkné a těším se až budou outfity! :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, toho je. Já bych si určitě vybrala, třeba tu krásnou kabelku <3 A taky asi trošku trpím prázdninovým shopaholismem :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Páni, to je zase věcí. Tolik si toho snad nekoupím ani za půl roku :D Moc se mi líbí ty sukýnky za Zary a taky ty bílé šaty. Ten květinkovaný náhrdelník jsem si zrovna nedávno objednávala na ebay, už se těším až dorazí :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  6. No tedaa!!! Nádherné kousky, brala bych snad vše :D Moc se mi líbí ta kabelka z Mohita a ktaťasy z votoče jsou naprosto super!!!
    http://klarissaaddell.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Anetko Tvé new in mě vždycky dostane! Tolik krásných kousků. Dneska odpoledne se také chystám na new in, ale strašně bych si přála abych tam jednou ukazovala tolik oblečení co ty a kosmetiku skoro žádnou :D :) .
    Musím si z Tebe vzít příklad. Jinak se mi strašně líbí ty zelené šatičky, šortky ... no prostě nic nemá chybu! Miluju Tvůj styl :)

    OdpovědětVymazat
  8. Prekrásne veci, hlavne čierno-biele sandálky sú úplne perfektné! ♥
    The city of fashion

    OdpovědětVymazat
  9. úúžasné veci! ♥
    http://fashionbynitaxxx.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  10. Že prej sis říkala, žes tomu nakupování přes léto moc nedala :DD ještě skříň sis k tomu měla pořídit, jsi vážně maniak! Setkáme se na přednáškách o shopaholismu :DD
    Každopádně ale moc pěkný kousky, Anetko! Hlavně ta šedá mikina ze Zary <3 těším se na outfity v nových věcech :)

    OdpovědětVymazat
  11. no nenakupovala jsi úplně málo :D :D krásná trička ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Wow, to jsi teda nakupovala :)) chci taky tolik prostředků :D

    OdpovědětVymazat
  13. Lucy Lady Wonderland18. srpna 2014 v 23:23

    Love the baby blue crossbody!
    Lucy

    OdpovědětVymazat
  14. Ty bílé šatičky ze Zary chci taky! A moc se mi líbí ten svetřík, co jsi dostala od Péti :)

    anettelsworld.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Krásné věci jsi si pořídila.:) Na mém blogu probíhá *GIVEAWAY* o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Budu moc ráda, když se přidáš :) Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
  16. parádní kousky :) leopardí harémky jsem viděla před prázdninami v NY a teď už ne :/ jen tam měli leopardí sako.

    OdpovědětVymazat
  17. Anettko ty sis udělala Vánoce o prázdninách ? :D Kabelka, sukně, boty všechno je to úžasnéé :)

    http://oreoobsessionbeautyworld.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za každý komentář ♥

Populární příspěvky z tohoto blogu

Adidas ZX FLUX ♥

Vzpomínáte si, co jsem ještě nedávno prohlašovala o botách ? "Od teď jenom podpatky.." a opravdu mi to nějakou dobu vydrželo! Teda konkrétně do chvíle, než jsem v Elle objevila Adidas ZX FLUX . Tenisek mám doma několik párů a rozhodně by mě nenapadlo, že si pořídím nějaké další.. ale potisk leoparda .. to je přesně něco pro mě! K tomu růžovo-červené detaily, materiál připomínající neopren a " Á čko", které si na všech věcech automaticky přivlastňuju jako svoji inicálu.. ach.. prostě jsem neodolala! :D ♥

Little white dress ♥

Nikdy jsem nepatřila mezi blogerky, které netrpělivě vyhlíží články svých "kolegyň", vždycky jsem byla spíše sólistka, která ráda píše , ale na čtení ji příliš neužije.. Ony ty roky na právech mi dali svoje a tak pro mě bylo odpočinkem nemuset číst nic, než že bych se u čtení článků dokonce odreagovala :D.. Každopádně jsem si i přesto našla pár blogů, které mě neuvěřitelně baví a fakt u nich netrpělivě každý ten článek vyhlížím! - ať už proto, že se jedná o mé kamarádky, které nemůžu mít na blízku a tak si jejich zážitky alespoň čtu a snažím se "cítit jakože jsem při tom" :D (zdravím Dominičku ♥), a nebo třeba blogerky, díky kterým jsem už před lety zjistila, že nějaké to blogování vůbec existuje a miluju především jejich styl psaní a perfektní smysl pro humor! Což mě (konečně :D) přivádí k hlavní myšlence dnešního článku a především tedy člověku, který ve mě tohle "téma" vzbudil. Mou nejoblíbenější blogerkou je totiž už od nepaměti Martinka s blogu

Second chances ♥

Vzpomínám si, když mi už jako malé mamka něco přinesla ze secondhandu . Nikdy to nebyly věci, které vypadaly "jako z druhé ruky" , většinou šlo naopak o takové, které mi spolužačky chválily a navíc se nikdy nestalo, že bych někoho potkala v čemkoli stejném! :) Tím mají teď, po letech, v mých očích neodpáratelný punc originality a když jsem tak dostala příležitost, nafotit něco málo z nové kolekce pro síť obchodů Textile House a k tomu být profesionálně nalíčená i učesaná, ani chvilku jsem neváhala :).